ko tmi me tha se mka inat /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga bLuE IcE:
[qb]thua...epo kot ste tha lilly qe mburesh ti...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] blue vet e ke fain qe the i kinga po ketu vetem une jam king mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e nese e kam fajin un ketu...po un ne pergjithesi e thashe...ku ta di un qe ketu ka e nag ata qe mburen...!!! :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me pare s'te kisha inat.kurse tani poFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]ko tmi me tha se mka inat /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga bLuE IcE:
[qb]thua...epo kot ste tha lilly qe mburesh ti...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] blue vet e ke fain qe the i kinga po ketu vetem une jam king mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e nese e kam fajin un ketu...po un ne pergjithesi e thashe...ku ta di un qe ketu ka e nag ata qe mburen...!!! :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
inessss po spo ja ndroj mi po ja regulloj tik tik gjuj me top[e] /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
wee na nje ehr te ben mir tme kesh inat se provat i kam qe ato femra qe mkan pas iant kan ardh e mkan propozu /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] jo s'te pranoj te grupi se te kam inat![]()
s'du,s'du,s'du.... :smash: :smash: :smash: [/qb]
e lexove email mi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lilly:
[qb] te propozoj une tyyyyy???!!!!!rimetti i piedi per terra..po fantazon shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja sa erdha une ...Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] s'paska njeri me duket... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po se do njeri njeriun e ndershem te drejte te bukru dhe te mir /pf/images/graemlins/laugh.gif pa llafe /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] Zeqo as te grupi i fshezaxhinjve mendoj se ste pranojn /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa e thashs me lart qwe se do njeri te mirinFillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] dukesh sa i drejt je sa i llafazan :smash: [/qb]
Ja miresetegjeta ... Ne pse me 5 6 ore me vonese ...Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] mirserdheeeeeeeeeee [/qb]