po ndoshta ato vite kaluan ne largesi?ne heshtje nuk kuptohej se kishte ndjenja.....Pse mund te quhet dashuri ajo ... se besoj, buka e thyer nuk ngjitet me jam pak ekstrem ne kete ceshtje dhe nuk shof mbrapa koken para dhe ec rradha ...
ate mendoj dhe une ,por a thua do ja vlente te mirrej ky vendim?Nese ka qen dashuri e vertete nuk e shuan as largesia e as koha , nese dikush vazhdon te ket ndjenja per personin tjeter edhe pse nuk jane me bashke e mund te ken kaluar vite shume lehte mund ti rikthehet
E kush arsyeton mire kur dashuron ?ate mendoj dhe une ,por a thua do ja vlente te mirrej ky vendim?
Nga ajo qe kam kaluar une ska qene ne heshtje ajo pune ... flas nga eksperienca ime jo e te tjereve, per mua ska kthim mbrapapo ndoshta ato vite kaluan ne largesi?ne heshtje nuk kuptohej se kishte ndjenja.....
Ncuq, ska me fal ne ndjenje te humbur te thyer ...dmth ju nuk falni ?
une fal shume...Ncuq, ska me fal ne ndjenje te humbur te thyer ...
vetem tradhetin nuk fal une tjerat pa problem i toleroj...Jo per gjithcka duhet te falesh ... se ta marrin per dobesi pastaj
ka dhe gjera te tjera pervec tradhetise ...vetem tradhetin nuk fal une tjerat pa problem i toleroj...
mos na prish mendjen ti ....do ishte njejte sikur tu njihje me nje te pa njohur.dhe do ishte njejte sikur te dashuroja nje te pa njohur
keshtu poPo pse e lidhni me tradhetine ju?, nje lidhje nuk humbet mbaron vec nga tradhetija