Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam mirnjohes atij

Prizreni

Primus registratum
Re: Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam mirnjohes atij

Sipas mendimit tim ky Markushi duhet te jete Shkodran " Pa,pa,pa..."
Marko,nuk desha te replikoj me ty fare,sepse nga tema"Linja ajrore Tirane-Beograd",me ke deshpruar jashte mase,por ska gje, ky eshte tipar tipik i Shkodraneve.
Megjithate e shof qe nuk e ke idene se si ka qene Kosova,gjate kohes se Titos,apo qfar pozite/statusi ka pasur ne Jugosllavine e Titos.
Ti ke shume te drejte kur thua se LIRIA eshte mbi te gjitha,Por Kosova ishte pjese e federates Jugosllave qe kishte te drejte VETOJE,Kishte anetarin e kryesise si cdo republike tjeter,kishte Kushtetuten e vete,planprogramet e shkollave i kishim tonat,kishim Universitetin e Kosoves,te gjitha fakultetet ne gjuhen Shqipe,Kosova kishte kufijte e saje dhe te gjitha mbishkrimet ishin ne gj.Shqipe,kishte Televizionin Shqipetare"RTP"me dhjetra radiostacione ne gjuhen Shqipe edhe ate 24 oreshe,Kosova dha dy here Kryetare te Jugosllavise (Fadil HOXHA dhe Sinan HASANI),Ne shkollat e Kosoves kurr nuk ka qene e detyrueshme te mesohet gjuha serbe(kete gjuhe nuk e njef fare me teper se gjysma e Kosoves),vetem nje lende ishte ne gjuhen serbe prej klases se 5 - 8 dhe asaj askush nuk ja varte, edhe serbet kan pase nje lende ne gj.Shqipe prej kl. 5-8,prandaj serbishtja dhe serbet ne Kosove ishin barazi me "O" (ZERO)deri ne okupimin e saje total ne vitin 1990,ku u mbyllen te gjitha institucionet Shqipe si:Univers.,shkollat , Tv ,Radiot,instituti Albanologjik etj.etj.Por ne kurr nuk i kemi perfillur okupatoret serb dhe deri ne fillim te luftes kishim shtet nentokesore paralel.Tani mesove i qike per Kosoven.

Diabolis Dassaretis

Forumium praecox

Rregjimi 62 vjecar komunist shkaterroi Shqiperine dhe une i jam mosmirenjohes atij.
Revolucioni i Tetorit udherrefuesi i komunisteve theshte "toka fshatareve, uzinat e fabrikat puntoreve".
Kjo pune u be ne Shqiperine komuniste te pas 1990, fshatret e kane e sot e kesaj dite ate sipas parimit toka i takon atij qe e shuron, nderkohe qe puntoreve qytetare ju ndane shtepite e banimit e aty ku ju desh mideja moren dyqane e shtepi pushimi, aty ku sja u mbante bene greva 3 vjecare derimesa u rrenua cmbeti .
Kesisoji me themele komuniste nuk mund te pretendohet kapitalizmi.
Perendimi akoma ju jep strehim politik shqiptareve, mos valle ata jane komuniste dhe Shqiperia kapitaliste?
Ne Shqiperi Revolucioni marshon...

marko

Primus registratum

Ah mer Dardanie, mu m'ka zan goja lesh m'ka zan tuj than se i ka pas Kosova shkollat, etj, po une nuk po foli ma, se po laj te tjeret me fole, se ti e di qi do t'hudhen n'fyt per cja ke than.
Jo mar ti, nuk jam tut jo, po ktu vetem e verteta qe nuk guxon te thuhet.
Pri mejet ke fitu nji respekt te padiskutueshem.
Me respekt, Marko Tironsi!(lol)

Prizreni

Primus registratum

Mark, ate fotografi qe ta dhashe per Kosoven gjate kohes se Titos,nuk e kisha me u mburre me ate kohe,sepse ne nuk kishim shtet dhe pavaresi, ne arenen nderkombetare na perfaqesonin te tjeret,por qellimi ishte me te skjaruar ty dhe te tjereve sepse shumica mendoni se ne kemi mesuar apo e kemi pase si gjuhe primare gj.serbe,te thash se planprogramet ishin tonat,bile ndoshta edhe me te avansuara se ato te Shqiperise.
Megjithate nuk besoj se je tiranas,dialekti,"Lana"bregas jane me se 1/3 e Shqiperise tani,por nese insiston atehere te besoj.

