HipHop-Girl
Papirus rex
Uje ne kembe,alkol n bark fundi katastrofe neser.....[/quote]Uote="[Unik], post: 993972, member: 13731"]Marshalla milet sat'dush![]()
Hahahahahahahahahahahaha
Uje ne kembe,alkol n bark fundi katastrofe neser.....[/quote]Uote="[Unik], post: 993972, member: 13731"]Marshalla milet sat'dush![]()
Jo pasion thjesht dijme te shijojme gjera te mira....maj naqe,se po na marrin per pijaneca.
Hahaha ban me dit sa lodhi trunin vet diten maj naqe......dy her jam ul me ble sot e kam harru qa me ble....[/quote]Po pune e madhe fort.E kena teme argetimiii , jena te lire (pa tepruar) Hahaha
U lodhme tu punu tan diten me menje.Ska gja mat vshtire!![]()
sa dhaha ban me dit sa lodhi trunin vet diten maj naqe......dy her jam ul me ble sot e kam harru qa me ble....
Eh mendja sa i kokerr grunit asht.... Po mir iher qa din me kercy ti iher bukur?[/quote]Ca asht menja! Gja e madhe... E pacim menen shok tan jetes , se ba me u nda na piu e zeza.
Po ambjente ka naqe boll,por ska style.femrat disa ok bikini super sexy,djemt shumica me bark hahahaha![]()
O Naq shife ifije Shqiprine cfaret Partit.Mas me thuj qe s'ken perparu ala...![]()
![]()
Atje shkuma eshte ba mode, ketej as nuk e perdorin ma pervec disco gay....HipHop-Girbâ m post: 993992 said:
I kam pa naqe por skam ndi knaqsi atje.....prap deri dikund mire jan me than.[/quote]Nul m ote="HipHosel, post: 993996, member: 12784"]Hee mar ma edhe ti sa pretendime ke. Ja se andej nga jugu jane kto pamje shkojne super femra dhe meshkujt. Ven bosash per mua fukarajen sme del joo.![]()
HipHop-Girl said:I kam pa naqe por skam ndi knaqsi atje.....prap deri dikund mire jan me than.