Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Paskam qene me stres une dje qe hengra gjithe koren e franxholles me vaj ulliri, kripe, djathe dhe domate si qen ne kembe aty ke guzhina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam e stresuar :rolleyes:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Akullore Kane emertime te cuditshem[/qb]
Eshte njera ketu tek une qe quhet " il baccio di Siena"...
Ja kane gjet edhe batuten : " Ma ci sono dentro anche i pezzi di cavallo?" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula eshte rekLLame ajo, me duket se parfumi /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe mua me pelqejne shume parfumet e burrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] mos me thuaj per ate reklamen. Dhe pastaj e kafshon duke pare nga dritarja e asaj bombes mora??? se mbaj mend e kujt eshte kjo reklama [/qb]
Varja reklames, tani mu kujtua edhe ajo...po une po te them ta shohesh keshtu live, ishte messinez cuni...pocaqia me siguri e bente per te ndjellur turistet e gjora! Mua me dukej sikur thoshte "Me gjeni nje pike mbeshtetjeje te fuqishme, leven e kam...dhe do ngre peshe globin!"
Lere fare se behem keq une: cunat i kam pike te dobet.
p.s. Na falni per banalitetin. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Karkaleca me sambuca....nice

Femra boll me pershkrime meshkujsh se do u futem cokollatave me nuts /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ne mengjes une :lol:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] mos me thuaj per ate reklamen. Dhe pastaj e kafshon duke pare nga dritarja e asaj bombes mora??? se mbaj mend e kujt eshte kjo reklama [/qb]
kepucet e gomes(tenisit) modelja eshte lorena forteza :wub: (ajo e "Il Ciclone")ka bere viktima kjo reklame pothuajse sa ajo e camparit me charlize theron :eek: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ahhh, jo mor jooo...reklama eshte D&G parfum...ajo bomba eshte Bellucci, ate supermegaextrafantastikun jemi ende duke e gjurmuar une dhe Lara...

E fundit qe, te betohem Dole! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ika, puc te gjitheve! :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes:

Une shkova bleva i parfum burrash se dnryshe u bera per prift /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ta kem se me juve perdite me te tlla histori vertet u stresova, u be me hy ne shpi ne mesnate e direkt e per gjume se ndryshe do ngel me turi ne buz(kallkan)-dollap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndrroni teme :smash:

P.s.A e ka lexu njeri Blendin me kontributin e tij ndaj adhurimit te seksit femer tek ajo tema /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..dyshime dyshime dyshime /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Prit ore se s'ika une: Per c'teme behet fjale, se vdiqa per cike leterature blendeske? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

:lol: Keto ka pleqeria Kordele: shume prova te kaluara, zero komplekse rrjedhimisht... /pf/images/graemlins/wink.gif
Mbase nderton ndonje shtepi ne Palase ky, kur te jete plak ka per te lozur bilardo me burrin tim tek kampi... :rolleyes: une kam per te vdekur gruan e Blendit duke e qelluar me oktapoda ne koke...dhe keshtu jetuan te lumtur perjetesisht! :lol:

a-alket

Primus registratum

u bo ky muhabeti 'dashuria ne koherat e oktapodit' /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pasi ha mishin ngelet lengu, dhe ja ku e gjeti vend edhe nje here shprehja jone popullore merre me leng se mishi u mbarua, po gjene mire jula se e shihke me perspektive te jetuarit bashkarisht, nje grumbull kockash rakitike te thara nga abuzimi ne rini /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Te mendosh se gjithcka(po behen dy faqe) nisi nga nje kerkese e komisarit per oktapod dhe nga gatimi i Penelkes...
Bsc, te haet gje mo? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

a-alket

Primus registratum

booo...mu hodhen cafkat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

po mire, pse nuk e shikoni ngjashmerine juve....i vetmi ndryshim eshte qe ne vend te nje anijeje ne amazon, keta tanet do perkedhelen ne nje varke ne jon...dhe keshtu behet me rime historia e ciftit te fishkur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Po mor i fishkur... tani fishkje do kete vertet, po ne si shpirtra tejet romantike (une sidomos), kemi per ta quajtur kete fishkje "stazhionim" :lol: ...me duket se s'jam mire, se kur thua "stazhionim" duhet te pasohet nga "stazhionim sallami"...
Terkuze...lere se po behem murgeshe...pse t'ia coj dem postimet Ruudit? :book:

jula

Primus registratum

Tani po largohem vertet...me stilin e davaritjes! :wave:

la donna è mobile qual piuma al vento
muta d'accento e di pensier
sempre un amabile, legiadro viiisooo.....