disku

UNI

boshti famekeq...
url]

NYC_GUY

Primus registratum

Te gjithe ata ose femijet e atyre qe der dje kendonin "Enver Hoxha tungjatjeta " sot shkruajne " krimineli na vrau , na shkateroi " . Ata qe der dje derdhnin lot kur ai vdiq dhe nuk guxonin ta kundershtonin me nje fjale , nje fjale te vetme ,sot po na dalin trima dhe heronj .
Mirditori shpreh mendimin e tij ashtu si mendon dhe llogjikon ai ndersa 20 trima te tjere hidhen me njere dhe e bejne injorant , i mohojne prejardhjen e quajne serb ............ ju ftoj te diskutojme me llogjike dhe jo me urretje , ju ftoj te respektoni me shume mendimin e tjetrit dhe shprehni mendimin tuaj per ta kundershtuar .

Duke u kthyer tek tema , para shume kohesh dikush ka shkruar ne forum se Enverit shqiptaret duhet ti ngrene piedestal dhe pastaj ta rrezojne nga piedestali dhe ta futin thell ne dhe qe te mos dale kurre . Dmth si cdo figure politike ai kishte te mirrat dhe te ligat e tij . Mua me vjen keq per ata qe VERTET vuajten , qe u burgosen dhe u pushkatuan ne emer te luftes se klasave , por sot po na del se qenkan pushkutuar dhe internuar milione shqiptare , me falni kush brohoriste " Parti Enver " kush i mbushte sheshet plot e per plot .
Une nuk po mundohem te mbroj Enverin ketu por ne nuk kemi goje ta shajme ate dhe ta gjykojme . Figurat historike i gjykon historia . Nqs sot do ishim vertet te civilizuar apo ne nivelin Evropian atehere po urdheroni dhe shprehni njenjat e urretjes dhe shajeni me nen e me babe .
Mendoni o njerez me llogjike se sot pothuajse 18 vjet pas vdekjes se tij Tirana-kryeqyteti yne eshte 15 ore ne dite pa drita ( ne kohen e tij nuk mungonte drita as ne fshatin me te larget ) apo harruat permbytjen e famshme parra nje muaji ku metropoli yne u permbyt nga ujrat e zeza , harruat sa here kane ardhur ushtaret italiane te na ndajne se mbetem duke vrare njeri tjetrin ,harruat se ne Sazan dhe Karaburan valevitet flamuri i marines italiane , greku hyri ne peshkopi ne 95 vrau nja dy tre ushtare dhe iku per qejf , ushtaret maqedonas hyjne ne kufirin tone si ne shtepi te tyre vrasin nga nje fshatar ne muaj ndersa veriu eshte komplet i minuar nga minat serbe . Sot Shqiperia atdheu une i dashur njihet si vend nga i cili botes i kanoset rreziku i terrorizmit islamik , kallashet tona gjenden ne duart e al-qaedes , ndersa nafta jone furnizonte tanket serbe ne kohen e embargos . Ne itali njehime per prostitutat me sexy , ne Greqi si hajdute dhe vrases profesioniste , ne Angli dhe zvicer Mafia shqiptare ben ligjin , ndersa ne Amerike per drogen dhe transportit te saj . Kete liste mund ta vazhdoj dhe mos e mbaroj kurre. E pra pikerisht pothuajse 18 vjet pas vdekjes se Enverit ne akoma shajme dhe ja hedhim fajet atij se na la te pacivilizuar , vazhdoni zonja dhe zoterinj se po ecim ne rrugen e duhur .

disku

UNI

kur kosova dhe dardania kishin kerrat...
enveri per ne kishte bo gati bunkerat
<span style="font-style: italic">http://server106.hypermart.net/johnfleming/PhotosAlbania/thumbs/th_enverhoxhaposter.jpg</span>

ne doni ta merrni vesh se cka qen komunizmi..lexoni libdrin
<span style="font-weight: bold">krimet e komunizmit</span>
ka edhe nje kapitull per shqiperine..
o marko ojes e kom morr kastem prej tirone..mu ke libraria e sahatit e kom ble..po dese ta postoj se e kom lexu fgamiljarisht...lol &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Guest

