Sa eshte normal

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Sa eshte normal

Po sikur të kesh e të dish është edhe më mirë. Pastaj ka ca raste kur nuk ke koh me përdor njohurit e kshu duhet me ja dal veç me përmasa /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po edhe juve femrat thoni ç'thoni po ama aty e keni edhe ju menien (ke madhsia bohet llaf).

Knej, si dhe në shum vende perëndimorebesoj, ka shumë femra të bardha që shkojnë me zezakë. I kam pyetur disa se pse preferojnë zezakët dhe përgjigja ka qenë ngaqë e kan të modh /pf/images/graemlins/shrug.gif. Un ja pata bo i pytje tjetër kshu si shkarazi po s'më jon përgjigj asiher.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ah ti Hartin futesh te ata qe ke!!! /pf/images/graemlins/grin.gif...atehere per ça e vrisni mendjen dhe doni te ngushelloheni... me permasat e te tjereve...
Sa per zezaket Kondre... ta them ne privat /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Uhh se ju harrova te dyve... te me falni ee? /pf/images/graemlins/grin.gif
Sa keq qe nuk ka zezake shqiptar qe te jene edhe ne Af ... me siguri nuk do vinit fare te kjo tema...do kishit pas frike me shkrujt...njerez te komlpeksuar... /pf/images/graemlins/devil.gif

a ka ndonje zezak qe flet shqip ketuuuuuuuuuuuuu eeeeeeeeeeeeej pergjigjuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te besoj se vjen nga savana ti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhahahhahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

hartino, une e kam degjuar qe minimumi eshte 13cm ne ereksjon, ata qe jane me poshte se 13cm kane pbme serjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani sa per tju kulturuar pak se e shof qe shumica po deshperon /pf/images/graemlins/laugh.gif me ane te kirurgjis ka mundesi te fitosh maximum 2cm /pf/images/graemlins/laugh.gif (ata qe jane ke 13 behen 15 psh /pf/images/graemlins/laugh.gif )

hajt se keni akoma shpresa te beni nje femer te lumturoj duke qene me ju /pf/images/graemlins/lol.gif

sa per punen e zazakeve no comment nga ana ime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

besim231071

Primus registratum

Pink, une thash se gjatesia normale eshte 14.5cm-18cm.
Te kuptohemi ee.Ata qe e kane me te vogel se 14.5cm dhe me te madh se 18cm nuk jane normal.

Sa per zezaket une kam degjuar qe ku te kaloje zezaku
i bardhi nuk ka perse duket me aty,qe dmth po e bote me zezak, me te bardhet keni mbaruar pune, megjithese nuk e besoj se ajo gjoja eshte shume elastike.

pinkparadise

Forumium maestatis

eeehhhh???? ma perkthen pak ne shqip kete fjalin e fundit ???

ça do me thon ti me ekzaktesisht ???

regele

Forumium maestatis

Meqe e hapet kete muhabet tejet mase interesant, po them nje barcalete:

Nje zezak dhe nej arixhi po peshkonin bashke! Arixhiu e pyet zezakun: O zezak, si shpjegohet qe ti i ben kalamaqt e zinj, ndersa une i bej me pak te zinj sesa ti?
Rri zezaku e mendohet, mendohet, mendohet...
- Pa nxirre njehere, i thote arixhiut. E nxjerr arixhiu> Pas tij e nxjerr dhe zezaku.

- E shikon ca diametri ka ky imi - i thote - kur hyn nuk le asnje vend bosh, ndersa kur e fut ti arixhi, hyn dhe pak drite, prandaj te dalin kalamaqte me te bardhe sesa te mijte!

Tani ikni shikoni veten ne pasqyre dhe do kuptoni se nga ca vegle jeni prodhuar /pf/images/graemlins/smile.gif

antip

Primus registratum

Ca thu ti mer lal! Domethon atij te bardhi qe i dalin kalamojt zezake mos te kete fryke se gruja e tradhton por te krenohet se e paska te modh... /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mate me komshit. Po e pate mo t'modh se gjysma do t'thot që je n'rregull kurse po e pate mo t'vogël ...

Normalja o sa mesatarja e lagjes (n.q.se lagja nuk ka reputacion për k.d. ose për sumçe) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Dmth dil mblidhi ne total dhe pjestoji me 'n' ?

/pf/images/graemlins/lol.gif

regele

Forumium maestatis

Ngrije ne katror, pastaj pjestoje /pf/images/graemlins/smile.gif

O Luli, po shaka ishte mo, shaka! /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

lubardhi, ti i ke shakat pa krip, sbojne me qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif se di pse /pf/images/graemlins/laugh.gif humor kinez /pf/images/graemlins/laugh.gif