Romantiket e AF

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Romantiket e AF

o tedo vetem fonde presim ne grupi eshte gati kam menduar grupi"tik-tik gju me thik" /pf/images/graemlins/tongue.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

ne emer te anetareve te forumit i urojme grupit tone tik-tik gjuj me thik jete te gjate dhe menagerit tedi pun te mbar :wave: ne mbarevajtjen e grupit ton /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

:thumbsup: presim aprovim per emrin e grupit
seanca mbyllet meqe vetem dy te pranishem jane ne salle dhe ne mungese te menaxherit /pf/images/graemlins/tongue.gif seanca hapet neser ne orar te pa percaktuar /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

po e di e di...se i zgjedh vendet qe mos te te shohin keto...kur te iki dhe te ta sjell aty ate robin, cfare do besh pastaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

po pse duhet shume per te kuptuar kur ka te shkruar chat? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

megjithese ohu se harrova fare une sjam romantik, po me ler te dal jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] megjithese ohu se harrova fare une sjam romantik, po me ler te dal jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eh pse sme kan kapur edhe her te tjera dhe u kam then spo e kuptoj sec me esht hapur nje faqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj keta te sotshmit i njohim

eros111

Primus registratum

eh sme mban njeri jo per gje, se duket dielli qe ne mengjes i thone asaj /pf/images/graemlins/frown.gif