Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam mirnjohes atij

olti

Neo
Re: Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam mirnjohes atij

O Zot ca do ju beja: Uroni per veten te mos e bej!

kastriot

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Martin1:
[QB]Te mos njohesh arritjet e regjimit te Hoxhes ne Shqiperi i bie te jesh qorr bibe ne katror..........

<span style="font-weight: bold">Ore po ti qenke tyç fare!!! Mos ngaterron ti valle djersen dhe mundin, arritjet e ketij populli te shtypur me &quot;arritje&quot; te regjimit??????</span>
<span style="font-weight: bold">Ti me kujton nje thenie, shaka te nje shokut tim qe kur po kalonim ne kembe ne nje zone malore ne jug, ku kishte vetem shkurre e driza, mbasi pa nja 500 metra te mbjelle me peme qershie ne ate pyll drizash me tha me shaka: Kastriot, e shikon kete pellembe toke ne kete rrepire. Ketu po kalonte partia dhe ngaqe po binte shi i rreshkiti kemba. Por te mos u shtrire sa gjere e gjate vuri doren pikerisht ne kete ngaster toke. Menjehere mbas kesaj ngjarje dolen ketu keto peme qershije. Une po me shaka ju pergjigja: Ah sikur te kishte rreshqitur(nga mendja &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; me shume partia nuk do te kishim sot nje pyll me driza por nje plantacion qershiash.</span>

Prandaj veri mend ne koke djalo dhe mos prallis budallalleqe ketu ne AF.

Kastriot

Paulin Palushi

Primus registratum

Merditori qe besa,paska n'ue mir-mje pare te Partis s'Punes,qyshse i delka hesapi me pague drogoman,(perkthyes apo sekretar)me i dhan gjegje hallkut qi i b'zajn...sepse per t'gjitha gjegjet qe i jane drejtue c'atij per plehnat qi ka shkarravit Merditori n'dashni t'kaminizmit,b'zan RoSe.......................
Ose Merditor apo RoSe jane ni xhine(nji person)
e atehere na del kombinimi i mrekullueshem
ROSE + MIRDITOR = MIRDITOR I KUQ
....eh mir'mje burra.Q'ashtu puna,q'ashtu.....
Haht tung,e here tjeter hajdeni me certefikata lindjet me vedi .
thumbsup.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

...

Shikoni se sa njerëz largpamës kemi pasur në të kaluarën :

&quot;Shih pra nuk mbetën fare ndërtesa
Ndër këmbë' u muar e shenjta besa,
Xhami e kish s'lan' i rrënuan,
E kësi punësh djajt i shënuan,
Priftërinjt e hoxhët si kec i grinë,
Inteligjentët në dhet i shtrinë.&quot;

<span style="font-weight: bold">Hafiz Ali Korça</span>

<span style="font-style: italic">&quot;Bolshevizma çkatërimi i njerëzimit&quot;</span>, 1925

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Guest

Ej e dini se cila ishte deshira ime kur fryva qirinjte ke torta per ditelindje?
&lt;O ZOT ngjalle ENVER HOXHEN per dy ore!&gt;
Po te kisha nje takim me te do ti thoja vetem kaq:
Me te vertet Ke vdekur?Njerezit te kane frike te vdekur e jo te gjalle.Shife albforumin vetem per ty diskuton &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ka edhe anti shqiptare por ska gje se do vije dita qe litarin ne gryyke do ja veme edhe stolit ku kane hipur do ti bime me kembe.Do varen me turp e pa nder(Mos ik me Shoku Enver)
Se po ike ti iku kjo Shqiperi...

Guest

...dhe dite kalojne nje nga nje...
-Polic horr xhupleta
shif ku te con kuleta
parja huj e shkreta
te ban me vra vllain tand.
(Kole Jakova)

Guest

he he.t'iu them dicka? Ne 1992 u bene zgjedhjet dhe perseri fitoi PPSH...nuk do te thote se dolen 1000 vete ne shesh edhe humbi socializmi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Ramiz Alia ia fali PD pushtetin sepse nuk kishte fuqi ta mbante.
Ne 1977 Shtypi italian RAI beri nje kronike ku flitej se Shqiperia kishte rraketa dhe se kjo gje paraqiste nje rrezik per ballkanin dh europen. e dini ca beri Enver hoxha?
--I nXorri rraketat ne parade nga inat &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Kur ai i mori nendeteset Rusit qe ishte superfuqi ushtarake mendoni vete per vendet e tjera te botes si i kishte,Buke e djathe. U vra ne 1948 nje ushtar shqiptar ne kufirin grek dhe e dini si tha Enveri? Te vriten 12 gerek(dhe u vrane me verte)
Enver Hoxha:terhiqni trupat greke se per gjysemore e var pallton ne janine dhe e pi kafe ne ATHINE &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Prizreni

