Rrofshin thashethemet.....

Guest
Re: Rrofshin thashethemet.....

Petroninse ca ke me proton tim mi apo spo te propozon njeri dhe ma hedh fajin muve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedi po pate per tme propozu beju ketu se kam qef nga kto anonimet une /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Ec atuuuuuuuuu Hotgirl we got back on business...
Proto is in action tani, Tedo propozoje njecik gocen se du me degju njecik me morr eksperince me propozu njonin apo sna eshte hapur nje teme femrat propozojne djemte, te dij cte shkruaj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

petro po pse me sta var nejri qe do i propozesh vete kshu e /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

RRusho UN te Troc Ti me Troc mua . Po e boj si POlici... Ene qe thuj ti Petroninse hoxhe kom qene ca kohe . Me ligj ne martohena deri n 4 gra do me ardh ene ti t bohesh gruja 4 ...

Petroninsja

Primus registratum

Proto ku ka te varme mos te varme ketu mi, jena civilizu tani po e kam njecik te turpshem dhe thashe tja them vete e para tja heq barren nga kurrizi, mos u boj si e nershme tani po lene cunin me propozu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo gruja e 4 the e? Sorry robi po jam orthodokse me pelqen me e nda kocken vetem me njerin jo me gjithe mehallen /pf/images/graemlins/wink.gif Thanks anyways

Guest

petro pse mi ja thuke vet ti amon si kan dal mensh kto ny papapapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
une per vete sdo i thoja i cuni kurre edhe sikur te vdisja /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj tedi ma ka then mua kjo s'eshte hera e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoti dhe xheri springer ka then the only number for love is one
/pf/images/graemlins/laugh.gif ok

hot

Hotgirl

shikoni juve tashti se na bote lomsh tu write ne ingllisht etj etj :confused: aj dont spik ingllisht per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif ene tjeter shi tedi si bo gjasme ska dash me e propozu proton..hik mer se muve erdhi ne me tregoi zyberja ajo komshija ime qe eshte kunata e afishes,nuses se dajes tate te ciles i kishte tregu daja jote se kushte qene me tyve ate dite....si hapen thashethemet ne kete bote mer amani...tedo ruhu se mka ardh i llafe ke veshi qe ti kishe ngacmu i dervish hatixhe kur kishe shku nxhami...por tamam tamam se di kush qe..sec me tha nje tjeter me ate shen eleonoren e ku di un si e ka emrin /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Proto ku ka te varme mos te varme ketu mi, jena civilizu tani po e kam njecik te turpshem dhe thashe tja them vete e para tja heq barren nga kurrizi, mos u boj si e nershme tani po lene cunin me propozu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo gruja e 4 the e? Sorry robi po jam orthodokse me pelqen me e nda kocken vetem me njerin jo me gjithe mehallen /pf/images/graemlins/wink.gif Thanks anyways [/qb]
Hey Ktu kocka ka me u nda me muve jo me 4 burra . Kocka ime qe po me u nda me Mehallen . Shif e shkruj vete mo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Gap, Gezuar edhe ty se andej nga ty festohen /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
u festua FALKO por ishte dita e baballareve dhe ti e di fare mire qe une as jam e as behem baba /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Belinea

Primus registratum

>Thashethemi me i funit eshte .......
Qe beli ka dashnor /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

Beli o Belinea (mbese ke qene pergjumesh sic duket) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ka mundsi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO ti i make Pishtarin kshu e qe e dike mire e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo je ti norja e belineas /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ka mundsi prap tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Kush qeka Beli, e kush na qeka dashnorja, se qenka tamam thashethem per te folur???
Hajt hapjuni shoqnise, problemet me ja u zgjidh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[qb] Kush qeka Beli, e kush na qeka dashnorja, se qenka tamam thashethem per te folur???
Hajt hapjuni shoqnise, problemet me ja u zgjidh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I kan zgjidh vete me duket ,se i pashe duke u puthur tek cepi pallatit..... /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Kush qeka Beli, e kush na qeka dashnorja, se qenka tamam thashethem per te folur???
Hajt hapjuni shoqnise, problemet me ja u zgjidh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hoti dhe Belinea ato jan...

hot

Hotgirl

una kujtova se ishte ne tedi ne ate mes!!! aha po sqe tedi as una nuk futem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif