Sa eshte kapaciteti i Stadiumit "Qemal Stafa"

Prodigychild01

Primus registratum

E shtroj kete pyetje se gjithmone eshte spekulluar me kete numer. Kam degjuar shifra deri ne 50.000.

Pashe disa foto, nga ndeshja me Islanden dhe mu duk sikur ishte ndonje stadium i nje shkolle te mesme ketu ne Amerike. Stadiumet e universiteteve ku futen nga 50.000 i kam pare dhe duken shume me madheshtore...

Pra kush mund te ndihmoje me numra relasite, se ne Shqiptaret vdesim per ti ekzagjeruar gjerat...

mostro

Putraku
Re: Sa eshte kapaciteti i Stadiumit "Qemal Stafa"

25.000 veta dhe ata jo te gjithe,13.000 rrijne jashte tu lujt letra..sporti mbi te gjitha

DFV

Primus registratum

Nuk duhet te kete me shume se 19500 vende te ulura.
Eshte e vertet se gjithemon eshte spekulluar me
kapacitetin e stadiumit "Qemal Stafa", psh pa u bere shtesa e tribunes perball (karshia) thoshin qe ka 20000 vende, numer qe nuk e ka arritur akoma
me aq sa di une.

Guest

Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb] E shtroj kete pyetje se gjithmone eshte spekulluar me kete numer. Kam degjuar shifra deri ne 50.000.

Pashe disa foto, nga ndeshja me Islanden dhe mu duk sikur ishte ndonje stadium i nje shkolle te mesme ketu ne Amerike. Stadiumet e universiteteve ku futen nga 50.000 i kam pare dhe duken shume me madheshtore...

Pra kush mund te ndihmoje me numra relasite, se ne Shqiptaret vdesim per ti ekzagjeruar gjerat... [/qb]
Qe je ne Amerike nuk i intereson asnjeriu,qe stadiumi yne eshte si i shkolleve te mesme ne USA,po te them vetem nje gje,kur jane ndertuar stadiumet tona ne Amerike kane luajtur ne rruge.
Ke degjuar qe eshte 50 000 vende, ke pare foto te ndeshjes me Islanden nuk eshte e veshtire me e kuptuar afersisht.Me fal qe po flas keshtu por nuk je shprehur mire.
Sa per Stadiumin eshte:
19 700 vende te ulura.
Kapaciteti deri ne perfundim:30 000
Niveli i fushes nr 7 ne Evrope
Dmth po ta marrim nga numri i popullsise jemi shume larg me ate te USA.

Prodigychild01

Primus registratum

Une vetem shpreha nje pike referimi. Nuk mund te krahasosh mollen dhe portokallin, sic nuk mund te krahasosh Shqiperine me Ameriken.

Sidoqofte mund te krahasosh stadiumet ne vendet perkatese. Nje stadium te pakten duhet ta kemi ne eliten nderkombetare. Ndoshta edhe kjo eshte shume te shpresosh nga vendi jon...

Sidoqofte edhe me siper nga te gjithe po marr numra kontradiktor... dhe e shoh qe filli po ngaterrohet edhe me shume.

kapedani

Primus registratum

Sipas te dhenave te drejtorit te stadiumit:Osman Palushit jane rreth 20200 vende,sipas biletave te shitura,ndersa ashtu by*th me by*th si ulemi ne shkon deri ne 25 000.

Renea88

Primus registratum

ka te drejte Prodigy sepse dhe ketu ne Gjermani
kane shkollat pista me tartan kurse stadiumi Q.Stafa ka ngel si ne kohen e gurit me piste dheu......te q***** Satdiumin

Xhaferr

Primus registratum

eshte per te ardhur turp, kur shikon stadiumet e shuleve maqedon, serbve, bile dhe gjerogjanve ja kalojne atyre shqiptare.
stadiumi i shkupit.
skopje_national.jpg

kapacitet 30,000

stadiumi i beogradit, 51,000 kapacitet
beograd_zvezda.jpg

stadiumi i tbilisit, 75,000 kapacitet
tbilisi_paichadze.jpg

duhet patjeter nje stadium i ri ne shqiperi.

beshbossi

Primus registratum

Per mendimin tim Prodigy ka te drejte!!!!
Te kete nje stadium province ne USA 58000 vete brenda per nje ndeshje te thjeshte kampionati per college football(qe nuk krahasohet me rendesine e nje eliminatoreje boterori),e ne Shqiperi stadiumi kombetar te jete si fushe stervitjeje eshte gjynah!!!!!!!!
Jo per ne po pse te na ule bota nivelin per shkak te ketyre gjerave?????
Megjithata edhe ne ate stadium Greqia kampione europiane uli koken perpara nesh!!!!!!!!1
E kjo tregon se s'ka shume rendesi madhesia e stadiumit!!
Por ama po te ishte me i madhe Tirana do gjemonte!!!!
FSHF do ishte me e pasur!
Lojtaret do ishin me te mbeshtetur(jo se nuk ishin po flas do ishin me shume)
E ne do kishim me shume krenari!!1