Primus registratum

MODERATORE,Do e heqsh kete MUT nga ky forum se ndryshe humbe imigjin dhe interesimin e gjithe pjesetareve.Ky shkerdhate ti nxjerre fyerjet me dana(pinca),Respekt ndaj te presekutuareve.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Dardania:
[qb] MODERATORE,Do e heqsh kete MUT nga ky forum se ndryshe humbe imigjin dhe interesimin e gjithe pjesetareve.Ky shkerdhate ti nxjerre fyerjet me dana(pinca),Respekt ndaj te presekutuareve. [/qb]
Dardania ne sy me ra mesazhi yt ( pa lezu ato te mesipermet). Me te then te drejten menyra jote e te shprehurit nuk me le te mendoj se ke mendime me dritpamse...me vjen keq...ndoshta je e kunderta e kesaj menyre e te shprehurit...e deshiroj kte.

moderatoret te cilet lezojne vazhdimisht shprehje te tille e kane diapazonin e tolerances me te madhe per te lere gjithsecilin me reflektu ndaj vehtes dhe sjelljes se tij...eshte ne doren tone per te reflektu dhe ndryshu dicka nga vetja jone ne radhe te pare...apo jo?

pastaj ndoshta do te ishte e vlefshnme te `mprehim shpaten` nga te dyja anet per ta pare nje çeshte/mendim nga te dy anet...dhe jo gjithmone nga njera ane...

te uroj gezuar vitin e ri.
u mirkuptofshim.

ps: falje per jasht teme

Guest

abstract ska problem lal se jemi mesuar ne te ofendohemi nga kalamaj si dardania...pune e madhe se me shau ai/ajo mua.Po te doje te ma thote ne sy...por komunisti ta fut plumbin ne goje kete e di mire ajo.Apo jo dardania?Kur do takohemi? Me sill nje mesazh privat ok&gt;?

Dajaku

Primus registratum

E para e punes ketu eshte se komunizmi( lujni venit kur t'a lexoni) kjo smundje ma e rrezikshme se tifo e zgjebja qe erdhi nga muzhikeria sllave, jo vetem qe s'e shpetoje shqiperine por e shkaterroje ashtu si dhe osmandhija me pare.
Kur dikush te mban e te thote mos u fut ne zjarr te shpetosh vellane tat se mund te digjesh vete e ti me pas me thu se ai te shpetoje jeten ty, rujna zote dhe larg prej teje.
Dhe sa per kelyshin e ndyre Ramiz Alia, qe studioj ne Mosken muzhike, nuk ja dorzoi pushtetin partise demokratike pa u bo zot i shoqi i Sllobodankes atje. Thu ti mor lol se s'kishte tjeter ma te zgjuar shqipria, jo jo. Disa te tjereve i mbyllen gojen me pluma e disave me leke, dhe lolot ngelen lolo prap ashtu sic qene me pare. &lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;[help]&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/help.gif&quot; /&gt;

eM

Paper Moon

did they brain wash you?

jo e kam sinqerisht! Ne kohen e komunizmit mua me kane ndodhur gjera nga me te temershmet po nuk ke vodhen dot shpirtin! Sot nuk me vjen me gjynaf per veten me vjen gjynaf per juve o te mjere!

eM

Blue Gene

Primus registratum

Regjimi 50 vjecar eshte regjimi me i poshter qe ka njohur populli shqiptar. Eshte regjimi qe TERRORISTET SERBE e kane sponsorizuar per eleminimin, eksterminimin e popullit tone. Tani qe eshte koha e puthjes me kriminelet TERRORISTE SERBE shfaqen persweri tema te tilla. Bravo!

eM

Paper Moon

nuk desha po ju njerez e keni per borxh
per ju nuk ka shpetim!!!!

ishte 4 janar. e mbaj mend si sot. nje dite me pare sigurimi erdhi dhe gozhdoi te gjitha dritaret ne frike se ndonje mund te tentonte te hidhej e te vriste veten. komshinjte e bene me orare te qendronin te shkallet ne rast se ndonje largohej.
binte shi me gjyma. ishte sikur vete Zoti po qante per keta njerez. ne ore 4 erdhi ne kamion i vjeter. 4 ushtare hyne ne shtepi dhe ngriten cdo gje. vajza e vogel qante me te madhe. ai kallashnikovi kurre nuk do te largohej nga mendja e saj. vellai saj pak me i madh i thoshte te pushonte po ajo nuk merte vesh. babin se kishte pare kishte kohe tani kujtonte se do i mernin dhe mamin. por sqe ashtu ata i ngarkun te tre ne rimorkjon e hapur te kamionit per nje vend ku as qielli nuk di te qeshi!

ajo goca sot jam une!

