Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ehh sa gjera kane ndryshuar qe nga mosha 10-vjec.......kohet ndryshojne evolojme....po te ishin ato kohe akoma do kishim fol me telefon me ktui shkrepseje dhe spango jo me ternete moderne /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

po e lal po....shyqyr zotit kan hudh ne treg kto rrobet e linose (jo Alinose pisa!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe nuk te ngjisin ne lekure. imagjio tani te shofesh Xingaron me kshu rrobash rruges.....vetem deveja i mungo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

heheh ik ore dreq se me jeni bo si virtual gay lovers.......hapni nji teme me vec edhe nakatosni thashetheme atje, ktu kemi probleme te tjera per te diskutuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ej o dolo me verte, ça duhet te trajtohej ktu ne te vertete? se une shof qe hy njoni thote "shume vape", hy tjetri "florentino perez piu me shoket dje", vje tjetri thote nai gjo tjeter.

arbi

Primus registratum

shokeve me ja be keshtu
Matrix_emoticon_II.gif

jula

Primus registratum

Jooo, ulem ritmin per te pritur komshinjte! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ciao Rezi :kiss:

Blendi

Primus registratum

Rrusho, nuk ta ruj dot si avatar se nuk eshte imazh GIF por aplikim ne java. Po te klikosh aty ku thote view source do te te dali nje faqe e mbushur me kod qe e ben ate figuren te duket ashtu si duket. Po per shije te vej noten 10. Me kujtoi Kadarene, me ato pellgjet ne park ku varej medalioni i henes.

Mirmengjes
WOW, kam fillu me shkrujt me nje fryme.

Blendi

Primus registratum

Si rrush. Kam dy nete qe mbaj regjim. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Dola nga palestra ne ora 10 pa 10, vajta ne shpi, buke s'mu hate, lexova kapitullin e pare te "Nje dashuri" te Buzzos dhe ia keputa me gjume qe ne ora 11. U cova sot ne 6:10, ne 7 erdha ketu, tashi jam ul te kompjuteri, nje kafe e kam pi, kam filxhanin e madh bosh midis llereve meqe po shtyp me tastjere, cigaret i kam te canta e shpines qe eshte ndonje meter larg ne te djathte, po cohem, po qis i cigare, po marr edhe kete filxhanin dhe po mbush nje kafe, pastaj do vij prap, keto veprime do i kryej menjehere pasi te kem shtypur; [Enter]

loaded

Primus registratum

Per plazh...merr George Best-The Best...Biografia e lojtarit te Manchesterit te viteve '65-'70,coctail futbolli,luksi dhe femrash...Cfare do me shume?

Blendi

Primus registratum

Merr kete qe thote Xingaro, ose merr

"E kuqja dhe e Zeza" - Stendal. Tregon jeten e njerit qe perpiqet ti hyje shoqerise se larte me dhune, plus ka dy dashnore njekohesisht qe nuk ngjajne fare njera me tjetren. Buje.

"Dasnori" - Marguerite Duras, ky ka me te pelqy gjithashtu.

Po me fort kerko fabulen "Dy gjeledete" te odhise grillos me ata qe i hodhen shishet e aranxhates ne rere pastaj cane kembet dhe u bene me temperature. Tulle, kur ma lexonte mami e kisha mesuar permendesh aq sa e korigjoja kur i kalonte nja dy tre strofa per me i ra shkurt.

Blendi

Primus registratum

Do te te thosha une ca libra, po ce do qe jane botime te ketusme, jo te Shqiperise.

Nje tulle fare per plazh quhet "The Da Vinci Code" eshte aventure, vjedhjesh vrasjesh ne Louvre, dhe zbulimi i autoreve nepermjet ca shenjave qe ka lene Da Vinci para 500 vjetesh tek Monaliza. Peripeci, ndjekje, edhe dashni po kuptohet.

Kordelja

Valoris scriptorum

Merr Madam Bovarine ose Bel Ami si te dush mos thuj qe nuk te thashe..pastaj yhyyyyyy sa ka per te marre e per te mos marre ne plazh, ose ose Femrat e Bukovsikt ta lexosh ne plazh se nuk te duket surrati i kuq kur e lexon se je skuqe nderkohe nga dielli.Mendo une e kom lexu ne dimer kur e kisha turinin e bardhe prej te ftoftit se gjaku kish shku me ngrof komet, sa hapja Bukovskin puf me vite ngjyra ne vend madje vende vende kisha edhe vershime gjaku dhe me thanin kembet prej te ftoftit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos thuj se s'te ndihmova :rolleyes:

loaded

Primus registratum

Lara mos harro kasetofonin/CD-playerin me Weezer-Island in the sun. /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

E di mi xhan e di...po prit se se kam botu librin akoma une... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Lara,me fal se ta vonova ...se jam tu dhone içik leksione mode... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Blend...pashe Bruce almighty,pjesa me e bukur kur i ngre asaj vajzes fustanin qe po kalonte ne trotuar... /pf/images/graemlins/laugh.gif Aty kam qesh me shume...

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Blend...pashe Bruce almighty... [/qb]
Me hoqi trurin: filmi me idiot dhe me konformist qe me kane zene syte...per me teper me kishin paralajmeruar...te keqen e filmave me aventura!
"La meglio gioventù"... :thumbsup: 6 ore film (dy nete nga tre ore)... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Du me bo pak humor se kam bo llafe me uvan.Me heq menjen.Mbreme donte me dal me shoqerine e liceut dhe s'dinte si me ma thone qe donte me ik pa mua.
-Ik!- i thashe.
-S'te ngel hatri e?!?
-Jo mi jo...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam fik telefonin qe sot ne mengjes dhe kam ardhur me mesu te biblioteka e fakultetit i inxhinierise.Takova nje nar qe se maj mend nga e kam njof dhe me pyeti:"Po ti ç'ne ktu?"-"Me ndryshu ambjent...