Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Oh TuTu paska qene ktu dhe se kam kap..... :shrug: Tutu do vi prape ne Tirane rrushi edhe do te te puth perselive kesaj rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Beba dont worry i take care of u :wub: :kiss:

Dolores

Primus registratum

Lara me duket se i vjen rende kur fisin e ka verdalle......cun me seder /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa here hy un e kap me presh zhduket ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e ke hunen e vockel moj e poshter, se do t'kisha thone "klikoji me hunde" /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Perpiqemi Dole. I fryjme.... [/qb]
Don't blow too hard /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Bye Larushe :wave:

Si vajti kjo pune s merret vesh kush po fryn ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Une s'fryj mo... edhe kushon ta kam lone rehat se me kane ardhe ca kercenime... :idea:

loaded

Primus registratum

Pershendetje.
A di ndonjeri ndonje sit interneti ose nr telefoni te agjencise se La Vikinges ne Bari?

Boni sevap ju lutem.

Blendi

Primus registratum

Une e lexova sot ne mengjes. Po mendojsha, Rezistenca eshte bo si ven me gjet pergjigje problemesh. Njeri vinte me nje fjale per te perkthyer, tjetri kerkon nje nr telefoni. Hop Lara e gatshme /pf/images/graemlins/wink.gif .

Mirmjes i her. Dhe faleminderit qe na bekon me pranine tende. Le te qeshi njeri po deshi, une e kisha me gjithmend. Per shkak te nja dy tre vetave u ka bo si oaz sekret ktu, se po na ha budallalliku gjall.

romeo

Forumium maestatis

gjeta posterin e Rezistences

ant3.jpg

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Une s'fryj mo... edhe kushon ta kam lone rehat se me kane ardhe ca kercenime... :idea: [/qb]
Ik se tallesh.

Le_Routard

Forumium maestatis

Kam nevoje per njerez une te mbaje gjalle flaken.

Thash se kishe nevoj per shkrepse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse une per vete jom cakmok kshu ne menyre figurative. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Gruin e kom te cmuar una dhe nuk kosumohet kollaj dhe nuk bi as vlera, perkundrazi i rritet bashk me moshen /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wub:

Blendi

Primus registratum

Kshu ia vute emrin tani, Guri? Ca nuk e kan qujt ate te shkretin, trap, pall, lloz, tyte....tani gur. Bravo lara! :lol: :lol: