ROCK APO HIP HOP/RNB?

Lenko

Primus registratum
ROCK APO HIP HOP/RNB?

Rock apo Hip Hop/RNB?Cila muzike dominon ne treve Shqiptare?Zgjidhe nje dhe shpjego pse te pelqen? /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

MLK

Primus registratum
Re: ROCK APO HIP HOP/RNB?

Ou na e qiti bishtin ky patrioti modh me muzike te huja! Une thashe se te pelqente vetem lahutta ty si patriot i modh qe na ishe!

MLK

Primus registratum

Mos mire qe ma kujtove! Kush kthehet prape ne shpi me e mar se se paskam ne makine me vete!
Meqe flasim per te çiftelia ne R&B hyn apo ne Rock?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hard rock,"espèce de sauva....." /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

E di qe po me hyn ne zemer ku djali me keto gusto qe ka, ti gjejme i ven pune te levizja "Mjaft" aty te sektori sondazheve /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ana karenina

Primus registratum

Pse i ngacmo cunat ti MLK'je? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

aida85

Primus registratum

Une per vete votoj per muziken rock,sepse muzika rock amerikane me pelqen edhe shume biles,por qe une nuk e nderroj kurre me muziken e lehte shqiptare.

Lenko

Primus registratum

Natyrisht te gjithe nga ne ndegjojme edhe muzike Popullore Shqiptare Kjo eshte shume e vertet.Mirpo ndegjojme edhe muzike ne gjuhen angleze apo italiane apo spanjolle dhe ne zhanre te ndryshme eshte shume e natyrshme Rock apo Hip Hop/RNB.Edhe une keto nuk flase per muzike te Armikut sikurse disa nga ju Flisni per muzike Jugosllave.Une flase per muziken ku e tere bota e ndegjone.

ODISEA

Primus registratum

duhet te kuptosh nje gje skllavo-killer...
muzika nuk degjohet ne varesi te gjuhes...
muzika ka gjuhen e saj...
ritmi dhe melodia jane magjia qe pushton zemren...
gjuha eshte thjesht nje mjet komunikimi...
nuk ka muzike armiku e muzike miku, a muzike komshiu, a muzike shoku, a muzike kusheriri, a ku di une si e klasifikon ti...
muzike njeri, muzike...
muziiiiiiiiiiiiiiiiikkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
mos u bej paranojak...
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Lenko

Primus registratum

Paranojak!O ndegjoni edhe muzike shkjau edhe muzike greku se spom kerset a po mer vesh a jo.Une per veti nuk ndegjoje muzike serbe as greke per ni arsye si shqiptare qe jome nuk i dua se jone te pa civilizuare ende.Ndersa ju mund te ndegjoni qka doni e mu spo me interesone ajo pune e qefit oshte.A more vesh a jo!

ODISEA

Primus registratum

atehere boll na cave veshet ne cdo teme qe hyn...
jo po muzike armiku, jo po ti skipetar i kuluar e plot budallalleqe te tilla...
thirri mendjes po e pe rruges...

sa per temen, une i degjoj si rock ashtu dhe hip hop/rnb dhe jo si disa qe e degjojne se e degjon bota, por sepse i pelqen vesheve te mi /pf/images/graemlins/cool.gif

Agon

Primus registratum

rock normalisht e jo keta hip hop pederat qe fryhen per se tepermi

ssssssss

Primus registratum

normale qe rock.mua ma thot edhe emri qe kam ne forum per ato qe marrin vesht per ato qe se marrin eshte nji nder firmat nme te mira ne bote qe prodhoin kitarre.jam per
SEX DRUGS & ROCK'N'ROLL

sybluja

Primus registratum

pershendetje te gjitheve..per mua me e mira HIP HOP/RNB dhe vetem HIP HOP/RNB

BrracjA

Primus registratum

E si mund te krahasohet hip hop-i ose r&b me rock-un.
rock-u di te vetem kitar dhe te bej tekste vetem dashurie etj etj...
Hip Hop-i eshte nje nenkultur qe shpreh shum probleme te sotme flet per rruget per te gjitha e ka shum e shum gjera te tjera qe tregon se hip hop-i eshte shum shum me lart nga rock-u /pf/images/graemlins/laugh.gif