Hektor12
Locus omnem
Jo hakmarres por e mbyll at kapitull dhe shof jeten time ...hakmarres nuk toleron keshtu.... kapitulli kur mbyllet nuk rihapet me ndersa te nderrosh faqe te re po.
Jo hakmarres por e mbyll at kapitull dhe shof jeten time ...hakmarres nuk toleron keshtu.... kapitulli kur mbyllet nuk rihapet me ndersa te nderrosh faqe te re po.
E dashur esmere jo gjithmone rrethanat jane ne favor te dashurise koha, vendi e tj... e prap se prape megjithe keto ste mundosojne te jetosh ate dashuri sdo te thote se ti mund te rreshtes se dashuri personin ndaj edhe shanset qe ti kthehesh jane te shumta Gjithmone flase per dashurine qe su plotesua( edhe ato lloj D qe nuk plotesohen ashtu si do doje te ngelin brenda teje ) ,ndaj edhe shume lehte mund ti kthehesh edhe mbas 8 viteveDASHURI MBAS 8 VITESH?me falni por kto komentet sme duken me vende,komenti i ardi me duket i sakte.dhe bie dakorte me te.
kurse ty ela bie ndesh se besoj qe mund te kete dashuri mbsa aq vite pauze,pastaj perderisa e doje aq shume pse prite 8 VITE??
WOW perseri,si mundet te duash nje person mbas 8 vitesh dhe te ruash po te njejten dashuri?Dashurite e pamundura i dime qe te gjithe qe ka shume raste,por kjo sdo te thote qe mundet e jete po e njejta ndjenje po i njejti pasion mbas 8 VITESH!Ose njeri ose tjetri dicka do kete ndryshuar se s'ben.
moj cdo dite e me shume po me pelqenNuk flase per palen tjeter, por per ate qe vazhdon akoma te ndjej, per ate qe sditi kurr te pushoje se dashuri edhe pse vitet kaluan
Ka dashuri qe nuk shuhen kurr esmere
po jam dakord me pjesen qe personi nuk eshte i njejti me ate qe ke dashur per aq kohe.Kjo teme ka qellim te mire te jepni sa do pak mendime frytdhenese,ne lidhje me rastin :ku mba s8 vitesh a mbetet e njejte dashuria? a do ktheheshit mbas 8 vitesh me dashuren/in prape?
DAKORTE ateher!Sbesoj se mbetet e njejta dashuri,cdo gje kalon e ndryshon me kohen mundet te kete 'DASHURI,NDJENJE' per kujtimet por jo per personin!
-Sbesoj se po te kthehesha do te vazhdoja aty ku e kam lene ate rruge,FUNDJA do pysja veten:A ESHTE AI PERSON ATY PER MUA SIC UN E KAM LENE?
Sa bukur ke fol me skam cte shtoj jam dakort me cdo gje qe ke thene ...KOHA iken.e bashke me te ikin dhe NJEREZIT
Rasti jam une jam duke perjetuar kete moment,dhe te siguroj se sikur me duket vetja dikur dhe aq mire po ndihem si kurre me pare....cfare gatishmerie per cdo gje dhe sinceriteti ne maximum...tani tregoj cfare kam bere e cfar bej me lirshem,si jetoja e cfar beja tradhetoja biles....e ka momente qeshim dhe e kalojme perbukuri por jo bashkejetese vetem kontakte realation tani e tutje.....ndihem me lirshem se sa me pare ,dal n weeekend i tregoj ku isha me ke ndenja ,dhe ajo thote bej kujdes!Kjo teme ka qellim te mire te jepni sa do pak mendime frytdhenese,ne lidhje me rastin :ku mba s8 vitesh a mbetet e njejte dashuria? a do ktheheshit mbas 8 vitesh me dashuren/in prape?
DAKORTE ateher!Sbesoj se mbetet e njejta dashuri,cdo gje kalon e ndryshon me kohen mundet te kete 'DASHURI,NDJENJE' per kujtimet por jo per personin!
-Sbesoj se po te kthehesha do te vazhdoja aty ku e kam lene ate rruge,FUNDJA do pysja veten:A ESHTE AI PERSON ATY PER MUA SIC UN E KAM LENE?
dashuri dhe forte lidhje ...ME FAL tani ti mua!!Ti po thua RELATION ON LOVE APO JUST FRINDS??
po jo bashkjetes dmth sejcili n shtepi tijen duhemi deh kemi lidh relation ....cte keqe ka?dhe nje relation ka deshiren e ndjenje pa ndjenja nuk arrin relation!kalojme perbukuri por jo bashkejetese vetem kontakte realation tani e tutje...
KTO JANE FJALET E JUAJA??
Ndoshta ! por mendoj se nuk bej gabim......duhemi dhe nuk duam te vihemi ne cift qfar kontradite ka ?nuk duam te humbasim me mes njeri tjetritUPS!!je shum kontradiktor mendoj une!me ate qe NDJEN dhe me ate qe BEN?!