Romantiket e AF

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Romantiket e AF

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] ja ketu, po meditojme /pf/images/graemlins/laugh.gif

na keni dhene aq shume material sa na duhet koeh ta kaperxejme /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
care matriali mer vlla qe nuk kam marre vesh une??? :confused:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kur me prek ti me ato duar gjysme e nates ka kaluar...
Une veshtroj henen e qete ...me ze gjumi ..lehte-lehte!

pS: Ku o gjysma ime?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] ku je me bashkangjitese?si je? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ishtu si pak me grip /pf/images/graemlins/frown.gif Hajde me ngroh pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] te shkuara....lal.. [/qb]
Vec kaq :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif E paske bashkangjitjen e shpejte ti..po kerkoj nai tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

hahahahha ashtu e kam..sa per tjetren jam tuj henger i pice te ngrohte do nje cope se te boka valle kur e hake /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

... Ishte mengjes heret. Nje mengjes i vecant per mua dhe dritheimat qe peshkruan trupin tim nga flladi mengjezor i atij fund viti.
Ashtu gjysem e zhveshur hedh veshtrimin ne dhomen e gjysem ndricuar nga rrezet e vakta te diellit qe sapo kishte shfaq fytren e tij te zbete maleve te larta.
Se di pse kjo tabllo me solli ndermen mbremje e meparshem.Dy gotat e veres mbi tavoline me ben te ndihesha e lumtur .... :goofy:

he doni me per belin romantike ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

[qb] o zeqo po bohet pakt me te marre grun rri ti rri lal /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos i hidh benzin zjarrit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif se hajd te mbahet Zeqo .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ermaliurnick

Primus registratum

ai nuk po ndihet fare car zjarri thua ti...me duket se te dy i benin qejfin njeri tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

fshije shpejt sa se ka lexuar Zeqo se bohet nami pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

E verteta pjell urrejtjen poet /pf/images/graemlins/wink.gif
prandja mos te thot beli /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

cfare do qe te pjelli e verteta duhet pranuar e mire a e keqe qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Mos i mat te gjithe me hapin tende poet /pf/images/graemlins/laugh.gif ka dhe nga ata qe ju hipen gjaku ne tru /pf/images/graemlins/tongue.gif