Fillimisht postuar nga Mirditor:
[qb]Para do vjetesh takova ni shoq temin,i cili asht ene komunist, por e dini se qa mtha.
Kohen e Enver Hoxhes kan me e kerkue ky popull.
Ene qashtu asht tashma.
Shikoni mor se cka ka ndodh ne Shqipni.
50 vjet patem industri te ran e te leht, patem hekurudha, ndermarrje, uzina, fabrika, kombinate, ushtri te forte, jeta po bahej ma e mer dhe qytetet po zbukuroheshin perdite e ma mer.
E a din noj nja se si ka qan Tirana ne kohen e Enverit?
Gja ma te bukur nuk kishe.
Gjelberim, zbukurime, pallate te bukura, rruge te bukura e qa te dush.
Une e kam pas shpin ne Spac te Mirdites dhe aqe kemi pas uzina, miniera, restorante, vater kulture domethane jeta qe e bukun.
Qitash vallahi ske ka shkon.
Qoft i bekuem Enver Hoxha per tmerat qi bani por spo i jap ane se ku jan qitash.
Une i jam mirnjohes sa tjem gjalle se e bani Shqipnin shtet me potenc e me ekonomi tfort.[/qb]
ne fakt ka shuem njerez qe e lavderojne akoma enverin .. a thua valle njerezve i pelqejn shume diktatoret apo ai ishte ndopak i vecante &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

disku

UNI

o matilda ka pas thon nji gjo te dhim-shme ai pranaj e dun kat prap..
<span style="font-weight: bold">ktij populli dajak ti japesh te ngre duart lart..</span>
sa e dun politiken shqiptaret mor amani

Iliri

Primus registratum

Ne itali njehime per prostitutat me sexy , ne Greqi si hajdute dhe vrases profesioniste , ne Angli dhe zvicer Mafia shqiptare ben ligjin , ndersa ne Amerike per drogen dhe transportit te saj . Kete liste mund ta vazhdoj dhe mos e mbaroj kurre. E pra pikerisht pothuajse 18 vjet pas vdekjes se Enverit ne akoma shajme dhe ja hedhim fajet atij se na la te pacivilizuar , vazhdoni zonja dhe zoterinj se po ecim ne rrugen e duhur .

Keto argumente jane te bazuara ne deshiren per te justifikuar 50 vitet e komunizmit. Eshte e vertete se ka shume shqiptar qe jane kriminele neper bote, por gjithashtu eshte e vertete se kriminela ka ne c'do shtet te botes dhe ti si nje person qe jeton ne NY e di kete me mire se une. Ne asnje menyre nuk ju falet shqiptareve qe bejne gjera te tilla, dhe gjera te tilla mund te ndalohen vetem nga ne, jo nga nje sistem komunist kriminel, por nga vete prinderit dhe menyra se si prinderit sot i zhvillojne femijet e tyre. Sot njihen neper bote shqiptaret sepse dje ishin te izoluar nga telat me gjemba, por mos harro ti se ka plot shqiptar nga shqiperia qe jane punetore te ndershem, studente te shkelqyer, qe nuk bejne krime dhe vetem mundohen te permirsojne jeten. Ti e bere popullin shqiptar kriminel ne mbrojtje te kriminelit me te ndyre te historise sone.

disku

UNI

me nis me mp adresen se ta coj un..edhe nuk eshte nga shkrimtar shqiptar o marko jo..po nje grup histrianesh nga e gjithe bota..pjesa shqipris eshte e tille..

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iliri:
[qb]&quot;Ne itali njehime per prostitutat me sexy , ne Greqi si hajdute dhe vrases profesioniste , ne Angli dhe zvicer Mafia shqiptare ben ligjin , ndersa ne Amerike per drogen dhe transportit te saj . Kete liste mund ta vazhdoj dhe mos e mbaroj kurre. E pra pikerisht pothuajse 18 vjet pas vdekjes se Enverit ne akoma shajme dhe ja hedhim fajet atij se na la te pacivilizuar , vazhdoni zonja dhe zoterinj se po ecim ne rrugen e duhur .&quot;

