-Zana-
e...Thjeshte
Vetem ankohesh nga jeta ti skeqen kure e kenaqur
E pra e ... Po Vuaj
Vetem ankohesh nga jeta ti skeqen kure e kenaqur
I gumar ne realitet ja thu n'sy marBesoj...esht fjal e madhe por te zgenjehesh ne virtual esht me leht..por cdo thot te mos besosh esht dicka si te ndodh dhe ne realitet..
Genjeshtra ka lindur!Mendimi im per kete dukuri zhgenjimi eshte:
Mos genje nuk do zhgenjehesh....
Epo ti mund te jesh I paster ne mendime..dhe ne shprehje, por fatkeqsisht sjan te gjith njellojMendimi im per kete dukuri zhgenjimi eshte:
Mos genje nuk do zhgenjehesh....
Lol never po tash kur I ven femna n vij nuk Asht faji I jone.Po je msu ti mushk tu nejt ne rradh ..mete kastravec
Ja te kam lan ty me msu si karajfil si je shpreh mendinet e birrave ne tv si shef ne forumLol never po tash kur I ven femna n vij nuk Asht faji I jone.
Kshu I pelqen jeta e saj (Amstel)
Mso pak
Gumar hahahahaha papapa nuk pijme na kan lanJa te kam lan ty me msu si karajfil si je shpreh mendinet e birrave ne tv si shef ne forum
Pse nuk punojme ne at qe te keqijat mos te lindin kurr?Cfar perfitojm nga genjeshtra virtuale? Nje thyerje zemre,nje humbje besimi....Genjeshtren reale njeriu mund ta elaboroj dhe ne shumicen e rasteve dhemb me pak se virtualja....Genjeshtra ka lindur![/QUOT
Epo jetojme ala apo jo?Pse nuk punojme ne at qe te keqijat mos te lindin kurr?Cfar perfitojm nga genjeshtra virtuale? Nje thyerje zemre,nje humbje besimi....Genjeshtren reale njeriu mund ta elaboroj dhe ne shumicen e rasteve dhemb me pak se virtualja....
E sakt!! Por ka njerez te lindur per kto gjera I jep kenaqesi tallje me x personin si jep besimin dhe kjo jep godite te fort dhe te ben te humbesh besiminPse nuk punojme ne at qe te keqijat mos te lindin kurr?Cfar perfitojm nga genjeshtra virtuale? Nje thyerje zemre,nje humbje besimi....Genjeshtren reale njeriu mund ta elaboroj dhe ne shumicen e rasteve dhemb me pak se virtualja....