Juve plaset tu na fol per dallaveret e mdhoja,pa na thoni ndonje te fundit??Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] e di e di se edhe una kam bo ca dallavere anej /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
hej po qeke me e vogel ti rrusho, ditlindja e 85 mos gaboj right?? [/qb]

Une kam qene cun i mire per vete,ndonje here luanim 5-katesh deri ne 6 te mengjezit tek trotuari i mesit..Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] po ti Blendo, ça ke per te na thene ndonje gje? [/qb]
Ate gruan e quajne Xhemile kurse te shoqin Rami.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] na thuaj arsyet e ndarjes gjenerali se e qisim direkte ne artikull..miracomando dume edhe emra /pf/images/graemlins/smile.gif
hafizja kshu e qania kshu..etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aha una e du me letra pri verteti balle per balle..ashtu te grij..kam dal e 2-ta ne kampjonatin e shpise..Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Athu-eee
hajde bejme ndonje dore online!!! [/qb]
une them se jane ndare ngaqe xhemilja rrifte burin ene ai duroi sa duroi e ndau pastaj..per deshmi kishte ato njollat e zeza ne kurriz edhe ne zona te caktuara te kembeve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]Ate gruan e quajne Xhemile kurse te shoqin Rami.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] na thuaj arsyet e ndarjes gjenerali se e qisim direkte ne artikull..miracomando dume edhe emra /pf/images/graemlins/smile.gif
hafizja kshu e qania kshu..etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une per vete sdi gje pse u ndane por prandaj po them e gjejme ne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i'a mbeshte menimin ketj shokut/shoqes /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] po ti Blendo, ça ke per te na thene ndonje gje? [/qb]