Keto argumente jane te bazuara ne deshiren per te justifikuar 50 vitet e komunizmit. Eshte e vertete se ka shume shqiptar qe jane kriminele neper bote, por gjithashtu eshte e vertete se kriminela ka ne c'do shtet te botes dhe ti si nje person qe jeton ne NY e di kete me mire se une. Ne asnje menyre nuk ju falet shqiptareve qe bejne gjera te tilla, dhe gjera te tilla mund te ndalohen vetem nga ne, jo nga nje sistem komunist kriminel, por nga vete prinderit dhe menyra se si prinderit sot i zhvillojne femijet e tyre. Sot njihen neper bote shqiptaret sepse dje ishin te izoluar nga telat me gjemba, por mos harro ti se ka plot shqiptar nga shqiperia qe jane punetore te ndershem, studente te shkelqyer, qe nuk bejne krime dhe vetem mundohen te permirsojne jeten. Ti e bere popullin shqiptar kriminel ne mbrojtje te kriminelit me te ndyre te historise sone.[/qb]
Ilir une shprehimisht kam thene se nuk kam ndermend ta mbroj apo justifikoj Enverin , ne fakt une e urrej dhe kam arsye ta urrej me shume se shumica e atyre qe shkrujane ketu dhe familja ime ka pasuar pasoja direkte nga ai sistem , dy gjerat qe une doja e vija ne dukje ishin :
- Mos e ofendoni , injoroni Mirditorin thjesht sepse mendon ndryshe nga ne apo ju .
- Nqs vazhdojme te merremi akoma me Enverin dhe cdo gje qe ndodh sot ta quajme faj te sistemit diktatorial kemi per te mbetur ter jeten keshtu .

Megjithate shendet dhe te kerkoj te falur nqs mesazhi im ishte pak i ashper ne drejtim te konceptimit te shqiptareve sot ne bote po eshte fatkeqsia jone qe mbahemi ne goje per ata 5% qelbesira dhe jo per 95 % te tjeret qe studiojne dhe punojne me perkushtim .

andu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]ABSTRACT ketu duket ede kultura jote....jemi te gjithe velllezer dhe jo hasem..kush te ka mesuar ty te ofndosh nej MIRDITOR apo nje LAB ?Kjo eshte edukata kapialiste e? E di si thote Vaso Pasha?
-Sa thone kem fe sa thone kem din
-njani jam turk e tjetri latin
-do quhen bejler,sheh disa te tjere
-por jeni vellazen te gjithe mor te mjree...
-priftnit e hoxhet ju kan vrofnue
-per me ju nda e ju shkatrrue
.........etj etj[/qb]
Po mire mo vella i dashur, meqe kjo eshte kultura e disave ketu. Pa na trego ti njehere cila eshte edukata jote komuniste?????
Shikoji edhe njehere pak postimet e tua qe ke bere mbrapa ketij te cilit une i jam pergjigjur dhe me thuaj pak se po has shume veshtiresi ta kuptoj kete konceptin tend te vllazerimit dhe te te ofenduarit, apo ndoshta mos valle edukata komuniste thote qe <span style="font-weight: bold">BEJ SI THEM UNE E MOS BEJ SI BEJ UNE</span> (edhe bar do hame edhe parimet nuk i shkelim) Kush hengri bar nga BYROJA pervec popullit????

