Sa eshte normal

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Sa eshte normal

Shkru dot njeri ke ai i veti "S'kom pas shonc fare sot" kur e ka t'ul? Zakonisht shkruhet n'letër t'bardh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Na çuditën robt me madhsina e me ngjyrna. Ju a jeni rehat me ate që keni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo jo une nuk kam gje fiksim...ju a i zgjidhet problemet e matjes??? se e shof qe nuk do flini rehat sonte /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif apo me keq eshte kur te zgjoheni neser ne mengjes...

Agon

Primus registratum

heheheheh, tema ishte me vend, por keta e kane perzi krejt, po ska lidhje une fitova ate cka e deshta, u qetesova.

personazh

Valoris scriptorum

o gon, mjeket dhe kto seksolloget i bin shkurt. thojn: 13-18 cm je m'rregull per mjeket. seksolloget e hudhin ke alegoria çels-dryn. me i fjal çdo dryn ka çelsin e vet me te cilin puno mir.

mu personalisht m'ka habit njoni ke klasa qe e perdorte si shkop gome tu i ra bankes ne ore te msimit. ça zhurme per kok time. m'kaloi ne kurjoziteti me e pa nga zhurma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Agon

Primus registratum

hahahaahahha, edhe ne e kemi pas ne idiot mongonolik ne 3 klas e kishte te madh shume, sa qe na trembte te gjithve me te, Pleurat emrin

antip

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mu personalisht m'ka habit njoni ke klasa qe e perdorte si shkop gome tu i ra bankes ne ore te msimit. ça zhurme per kok time. m'kaloi ne kurjoziteti me e pa nga zhurma /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po nga mesimet si ishte...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Si "çekiçi" qe perdorete per ti ron bankes /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

un dija qe nji elton dhe nji rob me syze aka qorr e ka pas çdo klase....po edhe kshu lloj hajdari te kish pat çdo klase vallaj s'ma merrte men'ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te klasa ime s'ka pas kshu robsh ose une paskam qene qorrja se s'kam pa gjo /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Si i kishit dhomat e zhveshjes ne palester ju mixe? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo po ne i kena pas veç e veç me gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Dahli /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahhahaah /pf/images/graemlins/lol.gif ja dhe teoria kondres /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Zonjushe zgjuarsia vdeksha une per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Prit ne i çik se varrezat e Sharres i ka myll bashkia /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahahhahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK, nuk na the, ti personalisht si je i montuar ???? edhe mos me thuj si jevg se edhe me bo operacjone me tonelata nuk ma mush menjen, as synin e as doren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Sa nje shishe aranxhate Shqiperie... nga ato me kaçole... /pf/images/graemlins/laugh.gif = Dy duar dhe gishtin siper

i_own_u

Primus registratum

heuuuuu... dolen t'gjith k@r derra ktu...

nejse, si je moj pinkparadise...? ç'bohet...? ç'thohet...?

pinkparadise

Forumium maestatis

ja çte bej, merrem me keta qe bojne gjoja si hamshor /pf/images/graemlins/lol.gif dhe qe te gjithe, kjo eshte e keqja /pf/images/graemlins/lol.gif si nuk doli njoni i sinqert /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

vdesin meshkujt me e pas içik t'gjat /pf/images/graemlins/lol.gif

thojn qe duhet te dish ta lujsh ate dreq gjoje, po pak rendsi ka gjatsia... kshu o mi pink...? /pf/images/graemlins/laugh.gif