Une po pres qe te mbushen 7 ditet qe keto prononcime te humbasin c'do vlere /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Archi:
[qb] Rregullat e meshkujve per femrat
1. Cdo gje qe e kemi thene para 6 muajsh nuk mund ti sjellesh me si argument. Te gjitha komentet dhe prononcimet tona humbasin cdo vlere pas nje afati prej 7 ditesh.
Jeni te mirepritur te jepni mendimin tuaj! [/qb]
:smash: te pelqyen eeeee?????? :smash:Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Ke keto ke goditur ne 25 piksh.
Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] 1. Cdo gje qe e kemi thene para 6 muajsh nuk mund ti sjellesh me si argument. Te gjitha komentet dhe prononcimet tona humbasin cdo vlere pas nje afati prej 7 ditesh.
1. Mos u mundoni te na pengoni kur shohim femrat e tjera! Sido qe te jete, ne prape do te shohim. Nuk keni c´te beni. Eshte e shkruar ne genet tona.
1. Birra eshte per ne aq terheqese sac eshte per ju canta e dores
[/qb]Edhe se fundi, embelsira...
1. Burrat mund te shohin deri ne 16 ngjyra. Kjo eshte njesoj si ne Windows in SaveModus. Pjeshka p.sh eshte frut dhe jo ngjyre. Ku dreqin e dime ne se ke quani “ngjyre kungulli” ju?! [/qb]
MYSTIC kane mbetur VETEM edhe DY dite nga skadimi i afatit te prononcimeve!!!...Deri atehere une do bej pak qejf me muzike qe te heq nga mendja cdo prononcim..Fillimisht postuar nga mystic:
[qb]Une po pres qe te mbushen 7 ditet qe keto prononcime te humbasin c'do vlere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] Rregullat e meshkujve per femrat
1. Cdo gje qe e kemi thene para 6 muajsh nuk mund ti sjellesh me si argument. Te gjitha komentet dhe prononcimet tona humbasin cdo vlere pas nje afati prej 7 ditesh.
Jeni te mirepritur te jepni mendimin tuaj! [/qb]
Rrofsh tralala :smash: , po te mos na e kishe dhene ti lejen, kishim per te ta kerkuar vete neve. me [qb]leje :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Po tani le te mburren pak qe te mos vdesin fare se gjunaf /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: [/qb]
Hi hi hi hi ca mu kujtu bimi ne lagjen time. Kur e pysnim a te qorton gruja re? Jo jo thoshte i shkreti ene i dite e pa gruja tu pi cigare ene e mori me shpulla qe nga kati i pare deri ne te tretin. Kur u futen mrena u degjonin bum-bumjet neper mure.Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] RREGULLAT E MIA
Nuk duroj pordhe nga asnjeri!
/pf/images/graemlins/frown.gif vec teje
Pantallonat ketu i vesh une!
pasi kam lare "corapet" e tua
Jam une burri i kesaj shtepie!
deri sa te kthehesh
Fjala ime ze vend!
aty ku e flak ti
Dhe nuk me pelqen te degjoj ankesa!
prandaj po e qep - e qepa
Sa me shpejt te kuptosh kush komandon ketu!
aq me shpejt do mi japesh urdhrat o yll
Dhe mund te bej seks sa here te dua-
-sh ti!
Se jam mashkull me nevoja!
por nuk kane shume rendesi
Kot pret buqeta me lule prej meje ti!
ne mos gaboj do bizhuteri
Do pi dhe shikoj sport sa here dua!
te me merzitet jeta
Do kthehem ne shtepi kur te me doje!
nuk te zgjoj se e di qe do fle ne divan
Se burri ben ate qe duhet te beje!
dhe une bej c'te me thuash ti
Jam une hamshori i kesaj dere!
por me ke tredhur /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ARCHI duke marre parasysh faktin qe femrat i kane te gjitha keto tipare (eshte shume e sakte), ato e kane edhe nje "dobesi":"Nuk i pranojne komplimentat me vonese,qe d.t.th nuk duhet te pritet kaq gjate per te iu dhene atyre komplimentat e merituara se pastaj u skadon afati komplimentave,andaj kurre mos nguroni kur eshte fjala per t'i bere te lumtura dhe KURRE mos nxitoni qe t'i hidheroni ato!!!"...Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] Meqe shume veta me kane akuzuar per doza te medha maskilizmi ja dicka per te rregulluar opinionin e femrave rreth meje :wave: :
Meshkujt dhe femrat jane te ndryshem nga njeri-tjetri, as qe behet fjale fare.