Mirditor

Primus registratum

Kur e hapa temen me titull:
<span style="font-weight: bold">Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam nirnjohes atij</span> une nuk pata qellim me lavderue gjanat e kqija si ka ba Enveri, por me gjith shpyrt une pashe ma nhollsi do gjana te tjera, qi ai ndertoi.
Nuk po merrem me ata si turren si qejt kunder pres se tyne, por po shoh ma perpara e po i la sherret.
I jam mirnjohes se per 50 vjet bani ushtri te forte qe nkohen e tij tan evropa ka qan nsherre tmdhaja e aq ma keq ballkani.
Me ba ni ushtri tfort te atij lloj duhen shume vite me kalue, ene ti baja Sala qato gjana po deshti jo me jetue president 50 vjet por me ja lan edhe 100 se kurr nuk e ban ma.
E dyta ndertoi uzina , fabrika,kombinate te te tana llojeve qi per mue i plotsonin tan nevojat e popullsise.
E treta o fatzinj na mblodhi nga dinosaure me 26(qytete)shtete ne nji shtet te vetem me emnin Shqipni.
Po ene se kan kalue 50 vjet prap jemi njerez cakej qe nuk dime me u marr vesh.
Qa shkruej une qitu, e qa mshkruejn cakejt.
Kush ju tha se un e dashkam Enverin?
Mthoni o cakej ta di.
Kush ju tha me i prishe tana gjanat si u ndertuen ne koh tEnverit pa mthoni?
Pse me i prish o Dinosaure?
A nuk jan gjanat tona o njerz drit shkurten?
A nuk punoi baba em, baba juej e baballaret e tan shqiptarve me i ndertue tan cto gjana?
A nuk punuen burgagjit bashk me to.
Une e kam menen vec ke ato qi thoshte Sal Ram Curr Tropoj Bytha.
<span style="font-weight: bold">Cdo gja tndertume nga komunistat duhet me e prishe,me e shkaterrue nga themelet</span>
Qa thot ky budall tropoje a dini gja o burra?
Qysh flitka nji president mkit lloj mnyre?
A menoi ky cub tropoje se cka po thote?
Ku jan qato gjana, qi me pyet nji ekonomist ka me borxh me tthan se me ato uzina, fabrika, kombinate,me industri tleht e trane qe fillonte nga Korca qi ka kombinatin e sheqerrit e deri ne Shkoder me uzinen e telave, sot konkurronim boten.
A thue kti qeni tropoje i ka ardh inat se pse nuk ka qan ndertue noj gja nTropoje ,e per qita u dashka me u prish tan Shqipnia.
Na nuk po zame men.
Na akoma nuk jemi civilizue.
Na akoma nuk e kemi kuptue qa do me than me shkaterrue.
E mani men Sal Curren kur i thoshte Fatos Nanos se une ta marri pushtetin per 24 ore.
Qasht ky budall xhihad i tropojes?
Ku jeton ky njeri.
Mduket se fizikisht ai jeton ne Shqipni e shpirtnisht e menderisht ne Afganistan e Taleban.
Ma armik se qai njeri nuk ka me njof Shqipnia gjate gjith jetes se saj qi do baje.
PSE ME E PRISH TAN SHQIPNEN?
Koha e komunizmit ishte ntan evropen e kush nuk dic prej saj.
Vec shqiptaret ankoheshin me ne krye Sal Ramen ne 1991.
Nuk jam komunist e nuk di qa do me than komunist, por ne turp nuk asht.
Ata qi shkaterruen Shqipnin mos tvijn qitu me mulue fajet e tyne duke sha dynjane ven e pa ven.
Qofsh ju, e qoft Shqipnia pa ju.

Paulin Palushi

Primus registratum

Zotni Merditor:

Ju keni shume te drejte ne komentet tuaja.
Qe nuk jeni &quot;Ai&quot;qe shkruani,une po e kuptoj,por edhe po kam qejfe me&quot;kuvendu&quot;....
Ti ke te drejte ta duash shume komunizmin.
Mirdita ka qene konsideruar nga komunistat,nje nga krahinat me rreaksionare te Shqiperise.Dhe per kete arsye eshte ushtruar taktika e tokes se djegur nga komunistat duke vrare ,perdhunuar burra ,gra e femije apo cdo gje kunder.Simbol i kesaj lufte te pa meshireshme jane edhe burgjet me te egra te krijuara ne Shqiperi e ne vend te pare ai i Spacit,vendlindjes suaj...ku edhe banoret vendas ne pergjithesi kane qene ose gardiane ose burgaxhi..me levizje te kufizuare,ne kuptimin figurativ e real.
Ne kete kontekst,te vjetrit thone se kush t'ja ben... nenes i thua baba.E ju keni te drejte ta duani bab Enverin.
Ju edhe ne ate kohe e keni pare Tiranen vetem nga televizioni komunist shqiptar,se larg qofte te shkonit ne Tirane,duhej vize si per ne Amerike sot.Po meqe shof se edhe sot e paske enderr Tiranen perderi sa nuk e din se cfare eshte bere apo ndryshuar atje,qe per bukuri ja kan lakmi edhe qytete Amerikane ku une jetoj sot.
Po kthehem tek Spaci te cilin e&quot;njoh shum mire&quot;nga fjalet e disa nxenesve dhe studentave qe studionin ne Shkoder.Kaq&quot;i bukur&quot;dhe kaq &quot;mbreselenes&quot;ishte per to Spaci,sa pranonin te&quot;rrinin&quot;(per te mos e tepruar)ne Shkoder me cdo zhuls te pa lare prej 3 muajsh,vetem qe te mos ktheheshin ne Spaqin e viteve te partise..........................................Sa per ate dialektin qe ti perdore ne komentet tuaja,leri se nuk i han daja ato bishtaja.Mirditoret e sotem e kan enderr dhe mode te flasin Toskerisht.....meqe jane te bijt e bijat e BABES

