Ehe .. BIshti qenit Po bisht qeni mbetet...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ja u kemi lene juve, pleqeve te kuvendit thashethemet.
kemi ndryshuar stil for a change /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:cry:
JO mer jo Ishte ai PRonari i Atij Lokalit qe shkum bashke athere dmth ke MArlboro qe i pagum leket ene na tha ti pagujshim Prape ... PO me Ty e kishte Inotin se tha Ai QIme Xunkthi smi ka dhon leket ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Aha pertoke thashethemi ketj.Po vereni ne pune pak ate dy lek tru!!
Psh!!
Tedi dje ishte bere cice duke pire,dhe e kishte gdhire ne polici,pasi kishte bere llafe me nje pronar lokali,pasi ky i fundit ngulte kembe qe Tedi ti paguante dy kafe te pira para 3 muajsh!! [/qb]
cfare paqartesirash per profilim tim heeee, mi thuaj dhe muve njehere te zonjes se punes.Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Kush te ka inat ty mi!grrrrrrrrrr!
Une thjesht po s'qaroj hotin per ca paqartesira,ne lidhje me profilin tend :shrug: [/qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] vetem kolegia jote nuk te len ty pa u martuar![]()
une te premtoj qe nuk martohem vete pa te nis ty ke burri? ok
he cfare thua tani :kiss: :idea: [/qb]
:goofy:KAq Tape paske qen mer ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Hoto,te thashe une!!! Merru me Helenen ti,beqare profesioniste do te dalesh.
Tedo,aty nuk kam qene ndonje here (pamvaresisht nga qimexungthi) [/qb]