</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos me thuqj qe nga une te ka ngel hatri /pf/images/graemlins/smile.gif
Nga kaq larg sa jam ajo e djeshmja ishte me e mira qe mund te beja.
Te uroj gjithe te mirat e botes e dashur dhe qofsh gjithmone kaq energjike dhe plot jete si sot
[/ QUOTE ]
Kujt ti ngelet hatri me ty mi ..po ti me more qe ne pike te mengjesit me ate zerin si bebush i vogel dhe me urove aq embel..faleminderit zemer dhe ti ji kaq e mire kaq e embel dhe kaq e pzevendesueshme per mua
Te dua shume /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ruri me lejo edhe mua te uroj te behesh edhe 100 vjet te tjera!Qofsh kurdohere e lumtur.Tu realizofshin endrrat dhe deshirat ne te ardhmen!
Me respekt
Elektricisti /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
Happy Birthday dear Ruri!U befsh edhe 100!Qofsh e lumtur kurdohere me vajzen dhe burin dhe tjeter here me djale! /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
Urimet me te mira per ty,Ruri! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Me mire vone se hiç,thote populli. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
<font color="brown"> E DASHUR RURI! </font> [/i] </font>
Te uroj nga zemra, nje jete te shendetshme dhe te lumtur!
Qofsh perherere e rrethuar, nga njerez qe i do dhe te duan me shpirt!
Te perqafoj dhe uroj cdo te mire!
Gjithcka te rrjedhe, si uje i kristalte! /pf/images/graemlins/kiss.gif
Elektricist te falenderoj nga zemra per urimin , te uroj fat dhe shendet ty dhe familjes tende
El pais i poshter ku do futeshe po mos te me uroje..dhe hiqe ate 9 beje 8 se u bera keq.. te puc bukurosh i vogel /pf/images/graemlins/kiss.gif
Hartin po e prisja urimin tend ...te falenderoj shume dhe takohemi te vendi per nje kafe si zakonisht /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Fanta moj Fanta po ku mi gjen keto lulka kaq te bukura moj aman.Faleminderit e dashur per urimin sidomos per ate qe me bere ne mengjes ate dite nuk e prisja fare ... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
ore ti hiqe ate urimin aty lart i here se nuk e kam ne plan he per he ...
sa per 8 do sdo ti unhe aq bej pavaresisht se tregoj sa 18 ufa mo prit te hedh cik floket lart
te ma thithesh qe cke me te dhe te me besh fresk me nje dege palme
ruro ta kam bere 29 qe ta kesh dhe per vitin tjeter se une jam njeri largpames /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.