Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Me duken perverse shprehjet:

-Ti s'me kupton kur flas...(ndoshta nuk shpjegohesh mire xhan);
-Ti s'me ke ne qender te vemendjes...(ndoshta nuk di te terheqesh vemendjen);
-Ti do gjithmone ti vesh kapakun bisedes...(ndoshta ti e dashur po e zgjat shume);

Me nje fjale klishete: askush nuk ka monopolin e se drejtes, po viktimistet jane te bindura per te kunderten.

loaded

Primus registratum

Akoma ky muhabet e?A doni t'ju acaroj pak me shume?Mbreme ne darke ishte finalja e kupes uefa.Po rrisha tu pa neshjen,kur vjen te lepihet,kerkon perkedhelira,do me u grric, me u ngacmu.I them nja dy fjale me i bo qejfin,nje puthje me dmth:"Ik tani...boll!".Priti sa priti e shkreta tha:"E di qe eshte gjeja e fundit qe te bie ndermend ne keto momente,por...jam dhe une ktu!"."Ja se mbaroi,dhe 10 min ka!."Me vinte per me qesh,thashe shyqyr qe s'eshte tek forumi se hec ta degjoje krahe per krahe me ato te tjerat.
Femrat jane si jevgjit,kur behen bashke te vejne perpara!

Blendi

Primus registratum

Boll folet. Ikni ne aneks se erdhen burrat te tema. /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS. Lara, Jula...mezetë he xhan.

loaded

Primus registratum

Nje shoku im,parmbreme,ishim duke lujt play-station,kur ishte saranno famosi e mori ne tel e dashura e vet (shqiptare) i tha."E fitoi Anbeta sfiden...!"Ai:-"E mi e...aty po me rref mu!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Shiko lara, ne lidhje me Xingaron. ka edhe njerez qe per ndonje fare arsyeje psikologjike duan ta vene veten kundra dickaje tjeter, si per konfirmim te vlerave. Dhe ajo e di se ky ka qejf futbollin dhe kasten sa here ka futboll do ta vere te zgjedhi.
Edhe mua me ndodhi para ca netesh. I thashe te dilshim me nje cift shokesh, por shoqja nuk donte te dilte dhe ma bente "Po ti si te duash! Do te dalim me ata apo do te rrish vetem me mua ne shtepi? Si te duash ti zemer."
Pse duhet me zgjedh kshu?

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Lara mos u lodh kot /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Kjo eshte ofenduese dhe feministe! :mad:

PS. Po para-sqarohem. Nuk thashe se gjerat feministe jane ofenduese.

loaded

Primus registratum

Amon e burr amon.E the mire ti para nja 2-3 ditesh,qe kur jane vetem kto bejne si interesante,njehere sa ti fusesh ne thes eshte problem...pastaj behen vetvetiu te parashikueshme.Kjo mikja ka mbaru te mesmen per gjeometre dhe para ca ditesh i bona pyetje une,me thuaj si gjendet vellimi i konit(se di nga mu kujtu kot).U mendu sa u mendu dhe e gjeti si perfundim,dhe tu vazhdu mu gjithe darken tu u mburr,jo jam e zgjut,jam kshu jam ashtu.I dhashe integralin e nje limiti pastaj...i rane puplat direkt...:Jo po si maj mend,kam 2 vjet qe i kam bo,anej,knej...

jula

Primus registratum

Do dalim nga kjo "gracka e paevitueshme ndonjehere"?
Une jam ne rregull: Zoteria i "X men II" u perdhunua menderisht para nje jave ...me shoqeroi tek ajo konferenca politike e famshme...ajo per te cilen i beri pershtypje Xingut reagimi im...orgazmor.
Keshtu zbulohen potencialet e partneres/partnerit ...ne mungese.
:idea:

loaded

Primus registratum

Une thjesht du me nda shapin nga sheqeri.
E zgjatem shume ket muhabet tani,ndrrojeni temen e bisedes...
O Blendo e pe neshjen mrome e...?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Shiko, ku ka ze nuk eshte pa gje. E lexova edhe sqarimin me ton te lares per ceshtjen. Po robi ben mire qe te shohi edhe tek vetja ndonjehere kur kritikohet. Duhet ta kuptoni se ne qe i themi keto, njekohesisht ju duam. Nuk po flas oper vajza qe rrisin familje dhe gatuajne gjithe diten, por per femra me plot kohe te lire ne duar qe ne vend qe te vazhdojne zhvillimin e vet, pasi lidhen kthehen ne ca "mami" patetetike. Nuk lexojne me gazeten, nuk shohin lajme, iniciativa zhduket...

ja dhe fotografia e nje Lucky Bastard!!
AS_A_FAMILY.sized.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Per meshkujt e Rezit kam nje mendim te thjeshte por te sigurt:

Blendi, shfrytezon femren me shume xhentilese aq sa ben qe ajo as te mos e kuptoje skllaverine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xingu, as qe e rr*n fare qe ajo e kupton qe eshte dytesore, fundja gjerat e tija e kenaqin me shume

Thjeshte, ju te dy jeni dy prototiper mashkullore nga me te spikaturit

Sa per BC-ne, ai as qe e kerrcet hic me duket mua :rolleyes:

Blendi, ti je feminist me brire lal /pf/images/graemlins/wink.gif , as qe dyshoj per kete /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Mos u merzit "mio piccolo integrale indefinito", ke kohe per ta gjetur Ronaldinen dhe ti...pastaj do behesh lucky...se bastard je vete. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Lene lene se kur fitoi Porto po mu dukte si Tirona n'kohen e Çim Muçes. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

Blendi, shfrytezon femren me shume xhentilese aq sa ben qe ajo as te mos e kuptoje skllaverine /pf/images/graemlins/laugh.gif
...Blendi, ti je feminist me brire lal /pf/images/graemlins/wink.gif , as qe dyshoj per kete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja dhe kundertheniet. Qenkam i levizjes feministe dhe lumturisht arrita ti jap fermres statusin...e skllaves?! :smash:

Si tha jovan bregu; Se keta te urtet jane si allasoj njerez keta. Edhe cupat sikur u besojne ca me shpejt.
U BESOJNE MOJ TE VARFRAT, U BESOJNE!!!! :shrug:

Blendi

Primus registratum

T'HONKSHA FRIMEN HE LARA KRFOTI!!!
Qe, kshu ka lezet, kur ta rras motra "m'shpulle" dhe nuk ka frike ta haje edhe ajo nji syve. Shpulla llafesh e kisha muhabetin, jo venie dore he.
Si thoni ju, ciftet qe rivalizohen (jo deri ne ekstrem) shkojne me mire?
Po ajo vlonjatja ku m'iku?