Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

O Jul!Te kisha ktu perballe ta tregoja ç'dmth "karton i kuq" ne ket lojen tone.Ne keto situata me mbetet te them vetem:Dil nga jeta ime!

O Blendo foli mer foli mer...ça bon kjo mer...foli mer goces!

PS:Jam tu lene nam ktu te labi,shofin te gjithe kta tutorin duke qeshur qe ja ka varur me puneve me te gjitha.

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]O Xingu me hane duret mu re /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nxirre prasin ti!

kordele...shaka robo shaka...se jena dhe patriota

Kordelja

Valoris scriptorum

O Jula e ke qelb statusin me ate avatarin sot dhe je bo shume e bute /pf/images/graemlins/wink.gif :eek: nxefu mi femer nxefu :wink:

jula

Primus registratum

C'te nxehem me shume, une e kam temp gjithnje 39, po ku te vesh me keta 10 sekondshat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Ewwwwwwwwww ketu vjen era HAREM. [/qb]
Po s'do mend, dhelpra eshte taku me pashain! /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Ke akoma tituj per the "songs-worth-it.txt" file? /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
"Freefall! The art of getting smashed!"

Kordelja

Valoris scriptorum

A te kujtohet DERRI , kjo eshte Lutja e Dites per keta kingat /pf/images/graemlins/laugh.gif bej be jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Auuuuuuu, They wish /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] C'te nxehem me shume, une e kam temp gjithnje 39, po ku te vesh me keta 10 sekondshat... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallai une nuk kapem per briresh naiher... :rolleyes:

Blendi

Primus registratum

[qb] C'te nxehem me shume, une e kam temp gjithnje 39, po ku te vesh me keta 10 sekondshat... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi ose do nxehem ose do e marr me te qeshur.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me verte, mos na e leni temen te na degjeneroje si Harem. Ose sic degjeneroi ajo tema e arkitektures qe u mbush me xhami.

jula

Primus registratum

Si hidhen perpjete kur flitet per permasa ose kohezgjatje...Obsession, CK...eshte dhe parfumi im.
Sa mire qe jemi larg ne linje ajrore. :rolleyes:

Mire, ne i themi jo haremit, jo droges, jo alkolit...marijuana nuk eshte droge sigurisht.

loaded

Primus registratum

Ore si eshte ajo shprehja neper lokale:Kush pi per te harruar,ju lutem te paguaj perpara!
Edhe ju...me jepni nje moment lavdie.
Nje pershendetje te zjarrte per hapesin e temes me te suksesshme te historise se forumeve shqiptare te te gjitha koherave:misherimit te modestise:Xingaros. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (rrjedh nga familje kulake)

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Jula, kemi harruar qe meshkujve u mungon modestia moj dhe kur bejne muhabet per pazarin e prasit te tere bejne sikur me i madhi ka mbire ne bahcen e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah te mjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mor kulak po temen e hapa une i pari.
megjithate rendesi ka qe kete rradhe e ke hap ti me me shume sukses. Keshtu qe e meriton lavdine. Urdhero edhe trofeun:
penis-small.jpg

jula

Primus registratum

Temen e ka hapur Blendi dhe une kam qene anetarja e pare...rrjedh gjithashtu nga nje familje kulakesh... :smash:

Bsc, doja ta kaloja ne heshtje dhe une nuk impresionohem kollaj, po me vijne ca si flash-e kinematografike me maska qe kur bere ate batuten...sa me ngjit ky tip mashulli, c'te them... :mad: :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Te ma gezosh trofene /pf/images/graemlins/laugh.gif tani gjej brime ta fusesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

[qb] Sa mire qe jemi larg ne linje ajrore. :rolleyes: [/qb]
une fillova te punoj per ta rregulluar ate pune.....po ma prene ne mes inciativen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Eee, bej mire te iki se boll ngela me barre per sot...tabloja e "familjes se lumtur" nuk ben per ne.