Por ne vend qe te theksojme vetem anet negative te femrave, perse te mos veme ne dukje dhe te lavderojme anet e mira qe ka secili? :thumbsup:
Le te fillojme me femrat:
- Femrat jane sensibel dhe plot dashuri.
- Femrat qajne, kur jane te lumtura.
- Femrat bejne gjithmone gjera te vogla per te treguar kujdes per meshkujt.
- Femrat nuk do te pushojne asnjehere, sipas menyres se tyre, se kerkuari me te miren per femijet e tyre (mjekun me te mire, shkollen me te mire etj).
- Femrat kane aftesine te qeshin edhe atehere kur jane aq te lodhura sa nuk kane fuqi te ngrihen.
- Femrat dine nje vakt ngrenieje te thjeshte ta shnderrojne ne gosti.
- Femrat dine sesi te marrin maksimumin e mundshem.
- Femrat dine sesi te ngushellojne nje mik te trishtuar.
- Femrat sjellin gezim dhe lumturi ne kete bote.
- Femrat dine sesi te merren me ore te tera me femije.
- Femrat kane nje vullnet te hekurt pas asaj paraqitje te bute engjellore.
- Femrat do te benin kilometra te tere per te ndihmuar nje mik ne nevoje.
- Femrat qajne pernjehere perballe padrejtesive.
- Femrat dine ti japin nje mashkulli ndjenjen e te qenit mbret.
- Femrat e bejne boten nje vend te lumtur ku ja - vlen te jetohet.
[/qb]
Shqiptare e dashur, :wave:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] ARCHI duke marre parasysh faktin qe femrat i kane te gjitha keto tipare (eshte shume e sakte), ato e kane edhe nje "dobesi":"Nuk i pranojne komplimentat me vonese,qe d.t.th nuk duhet te pritet kaq gjate per te iu dhene atyre komplimentat e merituara se pastaj u skadon afati komplimentave,andaj kurre mos nguroni kur eshte fjala per t'i bere te lumtura dhe KURRE mos nxitoni qe t'i hidheroni ato!!!"...
Ne emer te femrave te AF ia qe po ua pranoj keto fjale te mira per ne ,edhe pse me vonese!
"Me mire vone se kurre".. /pf/images/graemlins/wink.gif
Shqiptarja
[/qb]
Fillimisht postuar nga Archi:
[qb]ArchiFaleminderit qe i pranon komplimentet e mija :kiss:
Apropo "dobesi" e femrave:
gjithmone e kam pyetur veten perse femrat nuk arrijne dot te shijojne nje moment fitoreje dhe lavdije ne heshtje, por kane nevojen "e cmendur" qe ta prishin ate moment te lavdishem duke thene dicka? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Nuk besoj te jem e vetmja une qe i pranon dhe i ka enda te lexoje (degjoje) keto fjale te mira per femrat,jam e bindur qe per kete do te pasojne mirenjohje te shumta nga ana e shume AlbforumasEve.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Nderkaq sa i perket pyetjes qe i ke parashtruar vehtes,besoj qe pergjigjen e ke gjetur tanime,mirepo une do te thoja se femrave duhet t'iu lihet nje hapsire (ne heshtje) per te shijuar gjerat dhe nese mendon qe ato jane faktori i prishjes se momentit te fitores apo lavdise se tyre, e ke gabim; ne qofte se nje gje e tille ndodh atehere jam e bindur se ka ndikuar ndonje faktor i jashtem qe i ka bere ato te sillen ne kete menyre,pasi nuk besoj,per mos me thene jam e bindur se nuk ka femer qe nuk deshiron t'a shijoje ne menyren me te mire momentin e nje fitoreje apo lavdije te saj,vetemqe duhet qe mos i pengoje asgje,askush per kete gje... /pf/images/graemlins/smile.gif