jula

Primus registratum

O vellezer &quot;mirenjohes&quot; ndaj dores se forte te tiranit!
Keni ca kohe dhe ca faqe ketu qe jepni argumenta kryesisht te bazuar mbi qetesine publike, ujin, arsimin e dritat qe na siguroi &quot;largpamesia&quot; e xhaxhit tuaj te dashur...

E keni shkuar ndonje here neper mend perfitimin nga investimet e Planit Marshall, hapjen ndaj tregjeve dhe investimeve nderkombetare, liberalizimin e kultures dhe dokeve tradicionale ndaj Europes perendimore.....Mos me flisni per vetevendosje kombetare se kemi qene gjithnje shtet satelit jugosllav, rus, kinez, marsian, dhe ne fund preshist...

Thashe tu parashtroja nje supozim perfitimi real, se shoh qe per ju burgosjet e masakrimet ngrene peshe shume me pak se shetitja e qete ne 1 te nates permes shkretise se nje qyteti te socializmit real...

Kisha pak kohe te tepert, pa mire eshte te mos shkruash fare ketu!

Shendet!

kastriot

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">O &quot;Mirditor&quot;, lexoje me kujdes ate qe shkruan Pali i Shkodres dhe do te ishte me mire ti kerkoje llogari Ma..se perse ka &quot;tradhetuar&quot; Ba..ne. Megjithate mos u merzit shume se keshtu e ka jeta.</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kastriot :rockband: :rockband:

kastriot

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kastriot:
[qb]<span style="font-weight: bold">O &quot;Mirditor&quot;, lexoje me kujdes ate qe shkruan Pali i Shkodres dhe do te ishte me mire ti kerkoje llogari Ma..se perse ka &quot;tradhetuar&quot; Ba..ne. Megjithate mos u merzit shume se keshtu e ka jeta.</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kastriot :rockband: :rockband: [/qb]
Ps: Shpresoj qe Mirditori te kuptoje pak nga Humori dhe te mos i marri gjerat keshtu shabllon! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Mirditor

Primus registratum

Kasterjot,tgjith bajm shaka dhe i bajm ato.
Ajo cka desha me than tani ka tbaje me vitin 1992 kur nji tiranc hapi nji bingo ne Tirane.
Vjen nji gazetar te bingoja dhe e pyet pronarin e saj se casht kjo lloj bingoje dhe a fitojn tan ata si luejn atje?
Pronari i thote se bingoja asht nji lloj bixhozi qe ka qen i naluem ne kohen e monizmit dhe aty ne at bingo fiton vetem pronari dhe shteti.
Cishtu e marrin ne intervist ene diten tjeter dhe ajo bingoja filloi me u popullue me njerez tuj lujt.
Tash cka du me than do mthuesh ti?
Lexoje mer e mer dhe do ta kuptosh ata qi kam shkruejt.

kastriot

Primus registratum

Mirditor, une mendoj se per sa kohe ne nuk humbim &quot;paret e bukes&quot; tek Bingoja duhet te jene punet ne rregull.
Sigurisht qe edhe ne qofte se me paret e lena ne bingo behet &quot;pasunik&quot; pronari mua me behet qejfi. Me mire te kesh te besh me nje &quot;pasunik&quot; se sa me nje &quot;te vorfen&quot;, sepse kur te vije puna ai &quot;i vorfni&quot; nuk ka mundesi me te dhene ndonje pare borxh ndersa &quot;i pasuni&quot; po.

Pershendetje Kastriot

Ps: sidoqofte ti nuk ma mbush mendjen per mirditor se dialekti yt eshte shume i perzier. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;