Rezistenca!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

ça u nxefe e?...nuk te shko ajo shprehja ty "u nxi nga inoti" lale /pf/images/graemlins/laugh.gif

prit i her se lash nom, nuk pershendeta as Laren e as Bebin e as te tjeret.
çao te gjithve!

loaded

Primus registratum

Xingaro te lutem konsideroje xingaron
O Lara na e bone si te ai filmi:Face off...qe ndrrojne fytyrat ata dhe su mor mo vesh ça u be deri ne fund te filmit.Sqarohu e pra...

personazh

Valoris scriptorum

ej o Lale, te kom pa nji foto te modifikume ke seksioni i artit. nga tre foto qe te kam pa gjithsej une ty, si ke dal ke njona nuk ke dal ke tjetra. ajo ke arti m'pelqeu qamet ama. me dredha i ke floket eh? (xingo mos fol ti, se e ke zanot me fut hunet)

personazh

Valoris scriptorum

ajo me flok te shkurtra nuk dukej hiç e lal, se ishe gati me kurriz mesa e kom fiksu.

ps: te ront shiu mbi flok e ti bofte ashu siç i ke natyrshem, pare ke boll ti e nuk e ça kok per parrukjer /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Lare te fortet ashu i boshin floket kaçurrel ose me onde dikur.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej kom arrit me bo muhabet normal me Xingaron. ika me ble ca birra qafsha t'gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

rezz.jpg

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ho me qekeni kap ne ktu ee?? Xingaro te lutem konsideroje nazhin si te ftuar specil ne kete edicion te rezistences..Ti e di qe ky ma heq trurin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bebuth thkemi mi yth... :kiss: [/qb]
Larushe ... sapo erdha nga shkolla ... e kisha nje uri qe mi beri zorret cope cope ... po shyqyr babin e kam te mire ... e me kishte blere per te ngrene ... /pf/images/graemlins/tongue.gif tani me duhet te studjoj se kam nje qerre me homework ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmengjes dhe juve. Kam vene ne faqen e pare temen per kushtetuten europiane. Mendoj se federalizimi e europes do ishte gabimi me fatal per sa i perket vleres estetike te jetes se nje europiani.

jula

Primus registratum

:wave: E pashe temen, po nuk me behet te nderhyj aty. E verteta eshte se mendoj qe BE eshte nje e keqe e domosdoshme(po mendoja katastrofen e evituar nga financat publike ne '92shin) qe rezikon perdite te behet nje e keqe dhe...kaq. Modeli burokratik dhe fiskalist me duket e keqja me e madhe. Plus qe koordinimi politik presupozon nje fare homologimi kulturor...po perpiqem te imagjinoj si mund te ndihet "pjese e nje komuniteti" nje sicilian me nje bavarez, nderkohe qe nje sicilian ndihet(dhe eshte) me prane nje marokini se nje torinezi. :rolleyes:

Nejse, po lexoja per shperdorimin energjitik:
Teknologjia stand-by...nje televizor i "fikur" harxhon 4 watt, per te mbajtur "fikur" :eek: televizoret europiane duhet nje central energjitik nuklear i mesem! Televizoret, pastaj PC...deri tek zilet elektrike...qe tek e fundit edhe mund te mos te ta begenise njeri zilen nje dite te tere... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

jula

Primus registratum

Blendi, c'ishte ajo "SHBA jane njesoj dhe te merzitshme nga skaji ne skaj"? Duhet te jete pasoje e kendveshtrimit, as nje lagje nuk eshte e njejte nga skaji ne skaj, me duket cudi te thuhet kjo per nje shtet qe ka lindur dukuri (nder te tjera kulturore) nga me te ndryshmet, per te mos folur per variacionin e peisazhit, komunitetet heterogjene, etj.
Sigurisht qe modeli shoqeror eshte i njejti, po kush ne bote i shpeton kesaj?
*e gjithe kjo e thene nga nje qe nuk i ka pare ShBA, dmth qe mund te gabohet...

loaded

Primus registratum

Do vija bast qe postimi i pare i jules per sot do ishte nje ujevare te shajtmesh dhe mosperfilljesh ndaj meje.Do e kisha humbur bastin.Siç duket se ka pare faqen e djeshme...
(Nejse ky postim ishte per ti shpjeguar Nazhit ç'dmth fjala:mazokizem)

jula

Primus registratum

I dashur Xing, une e kam pare fare mire ate punen e ...dhenies se numrit (po e ke per te)...
Mesohu me paparashikueshmerine time. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj, ti qe ne MPne e pare qe me ke derguar me ke shkrire mua...zemren time te plakur dmth... :goofy:

loaded

Primus registratum

O Lara gjithe ato zyra s'ju kane vu i cope kondicioner e burr...Mos pini kafe 2 jave si kolektiv,blijeni nje.
Shqiptari,rrace e keqe.Isha dje ne kuesture.NJe çift shqiptaresh pas meje,rreth te 30-tave,dhe ishin goxha te veshur,te majtur,qytetare dmth.Ai i shpjegonte punen e kontrates se shpise.Ajo:
-Mire,mire po mos e ngri zerin se s'jam shurdhe...
-S'po e ngre zerin...
-Si s'po e ngre,po kthejne koken te gjithe.
-Po kush po e kthen koken,ça na acaron kot...
-Mire,mire boll,mos ulerij...
-Boll ti,se po ta rras noj grusht ktu ne mes,e shef pastaj...na çave b**en!
-Ik ere,te marte dreqi injorantin...
-Hec içik perjashta...
DHe dolen perjashta,u kthyen pas nja 5 min.Ajo gruja içik e skuqme nga fytyra,ai i ngrehur si gjel.Vazhduan radhen pa bere me fjale.

jula

Primus registratum

Kjo eshte e keqja e paragjykimeve borgjeze:
"te veshur, te mbajtur-> dmth qytetare"! Qytetare ne kuptimin jo te pare te fjales shpresoj... Shuuume gabim! :smash:

loaded

Primus registratum

ej kom arrit me bo muhabet normal me Xingaron. ika me ble ca birra qafsha t'gjith

O Nazh,po per mu kur do vije ajo dite e shenuar,qe te bleje birra pas nej muhabeti me ty?

loaded

Primus registratum

O Julo...qytetar ne kuptimin shqiptar.Jo qytetar,siç i keni mesuar ju me perkufizimet neper ato Diritto Communitario a ku di une,apo ato llafet e tjera qe keni dhene provime.
Ta shpjegon lara kuptimin qytetar ne shqip.

loaded

Primus registratum

Xingaro qafsh mua ca jane keto lloj historish qe sajon aman..
Ta marr si dyshim per vertetesine e lajmit?Muhabet i thjeshte ishte,nuk eshte se thashe qe kane gjetur elementin e 107 te tabeles se Mendelejevit dje ne kuesture.