Re: Roli dytesor i gruas ne shqiperi
[qb]Fillimisht postuar nga love_ya:
ti nuk sheh llogjike, se te mungon KULTURA (nuk mund te rija pa e nenvizuar ) e duhur.
si dhe e dyta, ngaqe s'je ndoshta femer.
pastaj qe grate nuk jane te barabarta me ne, kete e di dhe bufi.
dhe s'ka pse te jene te tilla, e para sepse natyra njerezore s'varet nga ndjenjat e deshirat tona, si dhe e dyta, barazia nuk na lumturon, ndryshe komunizmi do te ishte triumfant sot. apo jo !
bile duke u mbeshtet tek ky konstatim GJENETIKo social, fillon dhe e kupton nje dite (po te jesh inteligjent e i pajis me kulturen e duhur) llogjiken time.
paqja qofte mbi ty, biri im. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qe ti je pa kulture, kjo tregohet te the attack that u do to me. Une jam femer po ajo injorancia jote nuk e perceptoi dot kete. Une nuk kam qejf te hidhem ne sulm personal, po ti me injorancine tende e fillove kete loje (tregon sa mire di te debatosh).
Nuk po thote njeri qe femrat dhe meshkujt duhet te jene te barabarte fizikisht (ose gjenetikisht) Nuk e di pse e permend si argument,tregon perseri nivelin tend.
Nuk kuptoj si krahason komunizmin me barazite midis femrat dhe meshkujve!!!!!!!!!! Ajo eshte dicka politiko-ekonomike dhe jo natyrore.is this pure ingenous ignorance or what????? nejse s'po zgjatem me se e shikoj qe s'ka vlere te pergjigjem nje postimi feminor si i joti (dhe arrogant ne te njejten kohe)
Peace to u infantile intelligence
/pf/images/graemlins/smile.gif
[qb] skuza love se te morra per mashkull me simptoma femerore, u sqaruam e besoj kjo mjafton.
ndersa per yllken s'eshte faji im qe jeta eshte brutale ose asaj i duket e tille, te shkrova ne privat te mos qelb temen e semes /pf/images/graemlins/laugh.gif ktu. mesazhi im qe : dashuroje jeten sa ri e merresh me mu (ose mesazhet e mija), ne forum.
mos u merzit, se dhe ne ne te dy do te perfundojme ne mirekuptim reciprok, pas tufanit vjen pranvera, kur i thone.
ps; edhe kur mbroj interesat e femres SHQIPTARE, keto s'jane dakort. hajde gjeje llogjiken ketu. me vjen keq per ju, por ne shtepine time nena ka qene mbreteresha e s'ka institut amerikan ne bote te ma mbushe mendjen per tjeter gje. s'kam nje skaner t'ju tregoja nje foto te gjyshes time, lindur qe ne kohe te turkut e ta shihnit vete çfare fisnikerie kishin grate shqiptare qysh moti. jo vetem kaq, por ato kane pase te drejte vote e SHERBIMI USHTARAK shume kohe perpara francezeve e bile edhe amerikaneve. e kam humbur linkun e nje studios kanadeze qe tregonte nepermjet nje filmit, se VETEM ne shqiperi ka femra qe jetojne NJESOJ SI BURRAT, kerkoni tek forumi kinemase se atje do e gjeni m'duket.
sino hajt shnet e bereqet per shumvjet [/qb]