Romantiket e AF

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Re: Romantiket e AF

un skam pse te ndryshoj jam shum mire keshtu siç jam...njerzit duhet te me pranojne keshtu..ose ti gjejne vendin vetes...
se kush ndryshon do te thote qe ndryshon gjithnje e sdihet se cpret nga ai njeri qe ndryshon...
pastaj un ste shoh ndonje ndryshim..per mire ty..

marina s.

Forumium maestatis

hey çkemi?une ketej kam qene por ju keni humbur.sa here qe vija ne af kjo tema ishte te reja,pa bisedues...
una me veten time do flisja??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

jo jam akoma me provime,kam edhe tre per te dhene e pastaj do kthehem ne SHQ.po ti.. si shkojne punet??

helibak mucogllava

Primus registratum

PLANETARIA kur them une qe je acaruse ti sbeson njeri
kush sme beson vetme te shofi ca the ne fillim e ca ke then tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS; nejse PLANETARIA ben pjes tek ata njeres qe thon beni si them une e mos beni si bej une /pf/images/graemlins/tongue.gif
LiLLy mos genje ketu vetem une kam fol qafsha ter ato femra qe me kan inat /pf/images/graemlins/tongue.gif

tola77

Primus registratum

Zeqo si e do ta shohesh ne tabelen e afishimeve?
Apo me ndonje poezi apo me ndonje liber,apo te te pershkruaj perndimin e djellit ne det. :goofy:

ermaliurnick

Primus registratum

peeeeeeeeeeeoooooooooopppppppppppppppppleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee im back ku jeni mer pse kaq dobet hec paraqisni forcen shpejt ke daja se me ka mor malli shume ju kom xhan all nonji e ka mor malli per muve mer jooo normal qe jo hec se now im back mos e vrisni menjen sa te me keni muve zereni se jeni vetem fare /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ^DaRe-DeViL^:
[qb] peeeeeeeeeeeoooooooooopppppppppppppppppleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee im back ku jeni mer pse kaq dobet hec paraqisni forcen shpejt ke daja se me ka mor malli shume ju kom xhan all nonji e ka mor malli per muve mer jooo normal qe jo hec se now im back mos e vrisni menjen sa te me keni muve zereni se jeni vetem fare /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mireseerdhe!ku kishe humbur? /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

siurdheron zoti shef,fillo pyet.
ps:dhenia e pergjigjeve nuk eshte e sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif