Sì te harrojm dike qe ngelt Shtrep ishalla mos prekt mashkull me dor

Eléonoré

Valoris scriptorum
Sipas llogjikes tende Artin i bie qe nje njeri qe nuk ka me pasion dhe energji ka humbur me shume se nje dashuri. Sa dashuri mund te kete patur nje njeri qe pas gjithe ketyre ndarjeve duket si, me fal per shprehjen, nje pordhe e ftohte???

Nese dicka, pas ndarjes me te cilen, ndihet dhimbje e papershkruar atehere dashuria ka qene reale. Nga ana tjeter personi qe ndahet ndjen te kunderten. Eshte sikur te ndahesh nga dicka qe shkakton alergji. Kemi te bejme me dy perspektiva. Ajo qe eshte negative per njerin eshte pozitive per tjetrin. Ajo qe shkaterron njerin nderton tjetrin. Kjo eshte e verteta me e bukur. Kush jeni ju lenesi apo i leni ???

Kur isha e martuar me idene se spinaqi eshte furnizuesi me i mire i hekurit ne gjak, ndarja me kete ide nuk me shkaktoi dhimbje. Melcia e mishit te vicit apo shpretka jane furnizuesit me te mire te hemoglobines ne gjak. Martohesh me nje ide te re.

Eleonore

Artin

Papirus rex
Nuk mund ta them me numra, por sa më i madh të jetë numri, aq më keq është.

Sa për të tjerat, njerëzit duhet të jenë të përgjegjshëm, besnikë dhe ta mbajnë fjalën. Nuk mund të jetë "dikur më pëlqeje, sot s'më pëlqen më" ose "ndërrova mendje".

Eléonoré

Valoris scriptorum

Kur burri e pyeti gruan e vet sa te dashur kishte pasur ajo para tij, ajo e veshtroi pastaj uli syte dhe vazhdoi te thurrte kuverten. Heshtje. Nje minute, dy, tre minuta kaluan dhe ai duke menduar se ajo ishte vene ne pozite te veshtire i thote: Opo leje fare nuk ka problem. Ajo i beri shenje me dore dhe i tha : Mos fol se jam ende duke numeruar.....

Eleonore

Eléonoré

Valoris scriptorum
Sa për të tjerat, njerëzit duhet të jenë të përgjegjshëm, besnikë dhe ta mbajnë fjalën. Nuk mund të jetë "dikur më pëlqeje, sot s'më pëlqen më" ose "ndërrova mendje".

Une nuk harroj asnje dhe asgje. Mberrita ne Kanada me 1997! Ate vit ndodhi nje katastrofe moti. Ra nje shi i imet dhe pa ere qe ne motin e akullt u kthye ne shi akullnajor. Kjo mu kujtua se e njejta gje ndodhi edhe sot ketu ku banoj une. Autobuzat shkollor anullohen. Ketu «safety comes first».

Por ai i 1997-s nuk harrohet sepse shiu akullnajor rendoi mbi te gjitha fijet elektrike dhe pemet. Shume peme u asgjesuan dhe nje perqindje e madhe e popullsise se Provinces Time, Quebec (bekoj ....ku? goja pergjigjja gjendet edhe ne pyetje) mbeten pa drita dhe ngrohje sepse linjat u thyen. Ketu moti duke llogaritur edhe faktorin ere ka mberritur deri ne minus 50 grade. Asnje gje e asnje nuk jeton dot. Katastrofe. Plus shume shtepi dolen jashte qarkullimi nga plasja e tubacioneve te ujit. Faktori tkurrje-bymim!

1997! Viti i Ri i pare ketu! Krishtlindjet e para ketu! Kartolina kriptike qe i shkruajta ish-burrit (e kam ende) jep premtim dhe kerkon premtim.

«I promise you and I want you to promise me that we will be together forever » Ai premtoi. Pastaj i hodhi syte drejt kamariereve, banakiereve, qeradhenesve, infermiereve te lagjes, sekretareve dhe llogaritareve te tij etj etj.

Breach of promise! From his side!

Eleonore

Mystique

Larg

Dhe mos te lidhen vetem nga nje pelqim

olofssonlarstony

Forumium praecox
Përshëndetje Z. dhe znj
Çështja ime (whatsaap) : +46705117485
Ju lutem, më lejoni këtë publikim në grupin tuaj për të ndarë dhe zgjeruar shërbimet tona mbështetëse.
Ky mesazh ka për qëllim individët, bizneset e varfra, bujqësore ose bizneset e tjera dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të veçantë për të rindërtuar jetën e tyre.
Keni nevojë për kredi me para midis individëve që variojnë nga 200000 Lek në 15.800.000 Lek me një normë interesi shumë të ulët prej 3% në vit midis individëve
Për të përballuar vështirësitë financiare të ditës për të dalë më në fund nga ngërçi që provokojnë Bankat dhe institutet financiare, me refuzimin e aplikacioneve tuaja për kredi ose norma shumë të larta.
Unë jam një individ i ekspertëve financiarë suedezë që janë në gjendje t'ju bëjnë një hua në shumën që ju nevojitet dhe me kushte që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojnë të realizoni projektin tuaj.
Këtu janë fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj:
* Kredi Financiare
* Kredi hipotekore
* Hua për investime
* Auto kredi
* Borxhi i konsolidimit
* Linja e kredisë
* Hipotekë e dytë
* Shlyerja e kredisë
* Hua personale
Ju jeni mbërthyer, ndaluar dhe nuk keni favor të bankave ose më mirë keni një projekt dhe keni nevojë për financim të kontaktoni me mua tani në 0705117485 ose më lini mesazhin tuaj
Adresa ime e emailit: per.larsen.capital@gmail.com