Une nje gote uje pa gaz deshaCa do merrni ju goce ?![]()
Beje porosin dhe per mua, sa te mbaroj nje pune te vogel edhe erdha :-DUne nje gote uje pa gaz desha![]()
Mos u vono shume ti, se ti keto punet e vogla i ke me oreBeje porosin dhe per mua, sa te mbaroj nje pune te vogel edhe erdha :-D
PatjeterUne nje gote uje pa gaz desha![]()
Te lutna tani, paguaj vete une ti bej kafete 3Patjeter
Por them te te shtoj dhe nje kafe
dhe pa merak se ta paguaj une shtesen![]()
Aahahahah fiks e ke then lolMos u vono shume ti, se ti keto punet e vogla i ke me ore![]()
Une thash te paguaja se kafet i ben dikush tjeter sepse e kam naten turnin timTe lutna tani, paguaj vete une ti bej kafete 3![]()
Ne tavolin moj,po te therretAahahahah fiks e ke then lol
Erdha, erdha se shkova ta merrja dhe Wicked se kishte ngel pa makin sot,lol...ku nescafeja ime?![]()
Ndryshove mendje ti tani, une mendova se do na sherbeje ti sotUne thash te paguaja se kafet i ben dikush tjeter sepse e kam naten turnin tim![]()
Jo,nuk nderrova mendje por te thash ne dark turni imNdryshove mendje ti tani, une mendova se do na sherbeje ti sot
Jo une ty te prisja mi, ja vec nje cik e provova kafen per sheqerEpo si pini pa mua ju eeeeee skeni faj jo
Jo une ty te prisja mi, ja vec nje cik e provova kafen per sheqer
Artichoka qa asht ma?ska b52 vetem red bulls po deshte.....Thjesht nje B52 me artichoka mos me shtu ne peshe![]()