Romantiket e AF

b.k.

Primus registratum
Re: Romantiket e AF

Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] qe ne momentin qe fut kembet tek romanitket e ke deklrau hapur qe ke ron mbrenda, ene vje ketu me vjell ndonje poezi, ose dekla /pf/images/graemlins/laugh.gif rate [/qb]
ndaj kerkon poezi ti qe te mi vjellesh /pf/images/graemlins/tongue.gif ska me pra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurre
une jam ketu per qejfin tim /pf/images/graemlins/wink.gif

sec lexova nje siper qe donte ti merrte e tia dergonte dikujt tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. asihere se shkel te drejten a turoti anyway

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] o zeqo po bohet pakt me te marre grun rri ti rri lal /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush e perben kete paktin ta marrr vesh edhe une :confused: [/qb]
dolce_vita po ste le u :kiss: n ty moj lere ca thon keta keq dashesit duan tna prishin lumturin neve te dyve :kiss: :kiss: [/qb]
ku di une mer byrazer mua me vjne mire qe jeni te lumtur po nuk po marr vesh ky roboja thote dua dolcen ku di gjo une

helibak mucogllava

Primus registratum

ore poeti po st ele nejri sot te behs hajer re ka shm kokurenc po uen si trembem se dolcja me do shm mua
triny mua me ke par mi qe desha tja çoja njeres sms ke inat dhe pse sme ke kthyer pergjigje te pms :mad:

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb] ore se po pertoj me shku 10 faqe me pare, kishte ndonje cun sipatik dhe romantik ketu nje here? Kaq du me dit una! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Sa Lodhesh Ne Ti :Qe UNa ... [/qb]
bo re Tedo, pse tani dhe Romantike me dole ti mua? :lol:

po ku paske qene ore cun... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

ermaliurnick

Primus registratum

mire mer lal mire /pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh per mbeshtetjen ke kerkesa per aop :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

o poet po une re noku po nuk ta mbeshteta ty kujt do tja mbeshtes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

ç'do gje eshte romantike po varet si e shpreh ose si ben veprimin /pf/images/graemlins/laugh.gif