Rreshqitje toke ne Kaliforni.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Rreshqitje toke ne Kaliforni.

Ndofta do kishte qenë më mirë të kishe hapur një temë për tërmetin në Iran?! Jo për gjë po atje ka patur mbi 420 të vdekur (deri tani) dhe 900 të plagosur. Më duket me me vlerë për të folur për këtë ngjarje se sa për 6 viktima dhe ca shtëpi apo ndonjë pishinë e shkatërruar. Ose le të diskutojmë për të dyja më mirë!

AnaBlue

Forumium maestatis

Kondra, pse nuk e hap temen qe ke ne mend? /pf/images/graemlins/smile.gif

korn83

Forumium praecox

them se mund te jete me njerezore te flitet per te dyja....nese njerezit kane te gjithe te njejten vlere,kuptohet!cinike ajo puna e pishines...eshte si te thuash,kujt i plasi per iranin...se fundi i fundit shkretetire eshte

une_une

Primus registratum

Vertet ky interesim i imi per Iranin ra ne dukje edhe pse mund te jete bere pa ndonje qellim te keq sepse koincidence une nuk dija kishte rene temermet atje. Per te dyje duhet dhene lajmi ne forum. Habitem nuk eshte dhene na sunite tane forumas.

Une nuk mund te justifikohem dot natyrisht por te ndalem tek Kondrapedali i cili e dinte lajmin por nuk e tha. Kondrapedali pothuajse i hapet barku per Iranin me pak se mua. Te thuhet hapur.

Zoti qofte me shpirterat e atyre ne Iran edhe ne Kaliforni.

mos u perhap neper tema fetare. nuk kane lidhje me kte teme.

Kondrapedali

Kondrapedali

O paç Hijen Tate, akoma s'e ke marrë vesh që me origjinë jam katolik ndërsa me bindje afetar?

Me ç'më kujtohet unë e dhashë idenë që të diskutojmë për të dyja ngjarjet, apo jo? Nejse, nuk kam pse e justifikoj veten me një tutkall si puna jote.
Se sa më hapet barku mua për Iranin është punë për mua dhe të jemi të sinqertë nuk mund të kalojë cakun e një keqardhje pasi ne nuk kemi gjë në dorë për të parandaluar çfarëdo qoftë. Megjithatë caku i kësaj keqardhje nuk përjashton një ndihmë modeste që mundem ta ofroj!

Le_Routard

Forumium maestatis

Se nga duli muhabeti nga termeti ke Shefqeti su mur vesh.

Osht tu rreshkit toka ne Californi dhe u bo qameti. Toka rreshqet gjithanej, dhe sidomos ne Californi eshte i cik si me e predispozume me rreshqit. Nuk e di a ka lidhje me besimet fetaret.

Ne mund te dalim edhe ne perfundimin qe Tsunami ka leviz ne rete, ato te polit te veriut i ka zbrit i cik knej nga jugu, se ka i tre jave qe po bi bore e me nga c'duket s'ka nermen me pushu.

ndricim

Primus registratum

ka rreshqit nga mendja Shadow of Self me duket /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: edhe rruga ime ku kaloj ishte çare pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Ne na vjen keq per ameriken, se ate nuk e ndihmon allahu ashtu si iranin, prandaj dhe e hapem kete teme ketu.

une_une

Primus registratum

Zoti e bekofte Ameriken. Ashtu si urojne ata per Ameriken ashtu i denofte Zoti!

antares

Primus registratum

Atyre plehrave Janki mire tu behet se vete e kane fajin!
Mos u cuditni kur degjoni kete se pak nga ju e dine se kur u rrafshua San Francisko ne fillim te shekulli te kaluar nga nje termet i madh dhe nga zjarret qe pasuan erdhi momenti i vendimit per te ringritur apo jo qytetin!
Shume gjeologe shkencetare e pak politikane ngriten zerin ne kupe te qiellit qe qyteti te braktisej (nuk kish mbetur gati asgje) dhe te ndertohej diku tjeter ku rreziku i termetit do te ishte me i vogel. Dhe ndodhi procka e zakonshme: u ngriten lobet e pasura te ndertimit dhe influencuan ne marrjen e vendimit kriminal per te ndertuar qytetin po aty!
Dhe idiotet Janki kane kohe qe presin perseri "The Big One".
Te ishte puna ne Shqiperi nje muhabt i tille do ishte qesharak se aq eshte Shqiperia 350x150 km. Po per nje vend me shtrirje (disa zona orare) si Amerika eshte ndryshe!
Ne ferrin Dantesk ka nje rreth te vecante te dedikuar per grykesit dhe tahmaqaret (greed)!

korn83

Forumium praecox

edhe mendjemadhesia ka nje rreth ne ferrin dantesk.
prepotenca e dikujt ketu kalon kufijte...shoh qe paskemi te bejme me qenie te mbinatyrshme qe dine te na lexojne mendimet!!!
tani na hapin postimet me shprehjen:pak nga ju e dijne...
falenderoj zotin qe kemi te bejme me te tilla qenie qe na ndriçojne se ndryshe do te kishim ngelur jashte botes...tani na paska dale teoria e re sipas se ciles durresi meqe ka pasur e ka nje aktivitet sizmik te forte duhej te ishte boshatisur me kohe...!por jo!lobi durresak kapitalist,nuk e pranoi diçka te tille dhe njerezit si budallej vazhdojne te jetojne atje perseri!oh zot!me te vertete durresaket kane nevoje per mendjet tuaja te ndritura se ndryshe nuk e di se si mund te vazhdojne te jetojne!
po ashtu kane nevoje per keshillat e studenteve te kanadase edhe japonia,edhe turqia,edhe tere amerika perendimore...edhe kuba...se fundi i fundit per nazistet e komunistet spostimi i miliona banoreve nga nje vend ne tjetrin,nga nje republike ne tjetren,ka qene gjithmone aktiviteti i preferuar,jane eksperte tashme

Xeni85

Primus registratum

Per Korn: Lexo me vemendje!!!

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Te ishte puna ne Shqiperi nje muhabt i tille do ishte qesharak se aq eshte Shqiperia 350x150 km. Po per nje vend me shtrirje (disa zona orare) si Amerika eshte ndryshe!
(greed)! [/qb]