Ca lemshi ti vete thua qe une kam 3 fije floku . As ke Gjilpera se con dot fijen ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aaaaa mua mos me perfshi ti ne ate lemsh!! [/qb]
3 fije floku se thashe una!! prap u ngatarrove!!Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ca lemshi ti vete thua qe une kam 3 fije floku . As ke Gjilpera se con dot fijen ... [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aaaaa mua mos me perfshi ti ne ate lemsh!! [/qb]

Po pra skom pune tjeter une ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] check me siper [/qb]
Normale ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po deshe!! [/qb]
Po pra ju po doni me m heq ene ate gjys Ore qe rri para pasqyres Per tu Kref E ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] po tani me zor s'te detyron njeri
te te shkulim edhe ato dy fije flokesh qe te kane ngelur /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
:lol: :lol: :lol: more pistrec sa bukur e dredh muabetin!!! :lol: :lol:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] :lol: :lol: ahaaaaaa une kujtova se e kishe per ato te kokes ti mojjjjjjjjjj :lol: [/qb]
ej po me cere ti shkuli mer me leter me Dylle e ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo me PInceta sic na hiqte berberi qimet e mjekrres t kthyme mrapsht ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] :lol: :lol: ahaaaaaa une kujtova se e kishe per ato te kokes ti mojjjjjjjjjj :lol: [/qb]