Ruriiiiiiiiiii shum urime

Ruri

Primus registratum
Re: Ruri shumë urime dhe me nje djal inshallah

/pf/images/graemlins/lol.gif Sa fantastike ajo ideja pretty por mungon pink qe me eshte ofruar te me beje masazh...ai pethku mos eshte ebm??

faleminderit zemer per urimin /pf/images/graemlins/kiss.gif

ere

Primus registratum

e dija qe do te pelqente ideja e nje relaxi ..po ca ti bejem EBMs me nerva si gjithmon...

Erind

Forumium maestatis

Ruro, edhe 100 lal! /pf/images/graemlins/wave.gif

dhe shkallet, nje e nga nje! /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

milanisti2

Primus registratum
Re: Ruriiiiiiiiiii shum urime

pak me vonese
new-bud.jpg
por njesoj sishprehja: me mire von se kurr

H

harap

Guest

iiiiiiii ste vjen turp me kaq vonese /pf/images/graemlins/smile.gif

Ruri

Primus registratum

Ersi falemindeeeerit.. /pf/images/graemlins/kiss.gifPse dyshon ti ne ngjitjen e shkalleve nga une ??

Ble 2 kisha kohe pa ta degjuar zerin sh faleminderit per trendafilin e bukur dhe behu i gjalle

Ruri

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos me thuqj qe nga une te ka ngel hatri /pf/images/graemlins/smile.gif
Nga kaq larg sa jam ajo e djeshmja ishte me e mira qe mund te beja.
Te uroj gjithe te mirat e botes e dashur dhe qofsh gjithmone kaq energjike dhe plot jete si sot

[/ QUOTE ]

Kujt ti ngelet hatri me ty mi ..po ti me more qe ne pike te mengjesit me ate zerin si bebush i vogel dhe me urove aq embel..faleminderit zemer dhe ti ji kaq e mire kaq e embel dhe kaq e pzevendesueshme per mua
Te dua shume /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum

Harap kot e ke nuk na ve dot ne sherr...eshte ne mes te parisit tjetra ore

Ergler

Primus registratum

Ruri me lejo edhe mua te uroj te behesh edhe 100 vjet te tjera!Qofsh kurdohere e lumtur.Tu realizofshin endrrat dhe deshirat ne te ardhmen!
Me respekt
Elektricisti /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Ergler

Primus registratum

Happy Birthday dear Ruri!U befsh edhe 100!Qofsh e lumtur kurdohere me vajzen dhe burin dhe tjeter here me djale! /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

besim231071

Primus registratum

Urimet me te mira per ty,Ruri! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Me mire vone se hiç,thote populli. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest
Shume urime per ty RURI !

<font color="brown"> E DASHUR RURI!
</font> [/i] </font>

nadesico-ruri.jpg

Te uroj nga zemra, nje jete te shendetshme dhe te lumtur!
Qofsh perherere e rrethuar, nga njerez qe i do dhe te duan me shpirt!
Te perqafoj dhe uroj cdo te mire!

blomst08.gif

Gjithcka te rrjedhe, si uje i kristalte! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum
Re: Shume urime per ty RURI !

Elektricist te falenderoj nga zemra per urimin , te uroj fat dhe shendet ty dhe familjes tende

El pais i poshter ku do futeshe po mos te me uroje..dhe hiqe ate 9 beje 8 se u bera keq.. te puc bukurosh i vogel /pf/images/graemlins/kiss.gif

Hartin po e prisja urimin tend ...te falenderoj shume dhe takohemi te vendi per nje kafe si zakonisht /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Fanta moj Fanta po ku mi gjen keto lulka kaq te bukura moj aman.Faleminderit e dashur per urimin sidomos per ate qe me bere ne mengjes ate dite nuk e prisja fare ... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Daniel H

Primus registratum
Re: Ruri shume urime dhe me nje djale!

U bone ti te behesh 28 he? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa le dashke dhe peshq te te thithin gishtin he? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Ruri

Primus registratum

ore ti hiqe ate urimin aty lart i here se nuk e kam ne plan he per he ...
sa per 8 do sdo ti unhe aq bej pavaresisht se tregoj sa 18 ufa mo prit te hedh cik floket lart

te ma thithesh qe cke me te dhe te me besh fresk me nje dege palme

TEDI

Valoris scriptorum

Ruro se di a t Kom Uru apo jo ... Po mo MIre Vone se Kurre ... U BOfsh sa t dush Vete ...

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
U bone ti te behesh 28 he? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa le dashke dhe peshq te te thithin gishtin he? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

Po Nqs ka Gjize pse t mos gjuj Peshq ajo ere ...

Jo n versionin e Vjeter ...

Nobis

Primus registratum

ruro ta kam bere 29 qe ta kesh dhe per vitin tjeter se une jam njeri largpames /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum

tedo ska gje se dhe une me vonese po ta kthej pergjigjen,faleminderit per urimin

el pais a ti ti ..po ne ketu do jemi dhe vitin tjeter ore e kishe kursyer 9-en