AnaBlue

Forumium maestatis

PaperMoon... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kane ndodhur shume gjera te tilla, kane vuajtur shume familje te tilla, nga fundi i komunizmit po arrinte te merrte shifra shume te larta por keto gjera nuk thuheshin ne publik, nuk shkruheshin ne gazeta dhe as te shfaqeshin ne TV, keshtu nje pjese e madhe e popullsise shqipetare ngeli e paditur. Cfare me ben pershtypje eshte se nje pjese e kesaj shtrese te paditur, ju hapen syte dhe kur erdhi demokracia lexuan librat dhe gazetat dhe hapen mendjen, kurse nje pjese tjeter ngul kembe qe diktatura ka qene koha me e bukur e shqipetareve. Nuk e di pse refuzojne te pranojne te verteten, ndoshta pse familjet e tyre kane pasur lidhje me diktaturen dhe i vjen turp te dalin publik? Apo jane larguar nga Shqiperia dhe nuk kane hapur asnje liber tjeter pervec PPSH!

Guest

Ishte 3 gusht 1994 kur poliset e Profesot Doktor Asistent Petagog Dekan Infermier Idiot Sali Berishes me kthyen nga rruga e Varrezave te Deshmoreve....Une po shkoja me gjyshen per tek varri i gjyshit tim dhe policet pasi na shane duke na hene : Kelyshe Komunisti,ne kthyen me force mbarpa...ishte viti 1997 kur shoku im i ngushte humbi jeten si pasoje e shperthimit te nje kapsolli granade...ishte marsi 1997 kur ndodhi tragjedia e Otrantos ku nje nder viktimat ishte komshiu im qe la jetim 3 vajza....ishte viti 1997 kur humba para e shpise dhe sot jetoj me qera...ishte viti 2000 kur vellai im iku ne itali per studime dhe perfundoi ne nje bar si kamarier.....
---A MOS VALLE JU DUKEN ARGETUESE KETO?---

disku

UNI

kur isha i vogel puesja gjyshin se pse ishte i paralizuar????
me ka kafshuar kafsha kuqe thoshte
[ish paralizuar ne pune krahu te detyruar sepse ishte aksionist i legalitetit ne luften me gjermont...rahmet paste...]

ne 90 kur profesor doktor sali berisha mbajti mitingun e partise demokratike...gjyshi rrinte perballe televizorit edhe i mbusheshin syt me lot..kur i dergova numrin e pare te gazetes &quot;RD rilindja demokratike&quot;...u permall me shume edhe tha.....
&quot;vdiq edhe kafsha kuqe....&quot;

ps::pAPERMOON TE ADMIROJ......
FEEL YOUR PAIN....

<span style="font-weight: bold">te akuzoj...................
shoqja PAPERMOON
jeni e akuzuar per AGJITACION E PROPAGANDE...
per veprime armiqsore kundrejt shokut enver dhe partise....ke bere.......ke bere.........
(harrova ca ke bere se e kam lene dosjen e genjeshtrave tek zyrat e sigurimit ne menyre qe te te bejne skenarin e vuajtjeve)</span>

mos martirizoni krimin...mos u tallni me njerzit...mos merrni neper kembe dhimbjen....

Guest

unicorm
Edhe une e mbaj mend kur Prof.Dr.Sali Berisha tha:
--Firmat e fajdeve jane DALLENDYSHE TE PRANVERES KAPITALISTE.
Ti e paske pasur gjyshin(rahmet paste)te legalitetit apo jo? Sa pula ka pas henger ne shtepite e fshatareve e ke pyetur ndonjehere? Apo sta bente zemra...Kafsha kuqe vdiq por nuk e vrane,Vdekja ehste per te gjithe,Ndersa per Bishen BLU do kete vrasje jo vdekje ok man&gt;?

AnaBlue

Forumium maestatis

Je komplet jashte teme... ketu flitet per 50 vjet komunizem dhe jo per Berishen. Per Berishen flitet ne nje teme tjeter ku mund te shprehesh opinionin tend ndaj tij.

Anetaret e Legalitetit hanin pula??? Hahaha... akoma revistat Pionieri dhe Yllka lexon ti?

disku

UNI

e keni bo ket barcaleten e xhachit enver me pula legjende...
po ai enver famemadhi
qe ja mori fshatareve te gjitha pula derra lop dele ..neper koperativa i la edhe pa toke ca quhet so isoj ose me keq e????..
po thuj nji derr paska shpetu koperatives....edhe ky derr na rrika neper forum....