Dashnorja e paharrushme ku ka raste dhe sot na kryen sherbim......hahahah personi me i dashur si me thane dashnia e pare eee hahahhaha
hahhaha akoma eshte funksionale eee hahhaahDashnorja e paharrushme ku ka raste dhe sot na kryen sherbim......
Biles e kena tradhtu nje âne se WC e par e kam perdit n Shkodër, tash kjo n belgjik m duket si kuve.....hahhaha akoma eshte funksionale eee hahhaah
Shtiga me torturon sa cher bllokohethahhahah po ta dredh eeee
Auuu mos u dhij se po bllokon due ti WC tende....hahhaha sa e fort kjo me dhive tu qesh me mjes ....
Bravo e paske wc hrvatska me edukate hahahajo se ska problem e kam vetem per vete nuk ma dredh ajo ketu ...![]()
Hahahahahaha te knaq shpirtin hahahaPatjeter me kulture , te kenaq shpirtin me u dhi ne te
Po mer naqe ... e kam totalisht per vete dhe kujdesemi per njeri tjetrinHahahahahaha te knaq shpirtin hahaha
Po mer naqe ... e kam totalisht per vete dhe kujdesemi per njeri tjetrin![]()
Hahaha ti lyhesh me parfum e ate me acid.....Po mer naqe ... e kam totalisht per vete dhe kujdesemi per njeri tjetrin![]()
Une se kam problem se e di kush jam ne jete dhe si eci drejt......Hekpost: 966220 said:lene mos i hap gjithe detajet se na i marrin per kapitalkendej![]()
Po kush po can kryet se ca thone mor shoku, as mos ta ndije fare ashtu jepi drejtim, varia fjaleve ... sa me shume mbrapa shpine te kete aq me i vleresuar ndihem ...
As nuk i mendoj jo te caj kryet.....vetem humour mbaj CDO ditePo kush po can kryet se ca thone mor shoku, as mos ta ndije fare ahtu jepi drejtim, varia fjaleve ... sa me shume mbrapa shpine te kete aq me i vleresuar ndihem ...
po hallall mor se me e majt mendjen shume ke ca thjesht do detyroheshe me dal nga vetja ... sia vlen ...As nuk i mendoj jo te caj kryet.....vetem humour mbaj CDO dite