Re: Rrihet Fatos Klosi!!!
Ka nje shpreheje andej nga Permeti qe; Haku merret me te njejten permase dhe madheshti, por kur nje "qen" te kafshon ne prapanice - me mire lere hakun pa marre, sa keq qe Basha se paska degju ket me heret.
Une se kam ndjek me detaje krejt situaten ne shqiperi dhe se dise sa te verteta jane disa tregime ne media dhe me lart, por me sa di une kryetari shik-shish, ne baze te ligjit e ka te ndaluar te publikoje cdo gje qe i eshte bere me dije si pasoje e detyres-pervec rasteve kur ai eshte present ne nje krim ne flagrance /pf/images/graemlins/tonguee.gifer me shume detyra e tij eshte ti beje me dije Kryeministrit, dhe Presidentit te republikes. Kur therritet ne parlament nuk publikon asnje detaj gjithashtu.
Parlamenti mund te vihet ne dijeni peres komisioneve parlamentare te posacme
Prokuroria merr ne vazhdim dosjet e pergatitura.
Edhe ne se pas detyres si kryetar i SHISH,personi vendos te merret me politike- perdorimi i Informacioneve te perfituara si pasoje e detyres se me parshme perben shkelje, abusim dhe duhet te jape shpjegim para ligjit i cili i eshte bere para se te filloje detyren dhe e ka pranuar e firmosur.
However
Mbi c'basa ligjore zoti Klosi e kish marre nje nisme te tille ti bente me dije familjes se Hoxhes, vetem ai e din-per me teper kur ne rast se e gjykonte se kishte nje veper penale ai duhej tja ri-delegonte prokurorise
Por ai duket se eshte nje personazh i perzier, me ego per karriere, qe skupton se shteti sbehet vetem me miredeshire, por respekt per ligjin{ Hamnedia ma do se qellime te keqia ka pas ne vepren e vet (Klosi)},sa keq me vjen per nje viktime si Basha pre e lojes se nje kucedre qenerore si Klosi