Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Nje dimer ne dhermi kapem 4 tironca qe po prisnin ullirin per dru zjarri. U bo sherri sherr cin t'zej be. mendo, kishte sepata verdalle.

Amon edhe bc-ja. Po une do iki ne Camping Grounds jo ne pyll kuturu se nuk du me fjet bashke me ariun. kur vje puna te bishat jam monogamist i thek.

bazuka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] Dolores,

mos ha hamburger te keqen... [/qb]
Bc je kur permen emrin e dolores duhet ta lash gojen me qumesht e more vesh
ciao
/pf/images/graemlins/laugh.gif
kiss te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] ky i njohuri i Bsc ia futka...natyrshem...vetem...kaq kuptova... [/qb]
iken vetem per kamping...hedh canten ne shpine (pasi e mbush me gjera te nevojshme...qe une nuk e kam idene se ca jane /pf/images/graemlins/tongue.gif ) dhe i ngjitet maleve Apalashe te cilat gjenden ne pjesen tjeter te shtetit te NY qe quhet 'upstate ny'. Ka shume liqene tip arktike (si ato te lures) dmth...ne mes te maleve. Pyjet jane te virgjera, liqenet dhe lumenjte/perronjte jane te shumte.....tamam natyre dmth...
ka dhe arinj, psh njehere ja paskeshin ngrene gjithe ushqimet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Dolores,

ahahahaha...ke te drejte. I got to let go my reserves /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Une se di pse si kuptoj kto njerzit qe shkojne vetem per ekspedita neper male.Kam shokun e dhomes tim kshu,ne Tr organizohet me ata te aereonautikes, qe hidhen me parashuta a ku di gjo une.S'jam terheq ndonjehere nga kto gjojnat kshu.Mania ime do ishte psh me u mbledh 5-6 çuna me ik me pa ndeshjen e Shqiprise ne Zvicer,me u sorollat nja 2-3 dite neper lokale e hotele andej...
Lexoni firmen!
(Jam i vetmi qe kur kam hy ne forum,qe s'e kam ndrru asnjehere firmen /pf/images/graemlins/laugh.gif )

jula

Primus registratum

Aman, vetem ksoj muhabetesh me kafshe jo...une kam ngelur me traume kur kam pare dy kuaj...isha e vogel ne fakt... :eek:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Amon edhe bc-ja. Po une do iki ne Camping Grounds jo ne pyll kuturu se nuk du me fjet bashke me ariun. [/qb]
...ne fakt kto Camping Grounds kane dhe priza...don't forget your hair dryer or anything PRIZëBëLL /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Kto gjonat me natyre jane te mira...se nuk kushtojne e para, e dyta jane te mira nga ana fizike...dhe e treta te heqin stresin.

keshtu thone te pakten ahahahhahaha

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula nga Kuajt :eek: epo helbete edhe mbetesh se gjigande te ngartet po une kam lene nam me Gjelin dhe Pulen e detit moj tu befsha.

Nje vit te ri na kishin sjelle "peshqesh" :rolleyes: 3 pula deti dhe nje gjel, dy i therem menjehere dhe kete ciftin i kishim lene t'i hanim te fresket, i sistemuam ne ballkon.Nje dite dal une per te marre ca dru dhe shof gjelin e i therras mamit: O ma ec mise e mbyti gjeli pulen :idea: , nuk e imagjinoni dot sa kane qeshur dhe une varfanjakja qe ngrija supet e s'merrja vesh gje pse qeshnin. :confused:

Puh sa gjera nuk dija atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] (Jam i vetmi qe kur kam hy ne forum,qe s'e kam ndrru asnjehere firmen /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Shko te profili. Po ti pytshe he burre se nuk o turp mos me dit /pf/images/graemlins/laugh.gif (Se di - shkruhet - S'e di, nese eshte shkurtimi i Sepse e ke ne rregull)

loaded

Primus registratum

Prandaj i ke kaq inat meshkujt ti e... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po jo mi se s'bejme fiks si kuajt ne...mgjse varet dhe nga pelat.
Mbylleni kete bisede se u be boze. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Tani po behet si bresheri automatiku mbi Kryqin e Kuq... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Mos...shifni tani kur te mallengjehet Lara nga atmosfera dhe te propozoj nje takim rezistence ne gusht ne tr,duke premtuar se do i paguaj te gjitha ajo.
Mos i besoni...e ka me ta futur!

TranofiljA

Primus registratum

Lara...me duket mu apo te osht "PRISH" tastiera ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Gjate sezonit mashkulli ben nje levizje te pazakonte te qafes dhe buzeve kur ndjen aromen e femres qe sinjalizon gadishmeri per seks.

Kurjozititeti per Moose (nuk kemi llaf shqip per keto me ngjan) eshte se mashkulli zgjat vetem rreth 10 sekonda ne nje akt seksual.
biglipcurl2.jpg

loaded

Primus registratum

O Lar ngaterrove teme...
edhe une ne fakt...kujtova se isha te erosi! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Xingaro beri sikur u terhoq dhe strategjikisht ...sulmoi me MP...cfare pisi.....me mire syri se nami thuaj! :smash:

Mos me shpartallo tani, se te kam xhan.