Rrofshin thashethemet.....

Seriozi

Primus registratum
Re: Rrofshin thashethemet.....

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] kjo ketu per Zeqon dhe Kollaren

No Comment, flet vete puna
violent-smiley-020.gif
[/qb]
Kollaren e zuri plumbi,te shohim kur do zeri Zeqon. :cool:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Mora vesh se Zeqon e Pilafajve do e bejne moderator. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Urime Zeqo. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

ore une me duket se nga kjo tem kam dhen dorheqen se i prishja pune ca e cave jan dhe ca tem ate tjera po meqe ka fol mistreci me lejohet te flas nje her /pf/images/graemlins/wink.gif
Mistrecooooooo mu sme ze plumbi reeee se ke mar vesh ti
po kush me ben mua moderator re keta kshu e me kan ber dalje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Zeqo ajo puna e moderatorit eshte e sigurte vetem se ka nje problem te vogel: duhet qe ti te besh nje lutje me shkrim dhe ..dhe ta gezosh postin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Zeqo ajo puna e moderatorit eshte e sigurte vetem se ka nje problem te vogel: duhet qe ti te besh nje lutje me shkrim dhe ..dhe ta gezosh postin. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shif se uen jam i vogel genjehme kollaj po e ebra lutjen me dy shkrime dhe sma dhan ku do mbytesh ti mistreco :mad: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] epo Çthashethem dreqi bohet knej mthoni se me vdiq kureshtja [/qb]
I Bashkohem Pyetjes se Parafoleses ...

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
[qb] Zeqo ajo puna e moderatorit eshte e sigurte vetem se ka nje problem te vogel: duhet qe ti te besh nje lutje me shkrim dhe ..dhe ta gezosh postin. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shif se uen jam i vogel genjehme kollaj po e ebra lutjen me dy shkrime dhe sma dhan ku do mbytesh ti mistreco :mad: :smash: [/qb]
Beje Zeqo beje,vetem pa gabime ortografike se ndryshe nuk ta pranojne.

Si kembet e pules te dalin rreshtat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

mistreco me tha X-ray se te kishte degjuar ty e kishte ber kerkesen jo vetem qe than jo po kishin filluar e po talleshin edheeeeeeeeeeee i than x-ray ri mir se ta hoqem dhe ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps:kush ka ber mir dhe ka gjet mir he thoj ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Sa bukur qe ke shkruajtur mer Zeqo :smash: ,asnji llaf s'te mora vesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Sa bukur qe ke shkruajtur mer Zeqo :smash: ,asnji llaf s'te mora vesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te vraft qulli qe je kaq budall alamet çUI GJYNAF /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Te dy avataret une ti kam gjetur Pilafo :smash: ,si nuk me dhe nji gote birre ose t'me thuash :ejvallah o Mistrec.

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Te dy avataret une ti kam gjetur Pilafo :smash: ,si nuk me dhe nji gote birre ose t'me thuash :ejvallah o Mistrec. [/qb]
po smi ke gjet te bukur mer çA fai kam une :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[qb] Te dy avataret une ti kam gjetur Pilafo :smash: ,si nuk me dhe nji gote birre ose t'me thuash :ejvallah o Mistrec. [/qb]
po smi ke gjet te bukur mer çA fai kam une :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
pse qahesh ky me neon eshte llahtar fare i her e ka hak goten e birres mistreci /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Dd çke moj une jam mesuar me shum prandja ms ehyjn ne sy keta avateret e ketij dhe neos /pf/images/graemlins/laugh.gif