Ardian Likaj

Primus registratum

Qemal Stafa si stadium eshte i mire kur ka shume tifozllek dridhet, tundet stadiumi si San Paolo i Napolit apo disa stadiume angleze , spanjolle te ndertuar sipas modelit te vjeter ku tifozat ndjejne edhe eren e barit.keto stadiumet e reja qe behen sot ne evrope jane si kinema ku vete edhe gjyshi,gjyshja etj s'mban ere futbolli.Problemi eshte qe Qemal stafa eshte i vogel rreth 20 mije vende .

no name

Primus registratum

:rockband: Sa per stadiumin tone kombetar eshte per te qeshur e per te qare! Akoma ne kohen e qepes ka mbetur, dhe sa per kete te gjithe e dime megjithese nuk na pelqen. Nga ta fillosh e ta nisesh; nga fusha qe vetem fushe cilesie nuk mund te quhet apo nga tartani qe eshte vetem ne endrat tona, kur edhe stadiumi i lagjes ne Selanik(mos te themi ato te qyteteve te njohura europiane) ka tartan. Mos flasim per madhesine, se eshte turp te themi qe nuk ploteson as cerekun e kerkeses se tifozeve. Sikur mos vidheshin biletat e kombetares dhe te mos shiteshin ne tregun e zi te gjitha keto do kishin mare fund me kohe dhe tani do kishim nje stadium me permasa bashkekohore nderkombetare dhe jo nje stadium per stervitjen e ndonje skuadre te katigorise se trete ne kampionatin grek.

Florus

Forumium maestatis

Stadiumi “Qemal STAFA”, 19 200 vete

marre nga: fshf.org

i vogel :shrug: per stadium te ri duhen shume shpenzime :idea: ndoshta po te ishte e mundur shtimi i kapacitetit te stadiumit qe egziston ath do ishte me mire.

khour

Forumium praecox

Stadiumi Qemal Stafa pas restaurimit qe ju be i numerohen rreth 18000 vende.
Tribuna VIP 18 vende
Tribuna A 700 vende +20 per gazetare.
Tribuna B 720 vende
D1=3600 vende
D2=4700 vende
D3=3600 vende
Jane dhe 2 dhjetshet qe i ka ngel qe nga koha e xhaxhit:) nga 2300 vende secila.

Me beri pershtypje dikush qe kish permendur Jugosllavine dhe Gjeorgjine.
Personalisht kam qene ne keto te dy stadiume dhe duhet te kini parasysh qe Dinamo e Tbilisit ne vitin 1986 ka qene fituese e kupes se kupave te mos flasim pastaj per kohet e arta te crvena zvezdes e partizanit te beogradit.Shqiperia eshte ne nivelin me te ulet te renditjes se UEFA ndaj ne edhe kur luajme ne turin e pare eleminator te kupes se kampioneve jemi ne vazon e dyte ne krahasim me Gjeorgjine e cila ndodhet ne vazon e pare dhe kemi shume larg ekipet jugosllave te cilat jane te kualifikuara direkt per ne turin e dyte. Jo pa qellim i permenda keto me siper por per tju thene qe kampionati shqiptar le shume per te deshiruar qofshin ato ne rezultate apo ne infrastrukture ,pastaj smund te kerkohet nje stadium kombetar madheshtor kur ne qytete te tjera te shqiperise ngaterrohen lojtaret me lopen e cila futet pa dashje ne fushe se ska rrethim:).

xhoni

Primus registratum

Jam dakort me ket shokun ktu siper :thumbsup: (pavaresisht nga divergjencat ne tema te tjera)
Ne Librazhd bie topi ne shkumbin po ta gjuash fort :shrug: Ne Lac duket si fushe drush.Per te mos folur pastaj per stadiumet e kategorise dyte ku shkallet nuk egzistojne fare.

Renea88

Primus registratum

kur shikova foto nga ndeshja me greqine dhe shikoja pisten me dhe me vinte per te qare sepse kam bere vete atletike aty dhe ne vitet 85 enderronim ne atletet te kishim tartan....sot 20 vjet me vone shikoj qe ishte shume me keq sec e lashe une ne 1990.Turp
Dhe ti Prodigy qe me thua kur kishim ne stadiume amerika luanzte ne rruge...per cfare stadiumesh e ke fjalen...apo ndoshta i ngatrron me amfiteatret....rri o burre dheu se gjith jeten vec i stadium t qelbet kishim qemal Stafen apo te te them se kur vrapojshim ke Stadiumi Dinamo deshem tre dite me la qymyrin ** na u ngjiste.

nikson

Primus registratum

Qemal Stafa eshte 19500 por nese ulen vajzat ne prehen e bejme dhe 22000 neve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

M

Musa Sahiti

Guest

E shtroj kete pyetje se gjithmone eshte spekulluar me kete numer. Kam degjuar shifra deri ne 50.000.

Pra kush mund te ndihmoje me numra relasite, se ne Shqiptaret vdesim per ti ekzagjeruar gjerat...