Romantiket e AF

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Romantiket e AF

Fillimisht postuar nga adea:
[qb]
Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]
Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] poeti dhe shtypshkronja e vjeter este ka gjera me moderne pastaj dimer ka ik koha e lulezimit te trendafilleve lulezojne ne pranvere tani jane ftohur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
per mua eshte gjithnje kohe trendafillash nuk egsiston dimer ne jeten time /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa mire poeto qenke tamam si mua /pf/images/graemlins/smile.gif se per mua trendafilat jane mbreteria e luleve ; ndersa per dimrin e urrej :thumbsup: [/qb]
ja nje qe e ka idene se cfare shkruaj /pf/images/graemlins/wink.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] poeti dhe shtypshkronja e vjeter este ka gjera me moderne pastaj dimer ka ik koha e lulezimit te trendafilleve lulezojne ne pranvere tani jane ftohur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
per mua eshte gjithnje kohe trendafillash nuk egsiston dimer ne jeten time /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa mire poeto qenke tamam si mua /pf/images/graemlins/smile.gif se per mua trendafilat jane mbreteria e luleve ; ndersa per dimrin e urrej :thumbsup: [/qb]
ja nje qe e ka idene se cfare shkruaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk gjen dot si poetin ne asnje stine.
ps:**pOeT** :kiss: :kiss:

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
ja nje qe e ka idene se cfare shkruaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk gjen dot si poetin ne asnje stine.
ps:**pOeT** :kiss: :kiss: [/qb]
:kiss:

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Poeti fillove te me debosh dhe nga forumi mir andej nga chati bej qef sot dhe neser se nuk kam chat une :mad: [/qb]
:smash: po luan rrolin e viktimes ti zeqo po une nuk deboj njeri mer daj po te siguroj se edhe me rrolin e viktimes nuk del gje po dallavere ngelesh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb] Poeti fillove te me debosh dhe nga forumi mir andej nga chati bej qef sot dhe neser se nuk kam chat une :mad: [/qb]
:smash: po luan rrolin e viktimes ti zeqo po une nuk deboj njeri mer daj po te siguroj se edhe me rrolin e viktimes nuk del gje po dallavere ngelesh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une i ziu nuk bej pjes as ke grupi dallaverexhinjve /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] ce do grupin ti mer lal ti vepron tek pull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une re me mir vetem ste kan mesuar ty qe kur vjeh ik vidh vetem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Dihet Pazari . Inessso poeti o anej ka tema e cifteve do me dal per Gjueti ene po bojm Planet ... [/qb]
sjam gjuetar tedo mos i ngatarro gjonat do dilnim per peshkim thame mesa di une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po me Pra po ne Peshkatari del per GJueti peshqish apo squhet kshuja ...

ermaliurnick

Primus registratum

[qb]
[qb] ce do grupin ti mer lal ti vepron tek pull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une re me mir vetem ste kan mesuar ty qe kur vjeh ik vidh vetem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol: na dole tani qe merr vesh dhe nga hajdutlleqet mer zeqo pupupupup i modh je /pf/images/graemlins/laugh.gif