Romantiket e AF

marina s.

Forumium maestatis
Re: Romantiket e AF

une nuk trembem kollaj.di nga dhe si t'i "kap"njerezit. /pf/images/graemlins/wink.gif thuhet qe shakaja eshte gjysma e se vertetes por,ne kete rast,nuk eshte ashtu;eshte vetem shaka /pf/images/graemlins/smile.gif une genjej vetem kur e verteta i ben te ndjehen keq njerezit qe kam prane;e tregoj ate vetem pasi te jene qetesuar ujerat. :angel: + :devil: =njeri

marina s.

Forumium maestatis

e zeqooooo...si te shkojne punet?te kam pershendetur me nje foto se te ngeli hatri dje,shko shikoje njehere,te pelqen?

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] une nuk trembem kollaj.di nga dhe si t'i "kap"njerezit. /pf/images/graemlins/wink.gif thuhet qe shakaja eshte gjysma e se vertetes por,ne kete rast,nuk eshte ashtu;eshte vetem shaka /pf/images/graemlins/smile.gif une genjej vetem kur e verteta i ben te ndjehen keq njerezit qe kam prane;e tregoj ate vetem pasi te jene qetesuar ujerat. :angel: + :devil: =njeri [/qb]
dmth genjeke per mire /pf/images/graemlins/smile.gif sqenke dhe aq e keqe sa mendoj /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

OK njerez tani po iki.per nja kater dite s'do te ma shifni bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif do t'ju lej rehat,do shpetoni...sidomos poeti /pf/images/graemlins/laugh.gif
dreken e mire :wave: :kiss: :kiss: for all of you

ermaliurnick

Primus registratum

[qb] OK njerez tani po iki.per nja kater dite s'do te ma shifni bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif do t'ju lej rehat,do shpetoni...sidomos poeti /pf/images/graemlins/laugh.gif
dreken e mire :wave: :kiss: :kiss: for all of you [/qb]
ja hodha per 4 days /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: dreken angel+devil

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb] une nuk trembem kollaj.di nga dhe si t'i "kap"njerezit. /pf/images/graemlins/wink.gif thuhet qe shakaja eshte gjysma e se vertetes por,ne kete rast,nuk eshte ashtu;eshte vetem shaka /pf/images/graemlins/smile.gif une genjej vetem kur e verteta i ben te ndjehen keq njerezit qe kam prane;e tregoj ate vetem pasi te jene qetesuar ujerat. :angel: + :devil: =njeri [/qb]
aaaa u bere serioze ti tani!!! :lol:

ermaliurnick

Primus registratum

[qb] ku e din ti poeti qe s'genjeva edhe ket radhe :lol:
:wave: [/qb]
booooooooo ti vetem te genjeke dike :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb] ku e din ti poeti qe s'genjeva edhe ket radhe :lol:
:wave: [/qb]
po ta maresh ashtu ti genjen gjith diten...po ti ku e di qe ai nuk te genjeuu..!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bLuE IcE:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] we òa romantizmi ketu papa ajo ines akoma vashdon qe mso tme puthi mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mo dhe ti vetem ankohesh
pershendetje te gjithve [/qb]
po u ankova une e ka mar lumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bLuE IcE:
[qb] ku jnei o njerezzz....aaahhaaa
keq puna ketuu!! [/qb]
aq keq sa ska tani me erdhi linja :mad:
paskeni ikur te gjithe /pf/images/graemlins/frown.gif

tropikali a

Primus registratum

boll poeti se tu mbarua lapsi nga shkrimet me fjala te bukura por sdel gje vetem po kape ndonji tra la , tra la.ndonji trendeline e kam fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] boll poeti se tu mbarua lapsi nga shkrimet me fjala te bukura por sdel gje vetem po kape ndonji tra la , tra la.ndonji trendeline e kam fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
aha ka hik koha lapsit dhe e penes tash punojm me shtyp shtyp shkronje /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj une sdal per trendelina dal per trandofille /pf/images/graemlins/laugh.gif

tropikali a

Primus registratum

poeti dhe shtypshkronja e vjeter este ka gjera me moderne pastaj dimer ka ik koha e lulezimit te trendafilleve lulezojne ne pranvere tani jane ftohur /pf/images/graemlins/wink.gif

ermaliurnick

Primus registratum

[qb] poeti dhe shtypshkronja e vjeter este ka gjera me moderne pastaj dimer ka ik koha e lulezimit te trendafilleve lulezojne ne pranvere tani jane ftohur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
per mua eshte gjithnje kohe trendafillash nuk egsiston dimer ne jeten time /pf/images/graemlins/wink.gif

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]
[qb] poeti dhe shtypshkronja e vjeter este ka gjera me moderne pastaj dimer ka ik koha e lulezimit te trendafilleve lulezojne ne pranvere tani jane ftohur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
per mua eshte gjithnje kohe trendafillash nuk egsiston dimer ne jeten time /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa mire poeto qenke tamam si mua /pf/images/graemlins/smile.gif se per mua trendafilat jane mbreteria e luleve ; ndersa per dimrin e urrej :thumbsup: