:lol:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] eee..muçooooooooooo..fagoooooootiiinnn :smash: [/qb]
Pune dreqi me kto hormonet, ngel keq njeriu nga nje here, s'di si me ja bo :lol:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] miq kam plot,po I wanna feel strong emotions /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Me kendo nje kenge per dashurine. :lol:Fillimisht postuar nga Belina1986:
[qb] A do me pranonit dhe mua tek forum juaj, se jam shume romantike! Ju puth fort. Ciao![/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Me kendo nje kenge per dashurine. :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga Belina1986:
[qb] A do me pranonit dhe mua tek forum juaj, se jam shume romantike! Ju puth fort. Ciao![/qb]
Triny pse me ofendon meeeeeeeeeeeeeeeFillimisht postuar nga Triny:
[qb] cfare kriteresh duhen plotesuar per tu futur tek ky grupi [/qb]
perkulem perpara lartmadhnise tuejFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]Triny pse me ofendon meeeeeeeeeeeeeeeFillimisht postuar nga Triny:
[qb] cfare kriteresh duhen plotesuar per tu futur tek ky grupi [/qb]![]()
ti duhet tme pyetesh muaaaaaaaaaaaaaa :tipsy:
Triny jo vetem qe je e fut po je dhe e nderuar po tregoje pak romanticitetin tende nje tuf me trendafila per muuuuuuuuuuuuuuua :wave: [/qb]
paske mendje te keqe ti pse sthua. po mire po sma mbushi mendjen ajo qe thua do te mi japesh leket mbrapc :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Nuk jap rezeta una pa leke po deshe te dish ca te besh naten hidhu e dhe ta them una. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ketij i them shprit romantik une :wave:Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] naten mjafton te flesh... /pf/images/graemlins/wink.gif dhe per te bere pjes te ky grup mjaft te jesh romantike... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]