ermaliurnick
Primus registratum
Re: Romantiket e AF
:lol: :lol: qaja qaja dhe hallen dhe tezen /pf/images/graemlins/wink.gif
:lol: :lol: qaja qaja dhe hallen dhe tezen /pf/images/graemlins/wink.gif
Une qaj edhe ate po qe se e do puna :lol:Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] :lol: :lol: qaja qaja dhe hallen dhe tezen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]Une qaj edhe ate po qe se e do puna :lol:Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] :lol: :lol: qaja qaja dhe hallen dhe tezen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ça nderi reeeeeeeeeeeeeeeeeeeFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] pse mer car kam une e tedi keshut ta kesh per nder me na thon neve mirmroma mer /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa romantik ky cuniFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] qe te na flasesh ne mer pse kush kujton se jemi une dhe tedi mer derr [/qb]
qiashtu menoj edhe una /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BeliiNdA:
[qb]Sa romantik ky cuniFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] qe te na flasesh ne mer pse kush kujton se jemi une dhe tedi mer derr [/qb]:tipsy: [/qb]
Qe kur kshu reFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] qe te na flasesh ne mer pse kush kujton se jemi une dhe tedi mer derr [/qb]
Po zeqoja esht me romantikFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]Qe kur kshu reFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] qe te na flasesh ne mer pse kush kujton se jemi une dhe tedi mer derr [/qb][/qb]
Ajo dihet meeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BeliiNdA:
[qb]Po zeqoja esht me romantikFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] qe te na flasesh ne mer pse kush kujton se jemi une dhe tedi mer derr [/qb][/qb]
:wave: [/qb]
po am merr ne kthese zeqoja mua /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga BeliiNdA:
Sheeeeee qenka dhe i squt paleFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]Ajo dihet meeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga BeliiNdA:
Ku jeton ti qe paska kaq kthesa? ne piso derri? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]po am merr ne kthese zeqoja mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga BeliiNdA:
jo i live in hellFillimisht postuar nga BeliiNdA:
[qb]Ku jeton ti qe paska kaq kthesa? ne piso derri? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]po am merr ne kthese zeqoja mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga BeliiNdA: