Po na e jep adresen e sakte ku mund ta bejme edhe ne testin Sonia. Si Kleopatra kush, Bellucci?Pare nga pamja dhe karakteri kujt personi ne histori apo ne aktualitet i ngjani ju?
Si Kleopatra VIIPo na e jep adresen e sakte ku mund ta bejme edhe ne testin Sonia. Si Kleopatra kush, Bellucci?
Ka foto origjinale kjo? Apo pikture, cfare?? Dhe nese e gjen ma dergo pak te te shoh si jeSi Kleopatra VII
Si sepse nuk iu kuptova? :/Ka foto origjinale kjo? Apo pikture, cfare?? Dhe nese e gjen ma dergo pak te te shoh si je![]()
do foton e kleopatres.Si sepse nuk iu kuptova? :/
Nga dihet se si ka qene Kleopatra, pra nese ka edhe sot ndonje pikture te saj, desha te di. Dhe pastaj te thashe me shaka se po ta gjeje ate pikture e te ma tregoje, perderisa ti i ngjan asaj, duke e pare do shikoja se si je ti. U shpjegova me mire?Si sepse nuk iu kuptova? :/
Po fotot e kleopatres ka google.com plot gjithsesido foton e kleopatres.
Timen shohim e bejme me voneNga dihet se si ka qene Kleopatra, pra nese ka edhe sot ndonje pikture te saj, desha te di. Dhe pastaj te thashe me shaka se po ta gjeje ate pikture e te ma tregoje, perderisa ti i ngjan asaj, duke e pare do shikoja se si je ti. U shpjegova me mire?![]()
Who is my recarnation quiz-->Google.com ka ne add plot zmr!Me trego dhe mua kete faqe kam qejf ta dij kujt ne histori i ngjaj un.
une e gjeta nje, por paska 422 pyejte dhe do ta bej nje here tjeterWho is my recarnation quiz-->Google.com ka ne add plot zmr!
Flm do e kerkojWho is my recarnation quiz-->Google.com ka ne add plot zmr!