Ridhenie acc level 10 [sop] per ArBi-Demneri [ArBi_SoP]

ssssssss

Primus registratum
Re: Ridhenie acc level 10 [sop] per ArBi-Demneri [ArBi_SoP]

vallai un ket se njof mer mos ka pas nai nick tjeter ky.po mqs kto robt lart jane pro dhe ca i njof dhe mendoj qe kan mendim te drejte mendoj dhe un qe ti rikthehet.
SiEnCe

DON^OMAR

Primus registratum

Paska plas keq fare dallaverja chatore /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

uehuhauh xhim je mesua me sondazhe ne itali e /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Eli, keta nuk e dine fare ca eshte TAV mer... ata qe e shkruajne shqipen pa ë, do merziten se do kujtojne qe do zhduken tavat, dhe nuk do hane as bakllava e as dollmë per vit te ri!

Arbi : une nuk te njoh dhe nuk e ve fare ne dyshim qe mund te jesh nje njeri i ndershem, apo nje Sop i zoti, por sdq eshte per tu ardhur keq qe kerkon te merresh serish me chat tek Albnetwork, aty nuk ka per te patur ndonjehere "Nirvana " ( citoj Elianin ).

[/ QUOTE ]

Chu Vellai si te kam me shnet mire?Shkolla Mire?Me () si ke qene ?? /pf/images/graemlins/tonguee.gif:p

Abri dhe un ste njof por shpresoj qe ta rimaresh sop prap ne chat dhe pse mua nuk me intereson shume se jam jashte chatit tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Chu Mire Un Te Pres Ne Shqiperi Per Vit Te Ri /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif