Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ej, ec e pra na jep icik muhabet se jena bo per mall? Ti vete si ke qen? Behesh ndonjehere e lige kot ti, prej gjendjes emocionale edhe pse nuk ka ndodhur ndonje send per te te zgjuar zemerimin?

Kordelja

Valoris scriptorum

Lajm i ores se fundit tek Top Albania Radio ne Rubriken: Fort e Cuditshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne Itali rrezikohet te hiqet nga qarkullimi uji i gazuar i ambalazhuar neper shishe nga baret dhe restorantet.Vitin qe vjen qeveria mund te miratoje nje ligj te tille, arsyeja; Ne momentin qe hiqet tapa uji ndotet dhe humbet cilesite ne reaksion te ambjentit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Reagimi i konsumatoreve: Ky eshte nje vendim i cuditshem dhe absurd.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'do me degjojne veshet akoma, keta i kane zgjidhur te tera hallet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jula si e pi ujin ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

merren me ujin e gazuar, qe te heqin vemendjen nga proçesi i Berluskonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti shko se te kam lene nje paralajmerim atje ke Zona Jone /pf/images/graemlins/wink.gif

Nuk po te shaj ne publik /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: ...lere Berluskonin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Atje tek Muzika ka nej teme "Can you freestyle?" ku "repistat" shkruje se si do ia nxjerrin zorret njeri tjetrit. Dhe i shkruajn fjalite gjysme shqip gjysem anglisht, sa rehat ashtu he? Eshte me kollaj kur perdor gramatike nga dy gjuhe njekohesisht per te mbajtur rimen. Rime leshi, se rime s'kane. po i kam inat se bejne kot si gangiot neper CD...

here check it, this is me now...lol

Can you free style?
syri, buza, koka, kemba.
Te gjithe hidhen perpjete
s'jane rehat se flene mbi gjemba.
Gjys Anglisht, gjys shqip
Ti degjosh sa ta ka ënda,
Me nje problem te vogel:
Pike kuptimi nuk ka kenga.
C'me duhet origjinalja kur k'ta munden te imitojn'?
ne poza majmuneske te vazhdojne te recitojn'.
Se bejne si Dr Dre, a Cypress Hill me bandana
Jan gjasme nga L.A., por shtepin kan pas te Lana.
Tregojne sa te forte jane,
sa te madh e kane...imagjinaten.
Biseden e zvarrisin si PD autostraden.
Tirane - Durres - Durres - Fier - Fier - Lushnje - Lushnje - Vlore
Cunat e Albforumit i kane mare gjerat ne dore.
Fillon me nje ndryshim ne menyren se si flet
e gjen dhe veten tende qe gjithmone me shpesh bertet
Fillon pastaj perdor nje fjalor qe s'eshte as tendi
Gjithcka merr kot me kot, sipas vendit dhe kuvendi
Im da gansta, i'm da shit, I'm da nigga from the hood
Te gjitha me nje fjale ne Shqip permblidhen si: "hajdut"
Kjo humbje identiteti, ky ndryshim: Metamrofoza.
Ju ben kaq qesharake, gjysma juaj duken si lloza.
Ky recitim anglisht me aksentin tend Lushnjar
Te ishte gjalle 2Pac me doren e vet do te kishte vrar'.
Ika se u merzita, harxhova 10 minuta k'tu.
Une nuk merrem me rappin', se nuk di, jo se nuk du.
Prandaj ndonej gje te re nuk do e mesoni nga mu.
Mbeta ne Albforum, a thu se me kane lidhur rrog'.
Shpresoj postimi tjeter eshte nga Snoop Doggy Dog.

jula

Primus registratum

Te keqen e ujit, parlamenti europian u morr ca kohe me gjatesine standart te bananeve! :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelke, Jula ne mungese te ujit "Vlora"...pi "S.Benedetto" (still). :wave:

Edhe pirat ky taniii!!!!!

Blendi

Primus registratum

Jo mi jo se nuk jam me nerva. Me nerva isha dje, isha i keq pa shkak. Sot jam pishman.
Edhe mua me kalon shpejt, c'eshte e mira harroj kollaj dhe kam shume inat te zihem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

O Lara, Shenomeni dhe mua.
Po une nuk jam me abone. ndonjehere i hipi autobuzit blu, kshu e quante Morrisoni.

jula

Primus registratum

Xhaxhi Fini (ish-******* :mad: ) tha prape sot se drogerat e lehta dhe heroina s'kane asnje ndryshim midis tyre.
Une po vij me tren fundja.....
Sa njerez te ndershem e moraliste keta proibicionistet...deri sa nxjerr koken ndonje femija e tyre adoleshent duke tymosur... :sleep:

a-alket

Primus registratum

nderkohe qe liberalizohen drogat, a eshte e moralshme te super-gjobiten kompanite qe prodhojne dhe shesin cigare?

Blendi

Primus registratum

Aman o Lara se kam tymos icik bar nuk u be qameti. Tani as nuk me "ngre" me (kshu i thone ketu). Aq ishte. mendoj se robt qe kane plane nuk mbeten ne rrjeta kot. Une me shume nga kurioziteti i kam provuar. Ne fakt me kane pelqyer por nuk kam krijuar asnjehere mardhenie martesore. one night stands vetem.

jula

Primus registratum

Kush po supergjobit nga ata qe po liberalizojne?
A eshte e drejte ti besh presion komshiut (Kanadase apo Zvicres) se do ta dredhe nje ne shtepi te vet? /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Kta idealistat,rrine rrine e ndezin ndonjehere...kam ne konvikt une.Gjeja me e shpifur qe kam pare ndonjehere kur sheh ndonje qe terheq striscia para teje,dhe pa pike turpi te thote:"Vuoi...?!?"dhe te zgjat ate tubetin e vogel.Nese s'keni pare ndonjehere,mundohuni ta evitoni.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Kta idealistat,rrine rrine e ndezin ndonjehere...kam ne konvikt une.Gjeja me e shpifur qe kam pare ndonjehere kur sheh ndonje qe terheq striscia para teje,dhe pa pike turpi te thote:"Vuoi...?!?"dhe te zgjat ate tubetin e vogel.Nese s'keni pare ndonjehere,mundohuni ta evitoni. [/qb]
Sqaro njerezit se ato strisciat i heqin pergjithesisht ata te bregut tjeter, kemi nder per te mbrojtur si parti...
Ne jemi supernatyrale pergjithesisht. /pf/images/graemlins/wink.gif

Personalisht kam shuuume kohe pa e shkelur ligjin, qofte dhe okazionalisht. Po le dhe cigaret, me acaron era e tyre. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ciao njerez, ia kalofshi mire!