Tani qe jemi disi me te shkurter se keta ketej, kjo eshte e vertete. Vetem kete di un, se nese jane te bukur meshkujt shqiptar vallaj nuk e di, se un shoh vetem femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj nga gocat shqiptare qe shoh ketej nuk kam pare nje te hajritFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Nice , Neo tha :Se jam si shpirt, dhe gjithcka kam shkruar se kluan as topi /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo jo Neo ? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[ Pastaj nga gocat shqiptare qe shoh ketej nuk kam pare nje te hajrit
E moret vesht tani se kush jane te shpifmet ketu ne kete mes
moooss Ci bere vetes, i humbe te tera piket!!!!
Ncuq ,ate se them una /pf/images/graemlins/laugh.gif sma lejon kultuar, edukat jo per gje :idea:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Belinea se mos na thuash qe Shqipot jane aarschlooh apo si thuhet, :lol: :lol: [/qb]
O (schifosa) po ku ka me injorante se ty qe ke hap ket temen(pa te ofenduar) /pf/images/graemlins/laugh.gif ,e cfare pretendoje ti qe te thoshim ne sipas teje,ke te drejte qe cunat jane te shpifur dhe gocat si puna jote jane te bukura(pa vere njehere ate foton ta shohim se cfare surrati ke)??Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]Tani e kuptoj pse Zoti eshte treguar aq doreshtrenguar me ju.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]Me bukur akoma:ma vaffancula va [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ma va a quell paese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo vetem qe jeni te shemtuar, por edhe injoranta /pf/images/graemlins/smile.gif
was ich sagte stimmt, und es tut mir nicht leid /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vad könt att höra :tipsy:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Belinea se mos na thuash qe Shqipot jane aarschlooh apo si thuhet, :lol: :lol: [/qb]
Ke mesuar te shkruash kinezce,ec aty!Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] aj po ca keni mo amani papaapap ehde mau sme kan pelqyer fotot qe kan nxjer ata cunat ne album na hapen barkun e uen te isha femer njesoj si belinea do kisha then u po keta re amaniiiiiiiiiiii ik re shikoni mir ca fotosh jan sikru ehste mister_kellira :smash:
Belinea me ate Nice jo meeeeeeeeee dashkeni foton tiem ju te prish ate uen reputacionin se mau me duekt se vetem fotot e bukuroshve pranoni ju :smash: :kiss: [/qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] O (schifosa) po ku ka me injorante se ty qe ke hap ket temen(pa te ofenduar) /pf/images/graemlins/laugh.gif ,e.
ke ndongje per te shtuar?? [/qb][/QUOTE
I shmetuar i shkalluar i shkaterruar je vete /pf/images/graemlins/laugh.gif (po ofenduar e)
PS. S´kam gje per te shtuar jooooooo, ato qe kisha per ti thene i thash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]