Rrofshin thashethemet.....

sweet eda

Primus registratum
Re: Rrofshin thashethemet.....

eh sa shesin men knej mi lal...

ej e di se ca me tha njoni dje...ka qene e forte fare, me tha: kane ardh ne amerike gjithe katunaret tha....e pashe iher me cudi dhe e pyeta: po nga je ti kot me te pyt? nga fieri tha, i thashe a e njef filanin, nje shok qe e kam pas ne fakultet, ose te jatin e tij, e di si mu pergjigj? po une e nuk e kam shpine mrena ne fier e kam ne fshat.......te me fal i thashe po s'e mbaj dot te qeshuren, dhe ika, ndoshta dhe u tregova pa edukate, po ai u tregu toç fare!!!

sweet eda

Primus registratum

kur e kujtoj ene tashi me vjen per te qesh.... :lol: :lol: kur them qe ne llotaria i bie vetem budallenjve asnji s'me beson

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] kur e kujtoj ene tashi me vjen per te qesh.... :lol: :lol: kur them qe ne llotaria i bie vetem budallenjve asnji s'me beson [/qb]
Nice me llotari ke shku ti??

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] kur e kujtoj ene tashi me vjen per te qesh.... :lol: :lol: kur them qe ne llotaria i bie vetem budallenjve asnji s'me beson [/qb]
Nice me llotari ke shku ti?? [/qb]
jo mo lal, tu vujt jam hala, lexo i cik ke ajo tema"sa vjet keni larg shqiperise" e ta shofesh sa kohe kam pa ia pa syte asaj momes teme.

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a thu e ka kap nojnji peshkatari e?! :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Peshkatari kishte kap nji pal brek, se di kujt i kishin nel atje.
Po ti Nice, pse s'i fut nji t'martume ne nji ku rregullohesh. :wave:

Kollarja

Primus registratum

Pse mi me mu e gjete ti me perfundu?
Ohu, sa t'arrish ke mu ke plot rruges, NY, Baltimore, Philly, ne ku di un ca emrash t'tjere me vu.
Hajt, t'keqen plaku ty, mos me bo me niz zizin un nime! :smash:

sweet eda

Primus registratum

kollare leni mor ato ojna...na permendke ene shtetet pale...pse bon sikur sdon iher??!!

I love new york

Primus registratum

ahaaaaaaaaaaa paska ra fuqia punetore e thashethemit knej /pf/images/graemlins/frown.gif
nothing new huhhhhhhhhhhhhhhh

blendiys

Primus registratum

THIS IS THE STRANGEST AND THE MOST CHALLENGING THASHETHEM I HAVE EVER SEEN OR EXPERIENCED
/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

you like?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
cause I do and that's what matters right /pf/images/graemlins/laugh.gif
actually trecereku eshte nje kenge e The doors, une kam shtuar vetem 2 llafe