Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

S'ka pas neshje mrome jo.Shkujta lujta vete futboll.Hengra nje top nga surrati ne fund te ndeshjes,u derrmova,akoma me dhemb koka...

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse mer Xingu i ke pyt kta t'tjeret ti kshu :angel:

Me laps e ka punen Kordelja me laps ... :shrug:

loaded

Primus registratum

Hajde,hajde...shefe e...po pse se ngre zonin ti mi?!?Ajo Lara i cop perkthyese eshte dhe bon sikur ka çliru Tironen.

Blendi

Primus registratum

Monica Belluci shtin ne xhelozi Trinity. Sa per realizimet eshte fantastik, po historia sikur ka marre pak si feminore...Morpheus kur mban nje fjalim ne Sion duket me shume si Mojsi kur mori dhjete urdherimet.

Kordelja

Valoris scriptorum

:wave: Xingu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

O Lara te morrshin te ligat e prezences ty kta.

Jula, ke shume te fala nga Neo /pf/images/graemlins/wink.gif , i dhashe ca kallamare tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une s'e kom pa asiher Matrxi-in :idea:

jula

Primus registratum

Ktheji te falat Oltit...po ben kuren e çdrogimit nga patatet dhe tortat sacher? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Oh pse na futen me kta ne?? Me mire te na kishin vene ke Diapazoniiiiiiiii, ku eshte kushiiiiiiii??? :smash:

jula

Primus registratum

Une nuk e paragjykoj thashethemin, perkundrazi, jam e ndergjegjshme per rolin e tij te larte ne jeten e dykemboreve...por perseri: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kordelja

Valoris scriptorum

:shrug:

Epo kjo qe e cuditshme, po mire qe Humor Parlamentar xhanem :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] jam e ndergjegjshme per rolin e tij te larte ne jeten e dykemboreve..[/qb]
me bejne veshet apo po degjoj beee beee beee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

si u beka keshtu pa na marr leje ne xhanem?? Duhet te vime me nji plan protestus qe forcerisht te na japin ate qe duam /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

E shkrova dhe tek "administraktoret dhe modhjeratoret":
Te qe hapur nje forum kastile "forumi i temave kult"...aty mund te zhvendoseshim ne dhe thiatro p.sh.
Duhet te bejme Rezistence! :smash: