Guest
Re: Rrofshin thashethemet.....
Petroninse ca ke me proton tim mi apo spo te propozon njeri dhe ma hedh fajin muve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedi po pate per tme propozu beju ketu se kam qef nga kto anonimet une /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Petroninse ca ke me proton tim mi apo spo te propozon njeri dhe ma hedh fajin muve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedi po pate per tme propozu beju ketu se kam qef nga kto anonimet une /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
aj dont spik ingllisht per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif ene tjeter shi tedi si bo gjasme ska dash me e propozu proton..hik mer se muve erdhi ne me tregoi zyberja ajo komshija ime qe eshte kunata e afishes,nuses se dajes tate te ciles i kishte tregu daja jote se kushte qene me tyve ate dite....si hapen thashethemet ne kete bote mer amani...tedo ruhu se mka ardh i llafe ke veshi qe ti kishe ngacmu i dervish hatixhe kur kishe shku nxhami...por tamam tamam se di kush qe..sec me tha nje tjeter me ate shen eleonoren e ku di un si e ka emrin /pf/images/graemlins/wink.gif