Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

S'tymoset ne vape, rast i mire per ta lene Larushe. :angel:
Rrofsh per dhallen, ehhh! /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara ke ndonje mendje ti sot apo te vazhdoj une :confused:

Me ka shku menja per proshute me pjeper dhe per ca taliatela me pesto :eek: :wink:

romeo

Forumium maestatis

hajde se po ua ofroj une nga nje pjate me proshute edhe pjeper

prosc_mel.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une e marr buken nga shtepia shumicen e kohes. Jo aq shume per ekonomi sa per te kontrolluar se ca ha. Sot kam nje almet sallate me ton (e bera mbreme per qef), panine, djathe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po erdha era qepe pas drekes pune e modhe. Me duhet te kontrolloj ca ha, jo per peshen por se me duhet proteina.

Kam nje oktapod ne frigorifer, te plote, por nuk di si ta gatuaj. Di ndonjeri? :shrug:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] S'tymoset ne vape, rast i mire per ta lene Larushe. :angel:
Rrofsh per dhallen, ehhh! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shume e vertete, se kisha bere ndonjehere muhabet me njeri, por ne vape nuk pij dot cigare. Ne plazh psh, nuk e ndjej fare se po pi apo jo.

loaded

Primus registratum

Une kam qe kur isha 14 vjeç qe ha neper menca. :mad: Ehhh...i kam humbur shijen ushqimeve.Mbaj mend vetem nje pjate karkaleca deti qe kam ngrene ne nje restorant ne Vlore para nja 3 vjetesh dhe nje çorbe(supe)me mish pule ne Stamboll parvjet.Shume te mira!.Ne Tirane kur shkoj,ha gjithmone paidhaqe pas 15-katshit te Dajkua,ndoshta Lara e di.Se di a eshte gje e keqe a e mire por s'jam qefli kuzhine,s'me ka pelqyer kurre te gatuaj.

jula

Primus registratum

He mo flori(nj), si ju kam? Mireee, mireee jetooo... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une detyrohem ti perulem gjykimit te masave: U vertetua me siguri matematike besimi im i krishtere...them te rrefehem keto dite. :confused:

:wave:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] hajde se po ua ofroj une nga nje pjate me proshute edhe pjeper

prosc_mel.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh c'ma bleve mendjen o Issi! :goofy:

jula

Primus registratum

Mekate pa dyshim kam...po bej nje liste me ndihmen e lagjes...sekrete gjithashtu kam, por nuk jane mekatare. Sa vdes per te ditur sekrete shteterore, vdes per cike magazine me nje llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif ...per ashtu sekretesh personale s'me bie nder mend hic.

Kordelja

Valoris scriptorum

prosc_mel.jpg

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Turli te qelbur me undyre qe vel nga grasatimi i tepert hongra per dreke /pf/images/graemlins/frown.gif Jack me vjen ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Doleeeeeeeeee :kiss:

jula

Primus registratum

Jo vetem me buke jeton njeriu...<---identiteti im i ri...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]

Kam nje oktapod ne frigorifer, te plote, por nuk di si ta gatuaj. Di ndonjeri? :shrug: [/qb]
Zije icik, pastaj nje pjese perdore per sallate deti, nje pjese per spaghetti dhe nje pjese per spiedini di mare.Le ti morim me radhe....

Sallata: Prite oktapodin me copa katrore te vogla, pastaj prit domate me forma katrore te vogla, majdanoz te grire , leng limoni , kripe , aroma te tjera sipas gustos tende , shto ca fasule re ziera dhe ndonje zarzavate tjeter qe te pelqen, qepen p.sh te prere imet.Fute ne nje tas , hidhi pak vaj ulliri, lere ne frigorifer te ftohet per nja dy ore dhe pastaj ha sa te ngopesh.

Makarunet /pf/images/graemlins/laugh.gif : Merr makarune babole, ose peta, ose me vrime /pf/images/graemlins/laugh.gif sipas qefit tat. Pergatit sugon me oktapodin te prere me copa te vogla. Ne nje tigan me vaj ulliri dhe spec djegs, hidh oktapodin, lere pak te skuqet, shtoi domate dhe hudhja makaruneve.

Spiedini: Merr ca shkopa te gjate edhe ngul tek ato copat e oktapodit pak te medhaja, nje cope oktapod, nji karkalec, nji oktapod , nji karkalec deri sa te behen tre me tre. Veji ne nje tave , hidhi kripe siper e vaj, futi ne furre. Kur ti hash hudhi edhe limon siper edhe ja ku hongre per sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ejjjj.... se mos deshe me e gatu oktapodin te gjithe per iher se ashtu s'di une ... :confused:

Dolores

Primus registratum

Edhe mua Lara me ndodh e njejta gje .....kur jam me nerva e ha nji kuti akullore pa frike ...
Kordeeeee :wub:

jula

Primus registratum

Akullore tek Gianni, me te mirat e Bolognes...sapo te dal qe ketej do ta perlaj nje...nga stresi, s'diskutohet...
Kane emertime te cuditshem, e preferuara ime eshte "l'anima gemella non c'è", eshte me stika pishash dhe krem... :tipsy:

Blendi

Primus registratum

Penele faleminderit. Sallaten dhe makaronat do i bej ashtu si thua. Per shishkebapin me duhet te blej ca karkaleca.

Puna e te ngrenit eshte psikologjike. Robi ha per te zbutur stresin. U ndodh te gjitheve kur merziten. Ushqimet qe haen kot jane sidomos ato qe quhen "comfort foods" zakonisht gjera te gatshme, per rrjedhoje me te demshme. Gjithashtu "memory foods"...keta jane prishesit numer nje te dietave, jane ushqimet e preferuara te femijrise qe sjellin me shijen edhe kujtime te kendshme.
Une psh jam i vdekur per buke te thekur me vaje ulliri, djathe te bardhe dhe qepe ose nje thelp hurdher.

jula

Primus registratum

Epo te befte mire o komisar, gjak e linja te bukura! /pf/images/graemlins/smile.gif
Me ka ngelur fiksim nje cun sicilian qe perplaste pas shkembit nje oktapod te sapokapur...pamja me sexy qe kam kundruar ne jeten time...oh-oooh! :rolleyes: