Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Kordelja nuk ka nevoje me agjeru hic :eek: (c'eshte ky llaf) Kordelja te kullufit dhe ty po do me qene FIT /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj bo kshu po ka edhe RRespekt per trupin e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika ne varrim, po vej cik krem kundra-dillit se kam hall mos njollosem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
P.s.Plaka s'at'ome :smash: [/qb]
E disha qe do me vite na nji "shpulle" si puna ksajt. po une e du fort ate pranej s'merzitet. Eshte vetem 45 vjec, gjeth, gjeth...shif se mos ma luj njeri se i morr shpirtin. (Plaku eshte nja dy muj me i ri se nona - ate ene une e kom fryke qamet.)

Blendi

Primus registratum

Pianisti thone eshte film fantastik. S'e kam pare, kur te dali ne DVD. Hugh Grant is not in it, i hope. /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

eshte ai qe lute ne rolin e punk rocker/p0rn0 dude ke filmi Summer of Sam

hugh grant do jete duke bo nai film tjeter tashti..4-5 filma ne vit nxjerr. Une pashe ate, about a boy, ... film leshi po gocat e pelqejne :mad:

jula

Primus registratum

Pianisti eshte shume i bukur vertet, vetem se ka momente qe te ngjallin klaustrofobi...me mire qe s'e sheh ne kinema.
Si i behet kur "haraci" eshte X-men II?
Une ngul kembe, meqe zoteroj mallin me te vyer (pika mu ne koke!), nuk duhet te taksohem ksisoj!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me Marxin kishit gje? Po ishte djale ia njeh atesine Engelsi.

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Twix, 280 kalori ehhh hahaha. Twixi shko mire me kafe surrugato, thoni ca t'doni. le qe une nuk haj asnji cokollate tjeter, pervec atyre evropjaneve te zezave me raste. [/qb]
Apapapa kam zbuluar nje vend ne Cambridge qe eshte Parajse cokollatore, 78% cocoa dark belgian chocolates. Lere pastaj qe ka edhe nja 100 lloj djathrash.

Atje dua te vdes! :rolleyes:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]Si i behet kur "haraci" eshte X-men II?
Une ngul kembe, meqe zoteroj mallin me te vyer (pika mu ne koke)...[/qb]
Sa mire qe u vetkorigjove.
X-menII do ishte harac edhe per mua. Nuk e di pse nuk me ngjit fare ai film. Jam shume jo i terhequr nga fantastiko-shkencorja qe perzihet me komercialen dhe femijnoren per te shitur sa me shume.

Por mezi po pres per Matrix - me falet?

Lara, nuk di gje fare per gjemen. Ti ma dhe lajmin. Kill the Messenger!

Blendi

Primus registratum

Te djathi, te djathi, aty edhe une vihem martir.
Shkojme ndonje dite, fryhemi. Vdesim pastaj.

a-alket

Primus registratum

shko shpejt tek ai dyqani..nelka, mos prit per 15 majin lol

jula, X-Men II...harac i rende eshte per te qene..po besoj qe ja vlen qe e paguan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

anyway..qe te mos postoj nje tjeter.. si i behet kur ke nje gje te fundit per te bere per ta mbyllur simestrin..eshte barriera e fundit midis shk....s dhe veres, dhe nuk te behet per qamet..damn..

jula

Primus registratum

ndonje flop megagalaktik si puna e millenium bug...si puna e "lopes se cmendur"...

Djathe.....hajt te vdesim ne France...ose ne Toscana.....ose ne Ilias. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Ne ilias, hame djathin me ullinj, pastaj provojme te shkojme ne kembe deri ne jale. Po arritem dot deri te lapidari, ulemi aty dhe vdesim heronj.

a-alket

Primus registratum

arriten perforcimet ne ndihme te moderatores ahahaha...nje ankese ktu ke shkilli dhe zgjidhet problemi :shrug:

loaded

Primus registratum

O Lara tregoji içik ktyre kush eshte çuni me "qe ta heq petllen" i forumit...se s'besojne kta...

Blendi

Primus registratum

O Nekl@, ai Xander e ka shkaterruar komplet temen e fotografive artistike personale. :mad: , ka vene ca (nja 25 cope) fotofrafi gjigande te oborrit te vet kur ngrin ne dimer.
Do hapim nje teme te fotografise konceptuale, tonen?

Kam nje ide per temen "Jeta, sipas lentes time"

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Lara tregoji içik ktyre kush eshte çuni me "qe ta heq petllen" i forumit...se s'besojne kta... [/qb]
Po s'kemi sy ne balle vete ne, pse duhet ta thoje Lara? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mire qe u bere gjalle njehere... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ehh me ne fund u gjet nje ideal i perbashket. Jemi te gjithe djathngrenes te perkushtuar. (Gjynaf qe mungon Tutu-ja ajo e ha djathin me fuci)

Blendo, djalosh i mbare, me zune kembet kallo duke te kerkuar rrugeve te MSN

Blendi

Primus registratum

Kete e ka nxjerre gjekja kur vajti me pushime ne florida
Pensacola12.jpg

loaded

Primus registratum

Se lejme boten ne me i ardh fundi,mos ja fut kot...
E zgjidhem problemin,e zgjidhem...mund te themi qe ishte nje si tip shakaje me kripe qe ja vume kapakun perfundimisht me shprehjen:"Po e bere dhe njehere do ta pres gurrmazin me duart e mia...!"

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Lara tregoji içik ktyre kush eshte çuni me "qe ta heq petllen" i forumit...se s'besojne kta... [/qb]
Doktorrrr, do i harrosh ndonje mavrie buzekuqin ne bark.
Ha Ha!
Po pasqyren?