Rrofshin thashethemet.....

I love new york

Primus registratum
Re: Rrofshin thashethemet.....

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] oeps,kjo eshte nje teme per thashethemet;;;;
une nuk mbaj njeri me zorr!! [/qb]
pse kopjon :mad:
what's that supposed to mean????
ok ok mqs eshte ke thashethemi nuk po e marr seriozisht. xhan xhan xhan :kiss: :kiss:

blendiys

Primus registratum

qe ne te dy sikur flasim ne mes te nates,privat.
Pfffffffffffff!!!
e beson ti kete???

I love new york

Primus registratum

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh qyqja pse ne lane trute neve?????? ne edhe ketu ne publik mezi flasim jo mo ne privat.
pfffffffffffffffffff ca bote pa pike intimiteti!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] qe ne te dy sikur flasim ne mes te nates,privat.
Pfffffffffffff!!!
e beson ti kete??? [/qb]
E pra e cuditshme vertete sa here zgjohem nga gjumi dhe shoh ketej nga chit chati ferkoj mire e mire syte se sme besohet kur shoh qe faqet gjate nates shtohen si kerpudhat mbas shiut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] qe ne te dy sikur flasim ne mes te nates,privat.
Pfffffffffffff!!!
e beson ti kete??? [/qb]
E pra e cuditshme vertete sa here zgjohem nga gjumi dhe shoh ketej nga chit chati ferkoj mire e mire syte se sme besohet kur shoh qe faqet gjate nates shtohen si kerpudhat mbas shiut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ama jane publike, ne shesh te burrave, nuk fshihemi mbrapa kerpudhave plus qe dihet qe na ndan edhe nje oqean i tere so.............
mos me qani hallin mua, kujdes nga ato qe e kane Blendin atje..............................
:smash: :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] tedo cfare do ti vlla?????
a do nja 2-3 femra nha haremi i Harapit?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hap gojen ti se te kemi me kimet ne ty /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: [/qb]
Nga Haremi i atij po une po i gjej tia mush se atje vetem meshkuj travestit ka se ska mo femra ... Do vish ti pim nai birre sic thote Blendi . Qeras Une pagu ai po he ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tedo scusa me /pf/images/graemlins/frown.gif nuk isha li' /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss: :kiss: Flasim :wub:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] tedo cfare do ti vlla?????
a do nja 2-3 femra nha haremi i Harapit?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hap gojen ti se te kemi me kimet ne ty /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: [/qb]
Nga Haremi i atij po une po i gjej tia mush se atje vetem meshkuj travestit ka se ska mo femra ... Do vish ti pim nai birre sic thote Blendi . Qeras Une pagu ai po he ... [/qb]
excelent idea
food-smiley-004.gif

blendiys

Primus registratum

Ok!!!
S'ka problem,po cfare do te pime ,,,soft apo origjinale nga klubi.
&lt;sigurisht,paguaj une&gt; :thumbsup:

blendiys

Primus registratum

Po te jete ne doren time,fillohet me birra dhe mbarohet me ashtu.
Po une po te le te zgjedhesh!!!