Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ashtu si thua ti beba e ka nje grua qe punon ketu me mua. Te 98, te zi por eshte cabrio dhe e ka catine ngjyre bezhe qe hapet me nje buton. Very sexy car, i should say.
98eclipse.jpg

olti

Neo

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ate infinity e kam si bicim fiksimi, se di pse!!!!
po ti neo ca makine ke??? [/qb]
Tram dhe bus quhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Mirmjes vapanjosa.. .desha me thon rezistencaxhi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo, e gezofsh makinen! Duke qene se per mua makinat nuk kane kurfare rendesie si duken, te uroj qe te shkofshte mbare me te e te shkoj vaj per shume vite!

Pse kaq qetsi ne AF sot? :shrug: Apo jam une pergjumesh?

gjekec

Primus registratum

Ta gzosh plako po c'ne blu? Rezistent blu..si mua /pf/images/graemlins/laugh.gif tashi nga usterri car nuk pret /pf/images/graemlins/laugh.gif

infinity do ishte me mire po dhe kjo esht gooooxhaaa, v6 me kater dyer akoma me mire anywayz duket qe esht blere me synime romancore etcetera . Un makinen time do ta marr aty te ai dealershipi i ri i lexusit qe esht hapur mu tek kthesa e punes ne R-9

AnaBlue

Forumium maestatis

Flm Lara, jam top fare! Kur them TOP... du te them TOP prej verteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse te kesh frike per ti dhene makines? I vetmi problem qe kam me dhenien e makines eshte se sa hyj ne autostrade, behet aq e merzitshme sa filloj te enderroj dhe shume here harroj exit qe duhet te marr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi, e gjete cel.?

AnaBlue

Forumium maestatis

Gjeke, e thote pastaj se eshte i KUQ! Thelle, thelle ne shpirtin e tij notat blue te te djathteve dhe antiRezistencaxhinjve i kendojne :tipsy: (tani do skuqet na inati :mad: )

Ore, juve mos keni gjetur pune si CEO bankash qe na flisni per Infinity dhe Lexus? Jo per gjo, por kam ca kohe pa hy ne AF dhe kam humbur lidhjet keto kohet e fundit.

gjekec

Primus registratum

Un kam under supervizhon 7 ganeze nga gana, 1 nga ato ka qene modele ja merr tyrra banks ne kthese me keq se makina Blendit .. me habit sa respekt kane per kto femrat kur i pyes me thone nuk i ngacmojme i kemi si motra, lere se do filloje muhabeti me raca edhe si kemi qef po e lem per njiher tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Flm Lara, jam top fare! Kur them TOP... du te them TOP prej verteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse te kesh frike per ti dhene makines? I vetmi problem qe kam me dhenien e makines eshte se sa hyj ne autostrade, behet aq e merzitshme sa filloj te enderroj dhe shume here harroj exit qe duhet te marr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi, e gjete cel.? [/qb]
kur planifikohet te gjuhet penalltia ? :idea:

gjekec

Primus registratum

Po mir mo ja shtojme ne dy te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara po pres te marr cekun e par edhe do ja shtoj dhe E-ne dhe jo nje po shuummme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Dhe dy muaj fillon ndeshja futbollit. Deri tani nuk ka probleme fare me penalltine /pf/images/graemlins/laugh.gif Me vone... nuk e di! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Gjeke ke harru nji E te emri

Atehere nuk kisha makine [/qb]
mos thuaj qe nuk e the kete qe te te pyesim car makine ke, dhe mos iu pergjigj pyetjes me pyetje se nuk ta tregoj :lol: :idea:

Blendi

Primus registratum

Gjeke do vish t'ia fusim nje te lame ne liqen mas pune? Une e kam da trunin. Ne Indian Lake kam me shku pastaj.

AnaBlue

Forumium maestatis

Kapterri, sa shef avatarin tim kujtohet me bo not! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfare behet ne Tirane? Me ka marre malli.. /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:

Cfare behet ne Tirane? Me ka marre malli.. /pf/images/graemlins/frown.gif
Me konkretisht po pyet per motin, per politiken ,apo per shendetin e disa Tiransve te pluhurosur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me thuj :idea: